Back

Cutie cu Bujori Roz Pal – Pink Me

1.300 lei

Luxury Collection

Ce contine o cutie cu bujori roz pal Pink Me?

Alege cadoul perfect, trimite-i parfumul si puritatea infinita prin aceasta cutie rotunda.

Cutia contine 27-29 de bujori roz.

 

Adauga un cadou:

 • Cadou *

  450 lei
  90 lei
  70 lei
  50 lei
  60 lei
 • *

  BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

Descriere

Cutie cu Bujori Roz Pal – Pink Me

ÎNGRIJIRE cutie cu bujori roz pal: Cu cât tija unei flori este mai scurtă şi are mai puţine frunze, cu atât floarea rezistă mai mult. Așează florile departe de surse de căldură sau de lumină. Taie-le periodic cozile cu un cuţit (nu cu foarfece) într-un unghi de 45 grade la cca. 2-3 cm de bază.

PERISABILITATE cutie cu bujori roz pal: Produs perisabil – nu se returnează

Notă cutie cu bujori roz pal: Cutia se poate personaliza în funcție de preferintele tale. La plasarea comenzii, te rugăm să complezi rubrica „mențiuni” dacă dorești să schimbăm cromatica bujorilor sau culoarea cutiei (albă, roz, aurie, neagră).

Parfum și puritate infinită – așa poate fi descris cel mai bine acest cadou. Bujorii sunt niște flori cu totul și cu totul speciale, din foarte multe motive la care ne putem gândi, nu doar datorită faptului că sunt foarte fini la atingere și au o textură specială, ci și datorită faptului că sunt flori care de-a lungul istoriei au fost asociate cu eleganță, ba chiar flori pe care în istorie și le permiteau și le creșteau doar familiile înstărite, devenind astfel și un simbol al educației și al bunelor maniere.

Indiferent de momentele în care poate o relație nu merge extraordinar, o cutie de bujori roz pal este aici să salveze situația și să vă reamintească despre dragostea pe care v-o purtați și despre miza foarte mare care este în joc de fiecare dată când treceți peste o ceartă sau un conflict. Sunt flori excelente pentru atunci când te împaci cu persoana iubită, dar și pentru atunci când vrei doar să-ți arăți afecțiunea în fiecare zi și să transformi momentele petrecute împreună în ceva special.

O cutie de bujori roz pal poate purta și o altă semnificație decât iubire sau apreciere – poate, de exemplu, să însemne părere de rău, regret, fiind niște flori care te ajută fie să îți ceri iertare față de o persoană dragă ție, fie să-ți arăți mulțumirea față de cineva care te susține necondiționat. Sunt niște flori foarte versatile și pot fi scoase cu ușurință din semnificațiile atribuite clasic și transformate într-un cadou deosebit pentru o persoană dragă ție.

O cutie de bujori roz pal, este, în orice caz, o oportunitate minunată de a oferi cuiva un dar simbolic complet – urări de bine, de noroc, de mulțumire și, desigur, în situația în care ai greșit cu ceva, un fel inedit de a-ți cere iertare față de o persoană la care ții și care înseamnă foarte mult pentru tine.

Finețea incontestabilă și mirosul proaspăt aromat pe care îl aduce o cutie de bujori roz pal este o bucurie inedită în prag de vară – sfârșitul primăverii reprezintă calendaristic o oportunitate extraordinară pentru a alege florile drept cadou, iar în restul anului bujorii amintesc cu drag de momentele frumoase petrecute în luna mai, când zilele sunt lungi, nopțile sunt ușor răcoroase și timpul pare că este infinit.

De aceea, recomandăm această cutie cu bujori roz pal doar către persoanele care sunt suficient de rafinate pentru a se bucura de un asemenea cadou absolut special. Considerăm că eleganța acestui cadou întrece poate cele mai cunoscute variante clasice datorită impactului vizual, datorită parfumului amețitor pe care bujorii îl au, dar și din punct de vedere strict estetic, fiind printre cele mai frumoase flori pe care natura ni le-a oferit.

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a nu rata ultimele noutăți!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cutie cu Bujori Roz Pal – Pink Me”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *