Back

Cos de Primavara cu Narcise

250lei

Un cos plin de bulbi, va rezista mult timp si va aduce parfum si culoare. Ideal atat pentru a fi oferit  cadou, dar mai ales pentru locuinta dumneavostra.

3 în stoc

Adauga un cadou:

  • 400lei
    90lei
    70lei
    50lei
    60lei
  • BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

SKU: LVR142 Categorie:

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

Descriere

Un cos plin de bulbi, va rezista mult timp si va aduce parfum si culoare. Ideal atat pentru a fi oferit  cadou, dar mai ales pentru locuinta dumneavostra.

Dimesiune: diametru 20 cm, inaltime 25 cm.

Intretinere minima, se recomanda udarea o data pe saptamana.

 

Când primăvara se anunță în calendar, noi deja ne pregătim să o vestim și în sufletele și casele voastre.

Cu un parfum deosebit, nuanțe de verde crud și elemente culese din natură, Coșul de Primăvară cu Bulbi de Muscari Albastru este un aranjament care se integrează de minune în casa ta, mai ales că un coș plin de bulbi, va rezista mult timp și va aduce parfum și culoare în orice colț alegi să-l așezi.

Coșul este ideal atât pentru a fi ferit cadou, însă este perfect și pentru locuința voastră.

Pe lângă faptul că vestește primăvara și aduce un parfum deosebit în casa ta, acest coș reprezintă și un element inedit din decorul interior primăvăratic.

Îl poți așeza pe masă, pe o comodă, și chiar să-l folosești ca piesă centrală atunci când organizezi o cină cu prietenii, sau chiar cina festivă de Paște.

Totul este compus din elemente naturale, începând cu coșul din iută, regăsit în nuanțe de alb și bej, cu dimensiuni de 20 cm diametru și 25 cm înălțime.

Bulbii sunt plantați în pământ și necesită o îngrijire minimă.

Noi recomandăm să te ocupi de udarea acestui aranjament o dată pe săptămână, să-l plasezi într-un loc luminos, dar ferit de razele directe ale soarelui.

Încearcă să menții o temperatură moderată în casă, căci florile se ofilesc mai repede atunci când se află într-un mediu prea călduros.

Dacă stai într-un apartament și nu ai posibilitatea de a te bucura primăvara de o grădină plină de flori, Coșul îți poate oferi această experiență, chiar la tine acasă.

Vei putea admira cum bulbii de flori îngrijiți de tine prind contur, florile se deschid armonios și aduc un plus de prospețime locuinței tale.

Muscarii Albaștri sunt niște flori rezistente, de o culoare vibrantă și cu un parfum elegant, ce rezonează în note proaspete și elegante.

De asemenea, firele de flori păstrează o dimensiune medie, astfel încât acest aranjament să poată fi integrat cu ușurință în orice loc din casa ta.

Vei vedea că odată ce bulbii înfloresc, întreaga atmosferă se va schimba, primăvara pare cu un pas mai aproape, și indiferent de vremea de afară, te vei putea bucura de o rază de bucurie.

Coșul este foarte potrivit chiar și pentru a fi oferit cadou, în diferite ocazii. Poate vrei să vestești unei persoane dragi o primăvară frumoasă, sau poate vrei să oferi un cadou diferit de aniversare.

In acest caz, îți recomandăm să alegi pe lângă coșul cu bulbi de muscari albastru, și o sticlă de Prosecco sau o cutie de ciocolată premium, pe care le poți adăuga în comandă direct aici, pe site.

Noi vom livra cadoul direct la ușa persoanei norocoase, sau te așteptăm în florărie pentru a-l ridica.

Primăvara se simte mai intens atunci când integrezi elementele potrivite în interiorul casei tale.

Coșul de Primăvară se integrează bine în orice design interior, căci este creat doar din elemente naturale, pregătite să-ți ofere un vibe fresh.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cos de Primavara cu Narcise”

Adresa ta de email nu va fi publicată.