Back

Cutie cu Flori Eleganta – Mix de Flori

450 lei

Luxury Collection

O cutie cu flori eleganta, cu un mix de flori premium, pentru a iti impresiona persoana iubita.

Dimensiune: L

Adauga un cadou:

 • Cadou *

  450 lei
  90 lei
  70 lei
  50 lei
  90 lei
 • *

  BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

Descriere

Cutie cu flori elegantă.

Dimensiune Cutie cu Flori Eleganta: L


NOTĂ cutie cu flori elegantă: Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

FELICITARE cutie cu flori elegantă: Orice comandă poate fi însoţită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de tine în formularul de comandă.

ÎNGRIJIRE cutie cu flori elegantă: Cu cât tija unei flori este mai scurtă şi are mai puţine frunze, cu atât floarea rezistă mai mult. Așează florile departe de surse de căldură sau de lumină. Taie-le periodic cozile cu un cuţit (nu cu foarfece) într-un unghi de 45 grade la cca. 2-3 cm de bază.

Îți recomandăm această cutie cu flori elegantă pentru tine, cât și pentru cei dragi ție. Frumusețea florilor proaspete este inegalabilă și contribuie nespus la calitatea vieții. O cutie cu flori alese este un motiv în plus de bucurie. Pentru că lucrurile mici sunt adesea și cele mai importante, îți recomandăm să investești în confortul tău personal sau în frumusețea unui cadou pe care să îl oferi unei persoane dragi și care să o facă să-și amintească mereu de tine cu plăcere.

Prin această cutie cu flori elegantă, vei primi un buchet de flori asortate, de diferite sortimente, așezate într-o cutie elegantă și care arată extraordinar pentru fiecare ocazie. Cină în familie cu ocazia zilei mamei tale? Nici o problemă! Ziua unei colege de la birou sau a unei partenere de afaceri? Tu ai deja o soluție elegantă! Este pur și simplu monoton în casa ta fără flori și simți nevoia să te răsfeți? Această cutie cu flori elegantă te așteaptă.

O cutie cu flori elegantă pare a fi un cadou minunat – dar noi credem că poate la fel de bine să fie un cadou pentru tine, nu doar un cadou pentru altcineva. Este important să învățăm să ne răsfățăm și să ne înconjurăm de frumusețe și de lucruri care ne fac să gândim și să fim pozitivi, iar o cutie cu flori elegantă este un cadou minunat pe care ți-l poți face cu ocazia faptului că dorești să investești în fericirea ta.

Desigur, acest cadou este la fel de oportun și pentru alte persoane. Oricine este apropiat de tine, o persoană la care ții, pe care o apreciezi și căreia vrei să-i arăți acest lucru este cineva care merită să primească această cutie cu flori elegantă.

Studiile arată că persoanele care se înconjoară de plante și flori au în general o atitudine mai pozitivă față de viață comparativ cu persoanele cărora le lipsesc aceste mici bucurii, motiv pentru care și noi am învățat în mod intuitiv să dăruim florile în semn de apreciere pentru persoanele importante din viața noastră.

În viață, este esențial să putem accepta că nu deținem controlul asupra tuturor lucrurilor – dar putem controla o parte din bunăstarea noastră cu o soluție atât de simplă precum posibilitatea de a ne face cadou o cutie cu flori elegantă.

Dispoziția noastră mentală este foarte ușor influențată de lucrurile pozitive din viața noastră. De aceea, ne bucurăm să locuim în zone frumoase, lângă parcuri sau clădiri istorice. Tot de aceea, ne place să ne aranjăm casa în funcție de gusturile noastre foarte specifice. Tot de aceea, ne plac florile și ne place să le facem și cadou cu fiecare ocazie. Iar nouă, aici la La Vie En Rose, ne place să gândim de la zero buchete și aranjamente florale care să te bine dispună.

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a nu rata ultimele noutăți!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cutie cu Flori Eleganta – Mix de Flori”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *