Cutie Cadou Lovely Giftbox

500 lei

Cadouri

Surprinde-i pe cei dragi cu o cutie cadou Lovely Giftbox!

O cutie cadou Lovely Giftbox este surpriza sau cadoul ideal pentru persoana draga sau partenerul de afaceri. Produse premium, decorate si aranjate elegant si rafinat de catre artistii nostri.

Adauga un cadou:

 • Cadou *

  400 lei
  90 lei
  70 lei
  50 lei
  60 lei
 • *

  BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

Descriere

O cutie cadou Lovely Giftbox este surpriza ideală pentru persoana dragă sau partenerul de afaceri. Produse premium, decorate și aranjate elegant si rafinat de către artiștii noștri.

O cutie cadou Lovely Giftbox conține o Sticla Prosecco Mionetto 0,75 l – o sticlă de spumant pentru a sărbători momentul alături de cei dragi; cu siguranță sărbătorile de iarnă sunt un prilej pentru a celebra faptul că suntem alături de persoanele importante, iar o sticlă de șampanie Prosseco este felul perfect prin care putem face asta

O cutie cadou Lovely Giftbox conține o cutie de Ciocolata Merci 250g – Ciocolata Merci nu este doar un cadou elegant. Este, în termeni de cadouri, ca o madlenă proustiană care o va ajuta pe persoana iubită să rememoreze momentul minunat în care i-ai dăruit un buchet foarte special de flori de fiecare dată când va gusta din nou o tabletă de Ciocolată Merci. Ciocolata Merci este, de asemenea, și un cadou incredibil de versatil – faptul că are mai multe arome este, o dată în plus, o metaforă care descrie extraordinar de rafinat gusturile foarte complexe și diverse pe care le au femeile.

Incapacitatea de a decide o singură aromă când vine vorba de Ciocolata Merci stă în faptul că această combinație de arome foarte diferite și exotice este, de fapt, întregul mister. Este motivul pentru care Ciocolata Merci este în gneral un cadou incredibil de apreciat în rândul femeilor. De ce ciocolată, te întrebi poate? Fiindcă este nu doar ceva care să răsfețe simțurile (echivalentul, dacă vrei, gustativ al unui buchet de flori!), dar este și o formidabilă metodă prin care să arăți că ești în control  față de corpul tău, pe care poți să îl răsfeți de fiecare dată când simți nevoia.

O cutie cadou Lovely Giftbox conține o cutie cu mix de flori, cu diametrul de 18 cm – de ce să faci cadou un buchet de flori clasic, când poți inova și include florile într-un cadou mai amplu, care este legat conceptual și care transmite finețe și eleganță prin felul în care este împachetat și aranjat; mai mult decât atât, florile sunt un ideal cadou pe perioada sărbătorilor de iarnă, întrucât ele pot fi expuse și pot face parte din atmosfera de sărbătoare pe care fiecare familie face eforturi să o creeze în casa sa

Desigur, toate aceste lucruri funcționează extraordinar de bine împreună, acesta fiind și motivul pentru care am preferat să optăm pentru un cadou care să încorporeze cele mai frumoase gânduri pe care le ai pentru o persoană dragă, ideal doamnă sau domnișoară, cu prilejul Crăciunului (datorită gamei cromatice pe care am ales-o) sau cu orice altă ocazie în care dorești să impresionezi prin simplitate, dar cu un gest grandios care arată faptul că gândurile tale sunt alături de această persoană.

Fără să fie un cadou ostentativ, această cutie cadou lovely giftbox este un prilej minunat cu care să îi arăți unei persoane importante ție cât de mult contează pentru tine. Câteva exemple de situații în care ai putea face cadou această cutie cadou lovely giftbox sunt:

 • cu ocazia aniversării în cuplu
 • cu ocazia zilei de naștere a unei doamne sau domnișoare importante din familia sau cercul tău de prieteni
 • cu ocazia sărbătorii Crăciunului pentru o persoană cu care nu apuci să te vezi, dar la care te gândești constant și căreia îi porți în suflet gânduri de bine

Nota: Produsele pot sa difere, in cazul in care nu mai sunt pe stoc, acestea putand fi inlocuite cu altele de valoare si calitate similara.

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a nu rata ultimele noutăți!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cutie Cadou Lovely Giftbox”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *