2Q==
Aranjamente Florale, Buchete Florale, Design Floral

Buchete de flori speciale – 3 alegeri inspirate pentru EA

Știm că din timp în timp, vine acel moment care necesită un plus de atenție din partea ta în ceea ce privește alegerea florilor potrivite pentru ea.

Când ne gândim la buchete speciale, ne gândim la cele aranjamente care transmit emoție, care vorbesc de la sine și o fac pe ea să se simtă iubită, apreciată și răsfățată.

Dacă atunci când plănuiești o surpriză într-o zi oarecare alegerea buchetului de flori potrivit este o misiune ușoară, atunci când intervin ocaziile speciale, parcă simți puțin mai multă presiune, iar deciziile nu mai pot fi luate cu aceeași certitudine.

Dacă te afli într-un astfel de moment, atunci bine ne-am găsit.

În acest articol îți vom prezenta 3 buchete speciale din colecțiile noastre, buchete care vor reuși să-ți impresioneze jumătatea exact așa cum îți dorești.

Buchet 101 Trandafiri Rosii

Buchet 101 Trandafiri Roșii trandafirii roșii sunt nelipsiți din orice cadru romantic. Fie că celebrați aniversarea relației voastre, fie îți dorești să o feliciți pentru o reușită aparte din viața ei, acest buchet o va surprinde cu siguranță. Fiecare femeie, chiar dacă recunoaște sau nu, visează la un astfel de aranjament clasic, dar grandios, aranjament care nu are nevoie de cuvinte pentru a-i transmite toată iubirea ta.

Îți spunem cu certitudine că prin toată simplitatea lui, acesta se numără printre cele mai speciale buchete de flori.

2Q==

Melbourne, Giant Collection

Melbourne, Giant Collection – am ales acest buchet, deoarece prin culorile pastelate care îl compun, poate fi pe placul multor femei. Totuși, oricare buchet din colecția Giant reprezintă o alegere la fel de inspirată, așadar, alege-l pe cel ce rezonează cel mai bine cu personalitatea ei.

Dintre numeroasele buchete de flori prezente în colecțiile noastre, am ales să-ți povestim despre acesta deoarece are un impact puternic încă de la primul contact vizual. Prin dimensiunile lui mari, neobișnuite pentru un aranjament floral, surprinde fiecare privire și face inima să tresară, mai ales când surpriza vine pe neașteptate. Știm că iubirea nu se măsoară, însă dacă s-ar măsura, suntem convinși că ai alege să-i oferi acest buchet grandios.

9k=

Purple Fusion, Monochrome Collection

Purple Fusion, Monochrome Collection – din nou, am ales un reprezentat al colecției, însă fiecare buchet transmite cu aceeași intensitate cele mai frumoase emoții.

Prin cromatica unică ce definește aceste aranjamente, am ales să transpunem accentul în diversitatea florilor îmbinate. Astfel, acest buchet transmite frumusețe dincolo de orice barieră, oferind un vibe exotic, plin de personalitate.

Este delicat, dar totodată extravagant, povestindu-i despre iubire și cele mai frumoase sentimente pe care tu le porți în suflet pentru ea.

9k=

Atât pe site-ul nostru, cât și în florăriile La Vie en Rose, găsești o mulțime de buchete speciale care sunt pregătite să-i trezească toate simțurile.

Îți recomandăm să alegi cât mai personal, luând în considerare preferințele ei atât în ceea ce privesc nuanțele, cât și parfumul.

Iar atunci când vrei să adaugi un extra element surpriză, te sfătuim să adaugi acestui cadou fie o sticlă de prosecco, fie o cutie de ciocolată premium pentru momente dulci petrecute împreună.

Alte Articole care Te-ar Putea Interesa...