Back

Configurare buchet / aranjament

90 lei700 lei

Artistii nostri florali abia asteapta sa creeze pentru tine!
Lasa-te pe mana noastra, alege culoarea, tema si dimensiunea buchetului, iar noi iti garantam ca veti fi mai mult decat incantat.

Golește

Adauga un cadou:

 • Cadou *

  450 lei
  90 lei
  70 lei
  50 lei
  90 lei
 • *

  BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

SKU: LVR66 Categorie:

Descriere

Configurare buchet / aranjament

Vrei un aranjament floral special conceput pentru tine? Îți oferim optiunea de configurare buchet după preferințele proprii! Alege doar culorile și dimensiunea!


NOTA: Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

FELICITARE: Orice comandă poate fi însoţită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de tine în formularul de comandă.

ÎNGRIJIRE: Cu cât tija unei flori este mai scurtă şi are mai puţine frunze, cu atât floarea rezistă mai mult. Așează florile departe de surse de căldură sau de lumină. Taie-le periodic cozile cu un cuţit (nu cu foarfece) într-un unghi de 45 grade la cca. 2-3 cm de bază.

Un buchet de flori este, cu siguranță, un fel foarte personal de a-ți pune amprenta asupra zilei unei persoane foarte importante din viața ta. Indiferent dacă este vorba despre o relație de cuplu, de prietenie sau de colegialitate, ori de o relație familială, buchetele de flori pe care ți le punem la dispoziție nu sunt doar incredibil de versatile din punctul de vedere al tipurilor de flori, ori al tipurilor de dimensiuni sau culori. Aceste aranjamente pentru care poți tu opta prin serviciul de configurare buchet sunt și gândite în așa fel încât să aibă sens din punctul de vedere al stilului pentru care optezi.

Atât florile trebuie să aibă sens în contextul buchetului, cât și sentimentul general pe care vrei să îl transmiți. Desigur, noi deținem peste 150 de aranjamente pentru care poți opta fără serviciul de configurare buchet, care sunt făcute direct de noi în funcție de diferite criterii pe care ai putea să dorești să le satisfaci printr-un aranjament floral.

Cu toate acestea, dacă consideri că ai de a face cu o ocazie specială și că dorești să-ți lași ampreneta asupra acestui aranjament floral în mod personal, noi putem să acomodăm și acest serviciu de configurare buchet.

Așa cum cu siguranță îți imaginezi, am creat acest serviciu pentru a aduce bucurie în viața oamenilor importanți pentru tine, iar dacă gusturile acestor persoane sunt atât de rafinate sau atât de specifice încât necesită atenție specială, noi suntem mai mult decât fericiți să onorăm această comandă de configurare buchet în funcție de nevoile tale particulare.

Dacă, în același timp, ești o persoană pasionată de flori care are, la rândul său, gusturi incredibil de specifice și dorește să-și lase amprenta asupra buchetului, noi așteptăm cu drag recomandarea ta și abia așteptăm să onorăm această configurare buchet.

Ne bucurăm să aducem zâmbetul și bucuria în viața persoanelor importante pentru tine, la fel cum ne bucurăm să oferim ocazii în care să te poți bucura alături de persoanele dragi ție de momente în care esteticul are locul său de vază. Frumusețea din jurul nostru este o condiție pentru fericire, indiferent dacă ne place sau nu să admitem acest lucru.

Și pentru că frumosul este o noțiune atât de specifică fiecărei persoane, atât de subiectivă și de imposibil de prezis în fiecare caz, noi suntem dispuși să onorăm oricând dorința ta de a te putea eleva la nivelul la care îți dorești printr-un cadou cu adevărat special, cu adevărat personal și cu adevărat sensibil.

Pentru ca asta să se poată întâmpla însă, îți recomandăm să ne contactezi cât mai din timp cu putință, pentru a ne asigura că vom avea pe stoc forile sau plantele pe care dorești să le incluzi în acest aranjament floral. De altfel, noi dorim să te ajutăm de fiecare dată și să îți onorăm comanda, dar putem face asta doar în limita stocului și, pentru că nu toate plantele sunt perene și nu toate plantele sunt constant în stoc, avem nevoie de aceste informații cât mai din timp pentru a putea să te ajutăm să realizezi buchetul visurilor tale.

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a nu rata ultimele noutăți!

Informații suplimentare

Brosa

Da, Nu

Culoarea-florilor

Rosu, Albastru, Alb, Galben, Verde, Roz, Mov, Portocaliu

Tema buchetului

Artistic, Business, Casual, Elegant, Romantic

Forma-buchetului

Rotund, Piramidal, Cutie

Marimea-buchetului

Mic, Mediu, Mare

Accesorii

Ambalaj, Panglica

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Configurare buchet / aranjament”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *