Afișez toate cele 14 rezultate

Show sidebar
mix de flori pastel
Select options

Mix de Flori Pastel – Venetia

280 lei
buchet de lalele albe
Select options

Buchet de Lalele Albe

170 lei370 lei
buchet gigant in culori neutre
Select options

Buchet Gigant in Culori Neutre – Dreamland

880 lei
Aranjament Sunny in vaza
Select options

Aranjament Sunny in vaza Venus

250 lei600 lei
Buchet de Lalele si Eucalipt
Select options

Buchet de Lalele si Eucalipt – Amsterdam

300 lei
Buchet Mov de Flori
Select options

Buchet Mov de Flori – Barcelona

220 lei
buchet de flori de primavara
Select options

Buchet de Flori de Primavara – Dubai

230 lei
Buchet Mov de Primavara
Select options

Buchet Mov de Primavara – Valencia

240 lei
Buchet de Lalele
Select options

Buchet de Lalele Colorate

170 lei370 lei
buchet de flori albe
Select options

Buchet de Flori Albe – Dublin

240 lei
buchet de primavara
Select options

Buchet de Primava – Cairo

220 lei
buchet de flori elegant
Select options

Buchet de Flori Elegant Peace

290 lei
Buchet Galben
Select options

Buchet Galben – Yellow Daze

300 lei750 lei
Buchet cu Flori de Primavara
Select options

Buchet cu Flori de Primavara – Paris

240 lei

––––––––––––––––
Cuprins:

1.Alege buchetul potrivit
2.Ce simbolizeaza acestea ?
3.Cum se ingrijesc ?
4.Adauga si un cadou
––––––––––––––––

Daca doresti ceva mai elegant poti alege Lalele in Cutie.

In cazul in care doresti un buchet special, unic, il poti configura chiar tu pe aceasta pagina.

🌷🌷🌷

Lalelele sunt printre cele mai fresh și mai feminine flori, așadar, cu un astfel de buchet nu vei da greș niciodată în fața unei femei.

Fie că dorești să marchezi un eveniment special, să-i spui la mulți ani sau cât de mult o iubești, fie că vrei să le dăruiești în semn de apreciere unei colege sau cunoștințe, buchetul de lalele va transmite mereu mesajul potrivit.

Dacă vrei să știi opțiunile disponibile ca buchete, atunci ai ajuns în locul potrivit.

🌷 Alege buchetul potrivit

Aceste flori se simt și arată spectaculos și singure, dar și acompaniate de alte flori, care le completează în mod armonios.

Dacă alegi un buchet exclusiv de lalele, îți recomandăm să optezi pentru un număr generos de fire, astfel încât efectul wow dorit să poată fi obținut. În ceea ce privesc culorile, aici ține doar de gusturile ei personale. Poate o încântă o anumită culoare, sau poate inima ei vibrează atunci când vede un mix primăvăratic de nuanțe într-un buchet.

Un buchet cu mix de flori ar putea să o surprindă chiar și mai mult, mai ales atunci când lalelele rămân atracția principală. Le putem armoniza cu frunze de eucalipt, cu frezii, miniroze, bujori și o mulțime de alte flori care le complimentează. Avem grijă la paleta de culori, la ambalajul care le îmbracă și astfel, obținem un aranjament deosebit pentru orice ocazie.

Cei mai mulți asociem lalelele cu sosirea primăverii, pentru că atunci le observăm peste tot: în florării, în grădini, chiar și pe aleile îngrijite din oraș.

Însă în florăria noastră, lalelele sosesc puțin mai devreme, pentru că ne dorim să aducem prospețimea și fericirea primăverii puțin mai devreme în viața voastră.

🌷 Ce simbolizeaza acestea ?

Lalelele sunt pline de însemnătate, mai ales atunci când alegi să le dăruiești persoanei iubite. Aceste flori simbolizează eleganța și bunul gust, dar totodată, reprezintă constanța și trăinicia sentimentelor. În funcție de culoarea aleasă, poți transmite și altfel de mesaje.

Cu lalelele roșii poți face o declarație de iubire plină de romantism, în timp ce lalele roz poartă un simbol al fericirii și încrederii, fiind perfecte de a ține locul unor sincere felicitări.

Buchetul de lalele galbene este pregătit să însenineze orice suflet și zâmbet, în timp ce lalele albe vorbesc despre puritate, puterea de a ierta și inocența.

Indiferent de momentul dat, lalelele se integrează într-un mod armonios. Așadar, dacă vrei să le oferi în semn de mulțumire, îți recomandăm să alegi un buchet simplu, dar sofisticat, așa cum ne place nouă să spunem, un buchetul precum Spring Perfection Amsterdam .

Dacă sunt implicate sentimente și emoții mai speciale, mai puternice, atunci cu siguranță recomandarea noastră este un buchet din colecția Giant, care este complimentat de lalele, precum buchetul Dreamland .

Se întâmplă uneori ca florile să țină loc de niște scuze sincere, sau de un iartă-mă că am uitat de acel moment special, iar în acest caz, o cutie de lalele albe poate fi cea mai bună opțiune, precum cutia cu 69 Lalele din colecția Luxury.

Știi care este unul dintre cele mai inedite aspecte ale lalelelor? Echilibrul pe care îl emană și îl transmit, în comparație cu alte flori.

Parfumul lor este unul fresh, însă nu foarte puternic, astfel încât oferă o notă suficientă de prospețime în casa ta. De asemenea, nu sunt nici prea mult, dar nici prea puțin voluminoase. Noi considerăm că sunt extrem de potrivite pentru a compune un buchet atât exclusiv din ele, cât și alături de alte flori, frunze sau plante.

Cu puțină creativitate din partea echipei noastre, cu detaliile oferite de tine despre ea, te asigurăm că vom compune acel buchet care îi va tăia respirația.

🌷 Cum se ingrijesc ?

Iar în ceea ce privește îngrijirea lalelelor, aceasta este una destul de simplă. Au nevoie de lumină, de apă curată și de multă, multă iubire.

Îți recomandăm să le așezi într-o vază destul de înaltă, care să le susțină tulpinile, însă înainte de a le introduce, asigură-te că elimi frunzele care intră în contact cu apa. Acestea favorizează apariția microbilor și astfel, ele se pot ofili mai repede decât ne dorim.

Mai mult, ai grijă să tai aproximativ 1-2 cm din capătul tijelor în fiecare zi, folosind un cuțit, la 45 de grade. Iar apa, este necesar să o schimbi în fiecare zi, ca ele să poată beneficia mereu de nutrienții de care are nevoie.

🎁 Adauga si un cadou

Dacă alegi să dăruiești lalele unei persoane dragi, nu uita să alături și un extra cadou care să facă momentul mai dulce, sau mai interesant.

La fiecare buchet ai posibilitatea de a adăuga o ciocolată sau o sticlă de Prosecco, produse din gama premium. Mai mult, pentru a personaliza și mai mult întregul gest, îți oferim posibilitatea să atașezi o felicitare cu textul dorit de tine.

Astfel, atunci când florile se ofilesc și rămân o amintire în suflet, felicitarea ta poate păstra vie fiecare clipă.

Ai ales deja florile ?

ADAUGA UN CADOU

Dacă vrei să ca acest gest să fie și mai special, îți oferim posibilitatea de a adăuga o ciocolată sau o sticlă de Prosecco, produse care fac parte din gama noastră premium. Mai mult, pentru a personaliza și mai mult întregul gest, poți alege să atașezi o felicitare cu textul dorit de tine. În acest fel, vei completa gestul cu un mesaj, care cu siguranță o va emoționa.

Artă cu esentă florală

DESPRE FLORARIILE LA VIE EN ROSE

Am deschis o florarie cocheta in centrul orasului Cluj-Napoca in anul 2012. Focusul acesteia este de a transforma florile in arta.

Intre timp, am deschis a doua florarie cu sediul in Platinia Shopping Center si astfel reusim sa oferim idei ingenioase si cadouri speciale pentru cei dragi.

Florariile Noastre

Suntem prezenti in 2 locatii din Cluj !

Dacă vrei să ne vizitezi în locații, artiștii noștri florali te așteaptă pentru a contura împreună buchetul de flori pe care îl dorești. Te întâmpinăm cu mult entuziasm și creativitate, astfel încât să ai parte de o experiență plăcută.

Zona Piata Cipariu

florarie non stop cluj, flori non stop cluj

Adresa : str. Constantin Brancusi nr. 2

Orar : L-S: 9:00-20:00, D: 10:00-16:00

Urmeaza indicatiile de aici ca sa ajungi la noi in cel mai scurt timp !

(In fata acestei locatii gasesti Automatul cu Flori Proaspete, disponibile Non Stop ! )

Platinia Shopping Center

Adresa : Calea Manastur nr. 2-6 , in incinta Platinia

Orar : L-D: 10:00-20:00

Urmeaza indicatiile de aici ca sa ajungi la noi in cel mai scurt timp !

Blog

AFLA NOUTATILE, TRENDURILE SI INSPIRA-TE !

Pe blog găsești o mulțime de inspirație care se învârte în jurul subiectului nostru preferat, florile. Dacă vrei să știi ce transmit florile, cum alegi buchetul potrivit, cum se îngrijește acesta și multe altele, atunci te invităm să citești articolele noastre.