Back
Sold out

Coronita de Craciun pentru Usa Sun

360lei

Coroniță lucrata din bucati de lemn, decorată cu accesorii de iarna, in culori de alb, auriu si roz.

Stoc epuizat

SKU: LVR102 Categorii: ,

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

Descriere

Coronita de Usa Sun  este o coroniță lucrata din bucati de lemn, decorată cu accesorii de iarna, in culori de alb, auriu si roz.

Cumpar-o pentru tine sau trimite-le-o in dar celor dragi!

Dimensiune coronita: 50 cm în diametru.

NOTA: Categoria, culoarea sau nuanţa accesoriilor pot să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Coronita este supusa personalizarii. Orice alte preferinte aveti, culori / ornamente diferite, va rugam sa le treceti in rubrica: “Mentiuni”.

 

Atunci când cu pași repezi se apropie una dintre cele mai frumoase perioade din an, Crăciunul, ne dorim să conturăm cele mai frumoase momente într-o atmosferă specifică unei sărbători de poveste.

Fiecare element pe care alegem să îl așezăm în casele noastre, are rolul de a stârni o emoție, o stare pe care să o împărtășești alături de cei dragi ție.

Fiind inspirați de magia sărbătorilor ne iarnă, am creat o coronița pentru ușă Sun, un obiect decorativ care cu siguranță de face sesizat.

Coronița pentru ușă Sun este compusă din bucăți de lemn, decorată cu accesorii specifice iernii, în culori de alb, auriu și roz.

Noi ne-am imaginat-o așa, însă tu poți să o personalizezi după bunul plac.

Dacă ai alte preferințe în materie de culori, ornamente sau accesorii, le poți scrie în secțiunea de ”mențiuni”, iar noi ne vom asigura ca rezultatul final să fie în concordanță cu așteptările tale.

Modelul deja disponibil poate să întregească un decor care se descrie plin eleganță și rafinament, în special dacă ați optat pentru o paletă de culori în tonuri calde.

Acest element decorativ este perfect pentru a-l pune pe ușa de la intrare, dar nu numai, deoarece o poți integra oriunde dorești și au un loc disponibil în care să se încadreze armonios.

Atunci când vei avea invitați, aceștia vor fi întâmpinați de o coroniță deosebită, care cu siguranță îi vor face să intre și mai tare în atmosfera de sărbătoare.

Dacă nu pentru tine, această coroniță Sun este perfectă pentru a fi oferită celor apropiați cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Astfel, dacă erai în căutarea unui cadou inedit, care să iasă în evidență, poți opta pentru o astfel de coroniță.

Cu siguranță cei care o vor primi vor aprecia gestul și o vor folosi pentru a-și decora locuința.

Dacă vrei să oferi această coroniță Sun cadou unei persoane dragi, chiar în preajma sărbătorilor, noi îți recomandăm să completezi acest gest cu o mică atenție.

În secțiunea de comandă poți adăuga o sticlă de șampanie, o sticlă de Prosecco sau o cutie premium de ciocolată.

Pe lângă asta, mai poți atașa gratuit acestui cadou o felicitare,  pe care noi o vom completa cu mesajul pe care dorești să îl transmiți. În acest fel, vei avea un cadou cât se poate de inedit și personalizat.

Cu ocazia celor mai magice sărbători, adună persoanele dragi în jurul tău și petreceți acasă momente minunate împreună.

Decorul din jurul vostru vine ca un plus și nu ar trebui să îl neglijezi dacă îți dorești să oferi invitaților tăi amintiri de neuitat.

Coronița este o alegere inspirată, care îți va fi alături pentru o lungă perioadă de timp.

Pentru a te bucura de ea și anul următor, îți sugerăm ca după sărbători să o depozitezi într-un loc sigur, în care se va păstra în condiții optime.

O poți așeza într-o cutie, astfel încât elementele de decor să nu se atingă de alte obiecte, iar mai apoi poți depozita cutia într-un spațiu sigur.

Tu cum alegi să petreci sărbătorile de iarnă?

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Coronita de Craciun pentru Usa Sun”

Adresa ta de email nu va fi publicată.