Back

Ciocolata Merci

50 lei

Cadouri

Adauga o cuite de ciocolata Merci oricarei comenzi, pentru a completa cadoul perfect!

Merci, fiindca esti tu.
Bomboane de ciocolata asortate Merci.
250 gr.

Adauga un cadou:

 • Cadou *

  450 lei
  90 lei
  70 lei
  50 lei
  90 lei
 • *

  BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

SKU: LVR82 Categorie:

Descriere

Vrei să afli de ce să faci cadou o Ciocolată Merci? Cu siguranță ai ajuns pe această pagină datorită faptului că ai ales unul dintre buchetele noastre, iar ciocolata este un accesoriu nemaipomenit când vine vorba de flori.

Ciocolata este întotdeauna o idee bună atunci când dorești să impresionezi o femeie importantă din viața ta. Gustul dulce și rafinat pe care îl are ciocolata este nimic altceva decât un prilej nemaipomenit de a te bucura de viață.

De altfel, ciocolata este o extraordinară metaforă care vorbește despre momentele importante și memorabile din viața noastră – despre cum dorim să ne răsfățăm și răsplătim simțurile de fiecare dată când trăim ceva memorabil, pentru a ne ajuta să rememorăm ulterior experiența.

Ciocolata Merci nu este doar un cadou elegant. Este, în termeni de cadouri, ca o madlenă proustiană care o va ajuta pe persoana iubită să rememoreze momentul minunat în care i-ai dăruit un buchet foarte special de flori de fiecare dată când va gusta din nou o tabletă de Ciocolată Merci.

Ciocolata Merci este, de asemenea, și un cadou incredibil de versatil – faptul că are mai multe arome este, o dată în plus, o metaforă care descrie extraordinar de rafinat gusturile foarte complexe și diverse pe care le au femeile.

Incapacitatea de a decide o singură aromă când vine vorba de Ciocolata Merci stă în faptul că această combinație de arome foarte diferite și exotice este, de fapt, întregul mister. Este motivul pentru care Ciocolata Merci este în gneral un cadou incredibil de apreciat în rândul femeilor.

De ce ciocolată, te întrebi poate? Fiindcă este nu doar ceva care să răsfețe simțurile (echivalentul, dacă vrei, gustativ al unui buchet de flori!), dar este și o formidabilă metodă prin care să arăți că ești în control  față de corpul tău, pe care poți să îl răsfeți de fiecare dată când simți nevoia.

Ai avut o zi grea? A plouat și a fost neplăcut să ajungi la serviciu și înapoi? Ai avut de stat în trafic? S-a întâmplat să ai o discuție în contradictoriu cu o persoană și să te afecteze emoțional? Este normal ca la finalul zilei să-ți dorești un moment de răsfăț. Desigur, dorim să facem înțeles faptul că și consumul de ciocolată trebuie să fie responsabil în ceea ce privește cantitatea, dar câtă vreme gustul ei este despre senzația minunată pe care o ai în momentul respectiv și atât, tu rămâi în control.

Relația femeilor cu ciocolata este una cu adevărat specială, cu atât mai mult cu cât din punct de vedere istoric am asistat la foarte multe diete restrictive, care nu permiteau introducerea unor mici plăceri în viața unei femei. Acum însă, o dată cu înțelegerea aprofundată a felului în care să creăm o relație sănătoasă cu alimentele pentru a ne putea bucura nerestricționat de momentele frumose fără să existe repercusiuni, Ciocolata Merci pare chiar cadoul ideal – este atât de diversă și de fină la gust încât este o surpriză cu adevărat plăcută.

Numele de Ciocolată Merci este, de asemenea, auto descriptiv. Sloganul „E felul meu de-ați mulțumi” arată cât de importante sunt pentru femei micile gesturi romantice care demonstrează implicarea ta emoțională în viața persaoanei iubite. Considerăm că o cutie de Ciocolată Merci este un accesoriu perfect pentru un buchet de flori, pentru că subliniază o dată în plus faptul că ești atent și dorești să transformi orice clipă într-un moment plăcut, de răsfăț.

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a nu rata ultimele noutăți!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ciocolata Merci”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *