Back

Cutie cu 60 de Trandafiri Rosii – Madly in Love

1.400 lei

De ce o cutie cu 60 de trandafiri rosii este cadoul perfect?

Cauti un cadou inspirat pentru o persoana draga? Atunci ai gasit cadoul ideal pentru ea! Aceasta cutie cu 60 de trandafiri rosii si unul auriu transmite cele mai nobile sentimente.
Cutia se poate personaliza in functie de preferintele dumneavoastra. La plasarea comenzii, va rugam sa completati rubrica “Mentiuni” daca doriti sa schimbam cromatica trandafirilor.

Adauga un cadou:

 • Cadou *

  450 lei
  90 lei
  70 lei
  50 lei
  60 lei
 • *

  BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

Descriere

NOTĂ cutie cu 60 de trandafiri roșii și unul auriu: Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

FELICITARE cutie cu 60 de trandafiri roșii și unul auriu: Orice comandă poate fi însoţită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

ÎNGRIJIRE cutie cu 60 de trandafiri roșii și unul auriu: Cu cât tija unei flori este mai scurtă şi are mai puţine frunze, cu atât floarea rezistă mai mult. Aşezaţi florile departe de surse de căldură sau de lumină. Tăiaţi periodic cozile cu un cuţit (nu cu foarfecele) într-un unghi de 45 grade la cca. 2-3 cm de bază.

Cutie cu 60 de trandafiri roșii și unul auriu

Trandafirul este o floare nobilă, care de-a lungul istoriei a stat ca inspirație la baza multor creații artististice, fiind muză pentru pictori, poeți și orice persoană sensibilă care dorește să-și înfrumusețeze viața de zi cu zi cu o pată de culoare. Atunci când sunt așezate într-un buchet luxuriant, aceste flori inspiră și își potențeză atât parfumul, cât și amprenta vizuală.

Recomandăm cutie cu 60 de trandafiri roșii și unul auriu în special pentru cupluri, datorită semnificației asociate dragostei pe care o are în general trandafirul roșu. Dacă restul acestor flori pot fi făcute cadou către orice persoană apropiată din mediul personal sau profesional, trandariful roșu este rezervat persoanei iubite. Asocierea implicită este aceea că nu doar floarea este frumoasă, ci și femeia care o primește, de unde și impresia puternică pe care o lasă de fiecare dată.

Cutia în sine este o formă foarte specială de a ambala cei 61 de trandafiri. Cubismul ei creează un contrast cu gingășia și fluența formei trandafirului. De aceea, recomandăm acest tip de ambalare, care scoate în evidență frumusețea naturală a celor 61 de trandafiri.

Nu degeaba este denumit „regele florilor” – este o floare care nu a lipsit din grădinile nobililor și a pasionaților de horticultură, nicăieri în istorie, indiferent de zona geografică sau perioada la care ne referim. Încă de când a fost descoperit, el a furat inimile tuturor persoanelor sensibile la frumusețe și cu un simț estetic dezvoltat.

Pe lângă semnificațiile deja consacrate pe care le are trandafirul, este important să notăm faptul că o cutie cu 60 de trandafiri roșii și unul auriu este un cadou cu adevărat special inclusiv prin dimensiunea și măreția acestuia.

Nu este un cadou pe care îl faci în fiecare zi, ci este rezervat pentru momente speciale, pentru momentele în care vrei să-i arăți jumătății tale cât de importantă este pentru tine printr-un gest măreț, care să îi amintească constant cât de multe momente magice trăiți în această relație și cum voi sunteți cele care le creați, nu așteptați ca ele să apară de nicăieri.

Efortul de a arăta cât de mult contează pentru tine persoana pe care o iubești și lângă care alegi să petreci fiecare zi este perfect capturat în această cutie cu 60 de trandafiri roșii și unul auriu – un simbol ideal al iubirii voastre nemărginte.

Ambalajul negru în care vin acești 60 de trandafiri roșii și unul auriu nu este nici el pur întâmplător – negrul este o culoare elegantă care permite acestui dar să iasă în evidență.
Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a nu rata ultimele noutăți!

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cutie cu 60 de Trandafiri Rosii – Madly in Love”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *