Back

Cutie cu 69 de Trandafiri Rosii – Red Romance

1.400 lei

Luxury Collection

De ce sa alegi o cutie cu 69 de trandafiri rosii?

Trandafirii roșii sunt clasici, eleganți, reprezintă acele flori care transmit iubirea în cel mai pur pur mod posibil. Intențiile acestor flori nu pot fi niciodată confundate, așa că mesajul tău plin de afecțiune va ajunge rapid la inima ei.

Adauga un cadou:

 • Cadou *

  450 lei
  90 lei
  70 lei
  50 lei
  60 lei
 • *

  BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

Descriere

Cutie cu 69 de trandafiri roșii Red Romance – Un aranjament perfect pentru EA, care înlocuiește cu succes orice declarație de iubire. Răsfață-i fiecare emoție cu o surpriză. Este un cadou special pentru o doamnă/domnișoară specială și trebuie tratat ca atare. De altfel, sugerăm să faci cadou această cutie cu 69 de trandafiri roșii doar unei persoane cu care ești sau dorești să fii implicat într-o relație romantică, datorită simbolisticii acestui cadou.

De cele mai multe ori iubirea este formată dintr-o mulțime de clipe. Nu doar din gesturi grandioase și momente romantice de magnitudine extraordinară, ci și din a petrece fiecare moment din viața voastră de cuplu cu angajamentul de a încerca să aduceți bucurie unul în viața celuilalt. Aceste momente mici pot părea insignifiante, dar sunt de fapt baza sănătoasă a oricărei relații.

Așa cum se poate observa, această cutie cu 69 de trandafiri roșii este cu adevărat special și simbolizează înfăptuirea intențiilor romantice față de persoana care primește acest buchet. Din acest motiv, noi recomandăm să dăruiești acest aranjament doar unei persoane față de care ai sentimente romantice, întrucât o cunoscătoare a florilor va putea citi intențiile tale imediat ce primește acest buchet cu un aranjament cu trandafiri – Casanova.

De aceea, noi te încurajăm să o surprinzi, fără nici un motiv deosebit, cu această cutie cu 69 de trandafiri roșii și să-i arăți astfel cât de mult înseamnă ea pentru tine în fiecare zi. Marile cărți de dragoste și felul în care arta portretizează iubirea nu ating mereu subiectul vieții de zi cu zi, care credem noi că ar trebui să fie scopul fiecărei relații sănătoase.

Trandafirii roșii sunt considerați ca simbolul implacabil al iubirii – sunt istoric cea mai oferită floare, au fost parte din obiectul atenției marilor artiști ai lumii timp de secole de-a rândul și au ajuns să definească iubirea romantică, datorită culorii incredibil de aprinse, care simbolizează pasiunea neîntinată din relațiile de cuplu.

În realitate, să faci o bucurie și să înseninezi ziua persoanei iubite este un gest foarte la îndemână, de care poți să te bucuri și pe care poți să îl faci oricând. Recomandăm însă această cutie cu 69 de trandafiri roșii atât pentru momentele speciale și drăguțe dintre voi, cât și în contexte deosebite – de exemplu, la o aniversare sau atunci când sărbătoriți sau celebrați o realizare.

Parfum, culoare vibrantă și elegantă, într-un singur buchet absolut fermecător! O alegere îndrăzneață care o va cuceri! O cutie cu 69 de trandafiri roșii este cadoul perfect pentru persoana iubită, mai ales atunci când vrei să impresionezi cu un buchet fresh și un design ieșit din comun. Nu există nici un produs care să provoace efecte similare pentru doamnele care primesc acest cadou – este perfect datorită mixturii de plante, datorită atât parfumului cât și simbolismului lor.

Să fii alături de persoana iubită în fiecare moment cu un gest rafinat este un lucru natural și este un fundament al relației voastre. Credem în nevoia de a ne îmbunătăți fiecare zi prin gesturi romantice și atenții drăguțe și credem că este datoria fiecăruia dintre noi să contribuie la fericirea sa. În cazul unei relații, cel mai ușor mod în care poți face asta este printr-un buchet de trandafiri roșii, iar ambalajul acestora este un motiv în plus pentru care gestul tău nu va fi uitat prea curând.

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a nu rata ultimele noutăți!