Coronita de Paste Pastelata

350 lei

Aranjamente de Paste

Alege un cadou inedit, o coronita de Paste pastelata creata de artistii nostri!

Coronita de Paste pentru usa, din lemn,  cu accesorii de lemn si textile, flori uscate si flori de matase, frumos aranjate, in tonuri pastelate.

Adauga un cadou:

 • Cadou *

  450 lei
  90 lei
  70 lei
  50 lei
  60 lei
 • *

  BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

Descriere

Diametru coroniță de Paște pastelată – 50 cm. Nu necesita întreținere, nu este perisabilă.

Bucuria primăverii ni se arată în moduri diferite fiecăruia dintre noi. Cu siguranță însă este important de notat cât de frumos este și cu cât optimism în inimă primim Paștele. În fiecare an calendaristic, sărbătorile pascale sunt cu siguranță o amintire a faptului că natura a reînviat, iar dovezile clare ale acestui fapt se regăsesc peste tot.

De la muguri care înfloresc în toate direcțiile, la temperaturile progresiv mai mari, zilele mai lungi și în general nota de optimism care învăluie societatea cu totul. Primăvara are locul ei special în calendare datorită motivelor pe care le creează pentru ca noi să ne bucurăm cu adevărat de zilele însorite și de momentele importante din viața noastră.

Un astfel de moment este Paștele, prilej cu care ne gândim la frumusețea naturală care ne înconjoară. Am creat această coroniță de Paște pastelată ca un simbol al primăverii și al frumuseții și culorii din jurul nostru.

Din punct de vedere cromatic, am optat pentru o variantă care este cu adevărat specială. Griul din baza coroanei pe care l-am folosit în ramurile care formează cercul coronar este amintirea simbolică a iernii ce tocmai a trecut, a momentelor pline de frig și lipsite de culoare peste care am reușit să trecem și pe care le-am depășit cu zâmbetul pe buze.

Pentru această coroniță de Paște pastelată, rozul în diferite nuanțe, de la magenta la lila, mov și chiar rozul dominant, pal și putred arată contrastul dintre iarna care a trecut și sezonul în care am intrat și, care o dată cu sărbătorile pascale, își intră în drepturi.

Am dorit să creăm o coroniță de Paște pastelată specială, care să te ajute să îți amintești atât de momentele frumoase pe care le-ai petrecut în timpul iernii, cât și de momentele minunate asociate cu primăvara. Este, dacă vrei, o metaforă a trecutului și a viitorului pe care am vrut să ți-o oferim într-o formă elegantă și rafinată.

Finețea cu care am construit această coroniță de Paște paselată o face cadoul perfect pentru orice ocazie. Fie că dorești să o iei pentru tine și să-ți înfrumusețezi casa cu ocazia acestei sărbători pascale, fie că dorești să o faci cadou cuiva important în viața ta, semnificația simbolistică foarte ușor de intuit o face cadoul perfect.

Ne bucurăm să putem sărbători alături de tine momentele importante din viața ta și să te putem ajuta să devii tu o persoană mai veselă – fie prin produsele noastre în sine, fie prin darurile pe care poți să le oferi. Angajamentul nostru este acela de a-ți oferi produse de calitate în primul rând, iar o coroniță de Paște pastelată este un cadou super versatil, care poate fi dat deopotrivă iubitei, familiei, colegilor sau celor dragi vouă.

Pentru că are această adiție colorată, o coroniță de Paște pastelată nu este orice cadou – ci unul special, întrucât nu rezistă doar cele trei zile în care sărbătorim în mod normal Paștele, ci mult mai mult. Dacă, însă, ai orice fel de mențiuni sau adiții pe care ți le dorești și noi te putem ajuta, te rugăm să ni le relatezi în rubrica mențiuni atunci când plasezi comanda. Noi vom încerca să onorăm toate dorințele tale, însă te rugăm să ne scrii din timp pentru a ne asigura că avem pe stoc materialele necesare.

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a nu rata ultimele noutăți!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Coronita de Paste Pastelata”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *