Cutie cu Bujori Albi

1.300 lei

Luxury Collection

De ce sa alegi o cutie cu bujori albi?

Alege cadoul perfect, trimite-i parfumul si puritatea infinita prin aceasta cutie rotunda. Cutia contine 27-29 de bujori albi.

Adauga un cadou:

 • Cadou *

  450 lei
  90 lei
  70 lei
  50 lei
  90 lei
 • *

  BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

Descriere

Cutie cu Bujori Albi

ÎNGRIJIRE cutie cu bujori albi: Cu cât tija unei flori este mai scurtă şi are mai puţine frunze, cu atât floarea rezistă mai mult. Așează florile departe de surse de căldură sau de lumină. Taie-le periodic cozile cu un cuţit (nu cu foarfece) într-un unghi de 45 grade la cca. 2-3 cm de bază.

PERISABILITATE cutie cu bujori albi: Produs perisabil – nu se returnează

Notă cutie cu bujori albi: Cutia se poate personaliza în funcție de preferintele tale. La plasarea comenzii, te rugăm să complezi rubrica „mențiuni” dacă dorești să schimbăm cromatica bujorilor (albi sau roz) sau culoarea cutiei (albă, roz, aurie, neagră).

Parfum și puritate infinită – așa poate fi descris cel mai bine acest cadou. Bujorii sunt niște flori cu totul și cu totul speciale, atât datorită faptului că sunt foarte fini la atingere și au o textură specială, cât și pentru că ei sunt niște flori care de-a lungul istoriei au fost considerate extraordinar de elegante.

Indiferent de momentele în care poate o relație nu merge extraordinar, un buchet de bujori este aici să salveze situația și să vă reamintească despre dragostea pe care v-o purtați și despre miza foarte mare care este în joc de fiecare dată când treceți peste o ceartă sau un conflict. Sunt flori excelente pentru atunci când te împaci cu persoana iubită, dar și pentru atunci când vrei doar să-ți arăți afecțiunea în fiecare zi și să transformi momentele petrecute împreună în ceva special.

De aceea, recomandăm această cutie cu bujori albi doar către persoanele care sunt suficient de rafinate pentru a se bucura de un asemenea cadou absolut special. Considerăm că eleganța acestui cadou întrece poate cele mai cunoscute variante clasice datorită impactului vizual, datorită parfumului amețitor pe care bujorii îl au, dar și din punct de vedere strict estetic, fiind printre cele mai frumoase flori pe care natura ni le-a oferit.

Noi ne-am imaginat această cutie cu bujori albi neagră, pentru a nu știrbi din frumusețea acestor flori și pentru a crea un contrast vizual suficient de puternic, care să le permită să strălucească și să impresioneze la adevărata lor valoare.

Desigur că istoria bujorilor arată că un buchet de bujori este de fapt un cadou foarte sofisticat, ei fiind istoric cultivați preponderent de nobilime, ba chiar acum câteva secole exclusiv persoanele din clasele favorizate social aveau acces la aceste minunate flori. O dată cu asta, bujorul este asociat și cu noblețe, rafinament și educație, care vin la pachet cu statutul social privilegiat.

Un buchet cu bujori albi pe de altă parte, poartă cu totul altă semnificație – înseamnă părere de rău, regret și sunt niște flori care te ajută fie să îți ceri iertare față de o persoană dragă ție, fie să-ți arăți mulțumirea față de cineva care te susține necondiționat. Sunt niște flori foarte versatile și pot fi scoase cu ușurință din semnificațiile atribuite clasic și transformate într-un cadou deosebit pentru o persoană dragă ție.

De altfel, un buchet de bujori poate fi și un simbol al prieteniei, frumuseții și norocului, deci aceste flori sunt și versatile în ciuda faptului că ele sunt asociate cel mai des cu relațiile de cuplu. În această cutie însă, este remarcabil cât de bine se potrivesc bujorii pentru a fi dăruiți persoanei iubite și pentru a crea cadoul romantic perfect într-un moment special sau într-o ocazie când celebrați împreună ori o aniversare, ori o veste pozitivă, ori doar iubirea de fiecare zi.

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a nu rata ultimele noutăți!

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cutie cu Bujori Albi”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *