Back

Cos de Primavara cu Bulbi de Narcise

250 lei

Aranjamente de Paste

De ce sa alegi un cos de primavara cu bulbi de narcise?

Coșul este ideal atât pentru a fi ferit cadou, însă este perfect și pentru locuința voastră. Pe lângă faptul că vestește primăvara și aduce un parfum deosebit în casa ta, acest coș reprezintă și un element inedit din decorul interior primăvăratic.

Totul este compus din elemente naturale, începând cu coșul din iută, regăsit în nuanțe de alb și bej, cu dimensiuni de 20 cm diametru și 25 cm înălțime. Bulbii sunt plantați în pământ și necesită o îngrijire minimă. Noi recomandăm să te ocupi de udarea acestui aranjament o dată pe săptămână, să-l plasezi într-un loc luminos, dar ferit de razele directe ale soarelui.

 

 

3 în stoc

Adauga un cadou:

 • Cadou *

  450 lei
  90 lei
  70 lei
  50 lei
  90 lei
 • *

  BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

SKU: LVR142 Categorie:

Descriere

Un coș de primavară cu bulbi de narcise, ce va rezista mult timp și va aduce parfum și culoare. Ideal atât pentru a fi oferit  cadou, dar mai ales pentru locuința ta.

Dimesiune coș de primăvară cu bulbi de narcise: diametru 20 cm, înălțime 25 cm.

Intretinere coș de primăvară cu bulbi de narcise: minimă, se recomandă udarea o dată pe săptămână.

Când primăvara se anunță în calendar, noi deja ne pregătim să o vestim și în suflul și în casa celor dragi ție.

Îl poți așeza pe masă, pe o comodă, și chiar să-l folosești ca piesă centrală atunci când organizezi o cină cu prietenii, sau chiar cina festivă de Paște. Cu un parfum deosebit, nuanțe de verde crud și elemente culese din natură, un cos de primavara cu bulbi de narcise este un aranjament care se integrează de minune în casa ta, mai ales că un coș plin de bulbi, va rezista mult timp și va aduce parfum și culoare în orice colț alegi să-l așezi.

Încearcă să menții o temperatură moderată în casă, căci florile se ofilesc mai repede atunci când se află într-un mediu prea călduros. Dacă stai într-un apartament și nu ai posibilitatea de a te bucura primăvara de o grădină plină de flori, un cos de primavara cu bulbi de narcise îți poate oferi această experiență, chiar la tine acasă.

Vei putea admira cum bulbii de flori îngrijiți de tine prind contur, florile se deschid armonios și aduc un plus de prospețime locuinței tale. Bulbii de narcise sunt niște flori rezistente, de o culoare vibrantă și cu un parfum elegant, ce rezonează în note proaspete și elegante.

De asemenea, firele de flori păstrează o dimensiune medie, astfel încât acest aranjament să poată fi integrat cu ușurință în orice loc din casa ta. Vei vedea că odată ce bulbii înfloresc, întreaga atmosferă se va schimba, primăvara pare cu un pas mai aproape, și indiferent de vremea de afară, te vei putea bucura de o rază de bucurie.

Un cos de primavara cu bulbi de narcise este foarte potrivit chiar și pentru a fi oferit cadou, în diferite ocazii. Poate vrei să vestești unei persoane dragi o primăvară frumoasă, sau poate vrei să oferi un cadou diferit de aniversare.

În acest caz, îți recomandăm să alegi pe lângă un coș de primavară cu bulbi de narcise și o sticlă de Prosecco sau o cutie de ciocolată premium, pe care le poți adăuga în comandă direct aici, pe site. Noi vom livra cadoul direct la ușa persoanei norocoase, sau te așteptăm în florărie pentru a-l ridica. Primăvara se simte mai intens atunci când integrezi elementele potrivite în interiorul casei tale.

Un coș de primavară cu bulbi de narcise se integrează bine în orice design interior, căci este creat doar din elemente naturale, pregătite să-ți ofere un vibe fresh.

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a nu rata ultimele noutăți!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cos de Primavara cu Bulbi de Narcise”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *