Cutie Cadou Elegant Giftbox

750 lei

Cadouri

O cutie cadou Elegant Giftbox este cadoul ideal pentru persoana draga sau partenerul de afaceri. Produse premium, decorate si aranjate elegant si rafinat de catre artistii nostri.

Ce contine o cutie cadou Elegant Giftbox?

Cutia contine:

-Sampanie Moet & Chandon 0,75 l

-Ciocolata Ferrero Rocher 300g

-Cutie cu mix de flori, diametrul cutiei 18 cm.

Adauga un cadou:

 • Cadou *

  450 lei
  90 lei
  70 lei
  50 lei
  90 lei
 • *

  BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

Descriere

Notă Cutie Cadou: Produsele pot să difere, în cazul în care nu se mai găsesc pe stoc, acestea putând fi înlocuite cu altele de valoare și calitate similare.

Crăciunul este un moment foarte important pentru noi cultural. Indiferent dacă suntem crescuți religios sau nu, Crăciunul este de când suntem copii oportunitatea perfectă ca familia să se întregească, prietenii care nu au apucat să se vadă peste an să se reunească și, în general, să încercăm să ne reconectăm la persoanele importante din viața noastră.

Nu este vorba, când discutăm de Crăciun, doar despre sezonul rece, care aduce cu sine anotimpul cadourilor. Ne place să credem că această sărbătoare încă își păstrează din valoarea spirituală pe care o are și din puterea de a ne face să uităm de problemele de zi cu zi preț de câteva ceasuri pe care le petrecem împreună.

Acestea fiind spuse, această cutie cadou este cu siguranță menită pentru o doamnă sau domnișoară, de unde și accentele de culoare roz pal pe care le-am folosit în crearea ei. Dincolo de asta, am gândit și elementele care compun acest cadou în așa fel încât o doamnă s-ar bucura mai degrabă de acest cadou decât un domn, deoarece ea conține:

 • Ciocolată Ferrero Rocher – calitate italiană, care s-a remarcat pe piața de ciocolată la nivel internațional, în ciuda faptului că Italia nu este în lista celor mai mari productători de ciocolată; asta nu a oprit însă un brand calitativ din a fi recunoscut și iubit la nivel internațional, în special de doamne și domnișoare
 • Cutie cu mix de flori, cu diametrul de 18 cm – de ce să faci cadou un buchet de flori clasic, când poți inova și include florile într-un cadou mai amplu, care este legat conceptual și care transmite finețe și eleganță prin felul în care este împachetat și aranjat; mai mult decât atât, florile sunt un ideal cadou pe perioada sărbătorilor de iarnă, întrucât ele pot fi expuse și pot face parte din atmosfera de sărbătoare pe care fiecare familie face eforturi să o creeze în casa sa
 • Șampanie Moet & Chandon – o șampanie pentru a sărbători momentul alături de cei dragi; cu siguranță sărbătorile de iarnă sunt un prilej pentru a celebra faptul că suntem alături de persoanele importante, iar o sticlă de șampanie Moet & Chandon este felul perfect prin care putem face asta
 • toate acestea într-un ambalaj care iese în evidență prin finețe și eleganță, care arată că acest cadou a fost gândit și plănuit, că a fost dăruit intenționat în acest fel și că s-a petrecut mult timp în analizarea componenței sale, de unde și aranjamentul spectaculos.

Am gândit această cutie cadou special pentru momentele importante pe care le aduce această sărbătoare în viața noastră – ca o extensie și o expresie a gândurilor de bine pe care le avem pentru oamenii care ne-au format, care ne-au ajutat și care ne sunt alături în fiecare zi.

Desigur, doar o parte dintre persoanele dragi nouă se vor putea reuni de Crăciun, iar această cutie cadou este un dar la care ne-am gândit care să ajute persoanele importante ție să te păstreze în gând pe toată perioada sărbătorilor de iarnă, chiar dacă apucați sau nu să vă vedeți și în persoană.

 

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a nu rata ultimele noutăți!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cutie Cadou Elegant Giftbox”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *