Back
Sold out

Cuib de Oua cu Flori Naturale

420 lei

Aranjamente de Paste

Ce este un cuib de oua cu flori naturale?

Un aranjament de Paste, cu flori naturale, aranjate cu multa atentie de floristii nostri. Inedit si parfumat.

Flori: Lalele, Viburnum, Oxypetalum, Trandafiri, Matisori, Miniroze si Ruscus.

Stoc epuizat

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

SKU: LVR147 Categorie:

Descriere

Cuib de Oua cu Flori Naturale


NOTĂ: Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

FELICITARE: Orice comandă poate fi însoţită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

ÎNGRIJIRE: Cu cât tija unei flori este mai scurtă şi are mai puţine frunze, cu atât floarea rezistă mai mult. Așează florile departe de surse de căldură sau de lumină. Taie-le periodic cozile cu un cuţit (nu cu foarfece) într-un unghi de 45 grade la cca. 2-3 cm de bază.

Paștele este un simbol al învierii nu doar pentru persoanele care sunt foarte credincioase – ci pentru toată lumea. Este într-un moment al anului calendaristic în care, indiferent de luna în care pică, nu putem să nu ne bucurăm de natura care înflorește în jurul nostru, de verdeața copleșitoare, de mugurii care răsar din toate crengile și de aerul curat și cald de după o iarnă posomorâtă.

Acest cuib de ouă cu flori naturale este gândit pentru momentul special de sărbătoare din fața noastră – învierea, viața veșnică și bucuria eternă. Nu este o coincidență că sărbătorim Paștele primăvara, atunci când totul în jurul nostru reînvie, de la prospețimea naturii la speranța anului calendaristic nou început. Am vrut să emulăm această înviere a naturii și în cuibul pe care l-am creat special pentru această ocazie, pentru a reuși să aducem natura cât mai aproape de noi în celebrarea sărbătorilor pascale.

Am creat acest cuib de ouă cu flori naturale cu valorile primăverii în minte, dar și cu gândul la persoanele care vor să ofere acestei sărbători o simbolistică clasică, dar într-o notă mult mai veselă și mai jucăușă care prezintă sărbătorile pascale drept un moment în care ne reunim cu persoanele importante din viața noastră și ne bucurăm de reușitele pe care le avem împreună.

De asemenea, florile pe care le-am ales pentru acest aranjament nu sunt deloc întâmplătoare, așa cum nu este nici combinația lor cromatică. Am avut în vedere în acest cuib de ouă cu flori naturale să aducem în prim plan culorile pastelate pe care ni le oferă primăvara și să ne bucurăm împreună de vivacitatea acestui sezon al învierii.

Pentru că, într-adevăr, de la bulbii care ies timizi la suprafață, la florile care încep să populeze grădinile și la verdele care ia natura complet prin surprindere, primăvara este simbolul incontestabil al învierii și al optimismului, iar întocmai acest lucru am vrut să îl celebrăm prin acest cuib de ouă cu flori naturale.

Cuibul în sine este o metaforă a cuiburilor pe care și le construiesc păsările în sezonul primăverii, iar ouăle sunt ele înșile simbolul nașterii – întrucât din ele apare viață, pe care în contextul acestui cuib ne-am imaginat-o roz  pal – plină de speranță și optimism.

Ne bucurăm să putem sărbători alături de tine momentele importante din viața ta și să te putem ajuta să devii tu o persoană mai veselă – fie prin produsele noastre în sine, fie prin darurile pe care poți să le oferi. Angajamentul nostru este acela de a-ți oferi produse de calitate în primul rând, iar un cuib de ouă cu flori naturale este un cadou incredibil de versatil și de viu, care poate fi dat deopotrivă iubitei, familiei, colegilor sau celor dragi ție.

Desigur, ne bucurăm să onorăm toate comenzile care ne sunt plasate, dar pentru că acest produs este unul dintre cele mai comandate cu ocazia sărbătorilor pascale, îți recomandăm să plasezi comanda cât mai din timp.

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a nu rata ultimele noutăți!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cuib de Oua cu Flori Naturale”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *