Back

Buchet Rosu si Mov – The Queen of My Heart

1.200 lei

Ce contine un buchet rosu si mov The Queen of My Heart?

Buchetul contine: 10 lalele, 10 miniroze, 5 ranunculus, 5 hypericum, 10 dianthus, 5 vanda, 15 trandafiri, 3 protea, 3 leucadendron, 10 m tulle

Adauga un cadou:

 • Cadou *

  400 lei
  90 lei
  70 lei
  50 lei
  60 lei
 • *

  BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

Descriere

Buchet Rosu și Mov – The Queen of My Heart
Un buchet în nuanțe armonioase și intense, cu aromă de dragoste. Dăruindu-i acest buchet, nu doar ca îi vei colora ziua, dar în mod sigur o vei impresiona datorită aspectului regal și multitudinii florilor.

Buchetul conține: 10 lalele, 10 miniroze, 5 ranunculus, 5 hypericum, 10 dianthus, 5 vanda, 15 trandafiri, 3 protea, 3 leucadendron, 10 m tulle


NOTĂ buchet roșu și mov: Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

FELICITARE buchet roșu și mov: Orice comandă poate fi însoţită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de tine în formularul de comandă.

ÎNGRIJIRE buchet roșu și mov: Cu cât tija unei flori este mai scurtă şi are mai puţine frunze, cu atât floarea rezistă mai mult. Așează florile departe de surse de căldură sau de lumină. Taie-le periodic cozile cu un cuţit (nu cu foarfeca) într-un unghi de 45 grade la cca. 2-3 cm de bază.

Acest buchet roșu și mov este o plăcere a simțurilor, creată pentru a impresiona până și cele mai pretențioase dintre doamne și domnișoare. Este o încântare să te poți bucura de florile preferate așezate într-un buchet al cărui asortament este făcut pentru a maximiza efectul estetic extravagant și pentru a scoate în evidență nu doar frumusețea încântătoare a acestor flori, dar și gusturile rafinate atât ale persoanei care le primește, cât și ale persoanei care le dăruiește.

Ne-am gândit la această combinație cromatică pentru a scoate în evidență, o dată în plus, cât de senzuale pot fi nuanțele de roz, roșu și mov atunci când sunt îmbinate cu gust. Rafinamentul acestui buchet stă în faptul că florile, atât cromatic cât și floral, sunt o combinație destul de rară. De altfel, acest buchet roșu și mov este epitomul excentricității, așa cum coniderăm noi că ar trebui să se manifeste ea în cercurile în care predomină rafinamentul.

Pentru că acest buchet roșu și mov nu este doar un cadou simplu, de fiecare zi. Este un statement. Este o alegere care arată cât de importantă este pentru tine persoana căreia îi dăruiești acest buchet, dar în același timp mai relevă ceva – cât de specială este această persoană, nu doar în raport cu tine, dar și datorită gusturilor fine și dichisite pe care le are.

Nu oricine poate primi acest buchet roșu și mov, ci doar doamnele și domnișoarele care au o personalitate puternică, care arată cu fiecare decizie și cu fiecare apariție socială că sunt ele, la rândul lor, o dovadă a rafinamentului absolut. Rafinamentul acesta vine însă sub forma unei esențe tari, sub forma unei persoane care știe ce dorește, care nu are gusturi ca ale majorității persoanelor din jur și care, în ciuda acestui fapt, reușește să impresioneze de fiecare dată cu prestanța și cu eleganța de care dă dovadă în mod absolut natural.

Această combinație florală este una cu totul specială. Lalelele sunt cu siguranță un etalon pentru frumusețea florală, dar alături de miniroze și trandafiri, ele sunt cu atât mai puternice, îtrucât acest asortament în loc să le știrbească din personalitate – așa cum probabil unii neinițiați s-ar aștepta – le potențează și mai tare trăsăturile individuale, care par să domnească împreună, în mod democratic, în contextul acestui buchet.

Ambalajul din tulle este și el un statement, la rândul lui. Pentru că ar fi putut să aibă o culoare neutră, dar în locul ei este o culoare puternică, una care permite acestui buchet să strălucească și să impresioneze și mai tare.

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebookpentru a nu rata ultimele noutăți!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Buchet Rosu si Mov – The Queen of My Heart”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *