Back

Coronita de Pasti pentru Usa – cu Iepuras

350lei

Coronita de usa este construita cu accesorii de lemn, iepuras jucaus, oua de Pasti,  flori uscate si flori de matase, frumos aranjate, in tonuri calde de roz si mint.

Adauga un cadou:

  • 400lei
    90lei
    70lei
    50lei
    60lei
  • BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

Descriere

Coronita de usa,  este un cadou ideal pentru o familie formata de 4 membri.

Construita cu accesorii de lemn, familie de 4 iepurasi jucausi, oua de Pasti,  flori uscate si flori de matase, frumos aranjate, in tonuri calde de roz si mint.

Diametru 50 cm.

Nu necesita intretinere, nu este perisabila.

Una dintre cele mai frumoase și speciale sărbători din an, Paștele, este un prilej de a celebra momente inedite alături de familie și de cei dragi. Pentru că este o perioadă în care ne concentrăm atenția cât mai mult pe lucrurile care chiar contează, îți propunem să alegi un aranjament deosebit, care să aducă și mai mult atmosfera de sărbătoare la tine acasă. Coronița de Paști pentru ușă – Familie iepurași este un elemente de decor aparte, care cu siguranță va întâmpina invitații într-un mod cât se poate de inedit.

Îmbrăcată în culori calde de roz și mint, care se îmbină armonios, această coroniță este compusă din accesorii de lemn, familie din 4 iepurași jucăuși, ouă de Paști, flori uscate și flori de mătase. În ton cu această sărbătoare, coronița are rolul de a oferi și amplifica momentele pe care le petrecem acasă, de Paști. Astfel, dacă și tu ți-ai propus ca în acest an să decorezi locuința cu cele mai deosebite elemente, atunci cu siguranță coronița de Paști se va încadra armonios în ideile tale.

Acest model are un diametru de 50 cm, perfectă pentru a o așeza pe ușa de la intrare. Coronița de Paști pentru Ușă – Familie Iepurași este, de asemenea, un cadou ideal pentru atunci când vrei să oferi un cadou unei familii. Cu siguranță cei care o vor primi vor aprecia gestul și o vor folosi pentru a-și decora locuința.

Unul dintre marile avantaje a acestui obiect de decor este faptul că nu necesită îngrijire și va rezista pentru o lungă perioadă de timp. Pentru că, cel mai probabil vei dori să o folosești și anul viitor, cu ocazia acestei sărbători, îți recomandăm să o depozitezi într-un loc sigur, în care se va păstra în condiții optime. Această coroniță se poate așeza într-o cutie, astfel încât elementele de decor să nu se atingă de alte obiecte, iar mai apoi poți depozita cutia într-un spațiu sigur.

Dacă vrei să oferi cadou această coroniță de Paști, pentru a face și mai special acest moment, îți recomandăm să alegi un cadou pe lângă. În secțiunea de comandă poți adăuga o sticlă de șampanie, o sticlă de prosecco sau o cutie premium de ciocolată. În plus, poți atașa gratuit acestui cadou o felicitare, pe care noi o vom completa cu mesajul pe care dorești să îl transmiți. În acest fel, vei avea un cadou și mai personalizat, pe care să îl oferi persoanelor dragi din viața ta.

Sărbătoarea Pascală este un prilej de a-ți aduna persoanele dragi în jurul tău, astfel încât să petreci clipe speciale împreună. Fiecare element de decor va avea rolul de a crea o atmosferă unică și aparte, iar voi să vă bucurați de toate clipele pe care le împărtășiți. Coronița de Paști pentru Ușă – Familie Iepurași va înveseli atmosfera și va întâmpina invitații încă de la bun într-o atmosferă de sărbătoare. Dacă îți dorești ca și tu să ai acest elemente de Paști, îl poți comanda simplu și rapid, în câțiva pași, direct de pe site-ul nostru.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Coronita de Pasti pentru Usa – cu Iepuras”

Adresa ta de email nu va fi publicată.