Back

Coronita de Toamna Burgundy Lover

200 lei

Cadouri

De ce sa alegi o coronita de toamna Burgundy Lover?

Culorile vibrante ale toamnei ne-au inspirat să conturăm un obiect de decor care să aducă o atmosferă specifică acestui anotimp, chiar în casa ta.

Coronita de toamna Burgundy Lover este compusă din diverse elemente reprezentative, care se află în strânsă legătură cu unul dintre cele mai frumoase anotimpuri.

1 în stoc

Adauga un cadou:

 • Cadou *

  450 lei
  90 lei
  70 lei
  50 lei
  90 lei
 • *

  BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

SKU: LVR166 Categorii: , Etichetă:

Descriere

Diametru coroniță de toamnă Burgundy Lover: 35 cm.

Culorile vibrante ale toamnei ne-au inspirat să conturăm un obiect de decor care să aducă o atmosferă specifică acestui anotimp, chiar în casa ta. Această coroniță este compusă din diverse elemente reprezentative, care se află în strânsă legătură cu unul dintre cele mai frumoase anotimpuri.

Este ideal atât pentru a-ți aduce un plus de culoare în locuință, însă reprezintă și un cadou inedit pentru o persoană dragă din viața ta.

Întocmai pentru că toamna este un sezon atât de volatil (poate cel mai?) ne-am gândit să creăm această coroniță de toamnă Burgundy Lover pe care tu să o poți accesoriza în casă, în așa fel încât să se potrivească mănușă (că tot vine frigul) persoanelor dragi. Știm că nu există cadoul perfect în general, o coroniță de toamnă Burgundy Lover poate fi cadoul perfect pentru persoana pe care o ai în minte și care iubește toamna atât de mult.

Dovleacul este unul dintre fructele mai rezistente, găsind modalități de a crește mari și bombat printre solul rar și împărtășind nutrienții de-a lungul unei vițe conectate care ajunge în pământ pentru a se reface. Poate din acest motiv dovlecii au devenit simboluri ale prosperității, creșterii și abundenței. Forma magică a dovleacului a fost mult timp celebrată în cărțile de povești. Cenușăreasa însăși a călărit un dovleac în călătoria ei pentru a-și întâlni prințul. De aceea, folosind dovleacul ca inspirație cromatică, am creat această coroniță de toamnă Burgundy Lover.

Iată simbolurile pe care le poți transmite printr-o coroniță de toamnă Burgundy Lover:

 • în primul rând, ești o persoană valoroasă, care este iubită și apreciată de cei din jur
 • ai creat un cămin cald, primitor și ești o gazdă extraordinară
 • ești o persoană de încredere, care pune accent pe lucrurile care contează
 • ai un scop în viață și cei din jurul tău te sprijină necondiționat

Toamna este un sezon capricios, dar este în același timp un prilej cu care să te oprești din viteza verii și a primăverii și să te bucuri de momentele de slow living. Indiferent că asta înseamnă un pumpkin spice latte alături de care să citești o carte într-o după amiază rece sau dacă înseamnă o pată de culoare în casa ta.

Desigur, dincolo de dovleac și de culoarea frunzelor în acest sezon, roșul de tip Burgundy care însoțește această coroniță de toamnă Burgundy Lover este și el inspirat tot din culorile acestui anotimp, de la frunze la toate bunătățile pe care le recoltăm în această perioadă.

Toamna este, înainte de toate, un sezon al prosperității, al culesului roadelor pentru munca din ultimul an, iar toate aceste lucruri sunt vivace și creează inspirație în viața ta.

Așa ne-am imaginat noi această coroniță de toamnă Burgundy Lover – ca un leitmotiv care reprezintă de fapt pasiunea pentru frumusețe, pentru discrepanțele care creează contraste la care nu ne-am fi gândit și pe care nu ni le-am fi imaginat poate dintr-o primă încercare, dar care ni se potrivesc și care ajung să devină parte din cine suntem noi.

Această coroniță de toamnă Burgundy Lover este mai mult decât un cadou excentric pentru tine sau cineva drag – el este bazat pe o culoare foarte puternică, despre care știm că simbolizează calitatea de a fi îndărzneț, dar și frumusețea naturală a înțelepciunii și a liniștii interioare.

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a nu rata ultimele noutăți!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Coronita de Toamna Burgundy Lover”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *