Coronita de Advent Roz Diafan

280 lei

Winter Collection

Ce contine o coronita de Advent roz diafan?

Coronita de Advent roz diafan este o coroniță împletită din ramuri naturale de brad si pin, decorată cu patru lumânări si accesorii de iarna, in nuante de auriu, roz si alb.  

Adauga un cadou:

 • Cadou *

  450 lei
  90 lei
  70 lei
  50 lei
  90 lei
 • *

  BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

Descriere

Cumpăr-o pentru tine sau trimite-le-o în dar celor dragi!

Dimensiune coroniță de advent roz: 40-45 cm în diametru.

NOTĂ coroniță de advent roz: Categoria, culoarea sau nuanţa accesoriilor pot să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Coronița de advent roz este supusă personalizării. Orice alte preferinte ai, culori / ornamente diferite, te rugăm să le treci în rubrica „mențiuni”.

Așa cum te aștepți, această coroniță de advent este de fapt o coroană cu ramuri de brad, care are lumânări aprinse succesiv în timpul adventului, adică în cele patru duminici de dinaintea sărbătorii de Crăciun.

Coronița de advent roz este un obicei care provine din biserica evanghelică și care, desigur, a fost preluat și în spațiul catolic și în spațiul ortodox, fiind mai degrabă asociată cu ideea de sărbătoare de iarnă decât cu semnificația religioasă pe care o poartă această coroniță de advent.

Această tradiție luterană a fost preluată prin coroana verde alcătuită din ramuri de brad, care împodobesc casa cu ocazia specială a sărbătorilor de iarnă. Acest obicei își are originea în mediile familiale, dar s-a răspândit și către publicul larg.

Astăzi, această coroniță de advent roz este doar un simbol al Crăciunului, indiferent de religia de care aparții sau de cât de religios ești în viața ta privată. Este un obicei care aduce frumusețe tradiției de Crăciun, iar această coroniță de advent împodobește masa pe care o avem cu toții în familie cu ocazia acestei sărbători importante.

Știm cât de important este să transmitem și să creăm o atmosferă cozy în această perioadă, de aceea și această coroniță de advent roz este culminarea tuturor simbolurilor specifice perioadei în care este utilizat. Prospețimea este un alt factor care ne interesează, iar parfumul îmbietor al ramurilor de brad va rămâne proaspăt în casa celui care va primi acest cadou pentru o lungă perioadă de timp dacă este îngrijit corespunzător, nu doar în timpul mesei de Crăciun.

Pentru ca o coroniță de advent roz să fie un cadou cât mai potrivit, îți recomandăm să ne scrii dacă dorești personalizarea coroniței. În limita materialelor pe care le avem și de care dispunem la momentul cererii, ne dorim foarte mult să putem să îți personalizăm acest cadou după gustul tău.

O coroniță de advent roz nu este, așadar, un simplu cadou – este un testament față de lucrurile care contează cu adevărat în viața noastră. Sunt lucrurile acelea importante cu adevărat, față de care avem un legământ, un scop sau o deschidere spre a le urma și prețui. Iarna este un sezon al autoreflecției, al gândurilor profunde și al creșterii care va urma.

Culorile acestei coronițe de advent roz sunt gândite în așa fel încât să nu fie intruzive nici față de designul pentru care optează persoanele care primesc acest cadou, nici față de schema de culori pe care o folosesc. Este un aranjament decorativ de iarnă în culori calde, pastelate, discrete și foarte ușor de integrat în orice casă.

Dacă știi că urmează să-l faci cadou cuiva care deține o casă mai mare sau are un living cu o suprafață mai generoasă, recomandăm să comanzi mai mult de un singur produs, pentru a putea crea un ansamblu de ornamente pe care să le dăruiești celor dragi ție. Tot ce rămâne este să te bucuri de sărbătorile de iarnă alături de cei dragi – indiferent dacă vă vedeți sau nu, posibilitatea de a trimite astfel de cadouri simbolice vă va ajuta să vă simțiți mai apropiați și să păstrați legătura într-un fel care contează.

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a nu rata ultimele noutăți!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Coronita de Advent Roz Diafan”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *