Back
Sold out

Cos de Paste cu Bulbi de Narcise

150 lei

Aranjamente de Paste

Ce este un cos de Paste cu bulbi de narcise?

Un aranjament de paste cu plante bulboase, narcise, accesorizat cu oua, pene, matisoare si muschi, toate aranjate intr-un cos de paie cu metal, pentru un aspect natural. Extrem de rezistent si colorat, dupa ce infloreste.

Stoc epuizat

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

SKU: LVR144 Categorie:

Descriere

Coș de Paște cu Bulbi de Narcise

Dimensiuni coș de Paște cu bulbi de narcise: Diametru 16 cm, înălțime 18 cm.

Întreținere coș de Paște cu bulbi de narcise: Se recomandă a fi udat o dată pe săptămână.

Florile lunii martie – așa cum se mai numesc narcisele – se întrec în parfum și frumusețe o dată cu venierea primăverii. Datorită legendei legate de Narcis, aceste flori sunt asociate cu renaștere, cu noi începuturi, cu noi orizonturi și nu este o coincidență că această simbolistică legendară aparține unor flori care sunt specifice primăverii.

Narcisele simbolizează diferite lucruri în diferite culturi – în China, de exemplu, ele simbolizează norocul, speranța și prosperitatea și sunt foarte de bun augur atunci când sunt făcute cadou sau primite în dar.

Paștele este un simbol al învierii nu doar pentru persoanele care sunt foarte credincioase – ci pentru toată lumea. Este într-un moment al anului calendaristic în care, indiferent de luna în care pică, nu putem să nu ne bucurăm de natura care înflorește în jurul nostru, de verdeața copleșitoare, de mugurii care răsar din toate crengile și de aerul curat și cald de după o iarnă posomorâtă.

Desigur, atunci când am creat acest coș de Paște cu bulbi de narcise, am luat în considerare faptul că aceste flori sunt pline de lumină și vitalitate și sunt simbolul perfect care să însoțească sărbătoarea Învierii pe care o celebrăm o dată cu venirea zilelor de Paște.

Asocierea dintre Paște și aceste simboluri este atât de puternică, încât acest cadou este perfect pentru apropiați. De la părinți, la colegi sau prieteni, nu există persoană care nu s-ar bucura de acest coș de Paște cu bulbi de narcise. În special zambilele, care sunt puternic parfumate și care reprezintă esența primăverii, sunt binevenite în componența oricărui cadou sau a oricărei atenții din preajma acestei sărbători.

Bulbii de narcisă sunt în pământ, motiv pentru care florile vor rezista mai mult decât 1-2 zile, atât cât rezistă ele atunci când sunt tăiate. Atât timp cât sunt udate săptămânal, ele vor rămâne în atenția persoanelor dragi ție pentru o perioadă relativ îndelungată, formând astfel un coș de Paște cu bulbi de narcise care este un cadou perfect pentru această sărbătoare.

Mușchii reprezintă foarte adesea un fel foarte rezilient de a fi – ei se găsesc în natură și în locurile cele mai puțin prietenoase. Ei însă sunt o plantă foarte jovială, care permite acestui ansamblu jucăuș să fie un aranjament floral de Paște deosebit pentru casa oricui. În esență, am dorit să creăm un coș de Paște cu bulbi de narcise care are și o simbolistică profundă, dar și un aspect estetic care poate să rămână actual și după trecerea sărbătorii.

Fiind atât de versatil, acest coș de Paște cu bulbi de narcise este și cadoul perfect pentru oricine. Indiferent dacă mergi în vizită la părinți sau la prieteni, dacă te vezi cu colegii sau dacă vrei să faci un cadou special prietenilor apropiați. De altfel, este un foarte bun cadou pentru tine – pentru că este creat să reziste mai mult decât sărbătoarea pe care o celebrăm, dacă îl uzi și ai grijă de el constant devine un element de decor destul de longeviv pentru perioada primăverii.

Recomandăm să plasezi această comandă din timp, pentru a ne asigura că putem onora toate comenzile pe care le primim.

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a nu rata ultimele noutăți!

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cos de Paste cu Bulbi de Narcise”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *