Back

Cutie cu Lalele Multicolore

540 lei

Luxury Collection

Surprinde-o cu o cutie cu lalele multicolore!

Artistii nostri ti-au pregatit o cutie cu lalele multicolore care incanta prin nuante si stil!

Adauga un cadou:

 • Cadou *

  450 lei
  90 lei
  70 lei
  50 lei
  60 lei
 • *

  BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

Descriere

 


NOTĂ cutie cu lalele multicolore: Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

FELICITARE cutie cu lalele multicolore: Orice comandă poate fi însoţită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de tine în formularul de comandă.

ÎNGRIJIRE cutie cu lalele multicolore: Cu cât tija unei flori este mai scurtă şi are mai puţine frunze, cu atât floarea rezistă mai mult. Așează florile departe de surse de căldură sau de lumină. Taie-le periodic cozile cu un cuţit (nu cu foarfece) într-un unghi de 45 grade la cca. 2-3 cm de bază.

Un motiv pentru care să alegi să faci cadou o cutie cu lalele multicolore este faptul că lalelele simbolizează inocența și puritatea, emană un parfum special, însă nu foarte puternic și oferă un efect vizual aparte, mai ales atunci când sunt așezate într-un buchet armonios. Mai mult, acestea se găsesc într-o varietate largă de culori, de la nuanțe pastelate de roz sau mov, până la nuanțe vibrante de galben, roșu, fuchsia.

Un alt motiv pentru care să faci cadou o cutie cu lalele multicolore este fpatul că lalelele nu sunt însă doar ceea ce par a fi, ele au o istorie foarte lungă și tumultoasă, plină de povești. Se spune că ele au cauzat prima criză economică după înțelesul modern al cuvântului, undeva în jurul anului 1600, mult înainte de Wall Street. Negustorii cumpărau un buchet de lalele și îl vindeau cu un preț mai mare, iar fenomenul era atât de popular încât a cauzat prima bulă economică.

Desigur, primăvara este un alt moment minunat în care să faci cadou această cutie cu lalele multicolore. Lalelele simbolizează renașterea deoarece înfloresc la începutul primăverii. O cutie cu lalele colorate este un cadou foarte special, atât datorită faptului că înfloresc primăvara, cât și datorită frumuseții care le-a consacrat și le-a făcut să fie parte dintre cele mai cunoscute și mai des dăruite flori.

Nu există aproape context în care o cutie cu lalele multicolore să nu fie o idee inspirată de cadou. Pentru că sunt atât de elegante, ele pot fi dăruite cu siguranță într-un context profesional pentru a te achita de o obligație într-un mod manierat sau pentru a aminti unei persoane că îți este dragă și că o porți cu tine în gând.

În același timp, pentru că sunt atât de versatile, de joviale și de jucăușe, lalelele sunt un cadou minunat și pentru membrii familiei: o soră, o mamă, o prietenă apropiată care îți este ca o soră.

Ce spunem de iubita ta, atunci? Sigur că și pe ea ar impresiona-o o cutie cu lalele multicolor datorită faptului că este un cadou elegant, care atrage privirea datorită faptului că arată atât de rafinat și de dischisit.

De fapt, istoric, acesta este și motivul pentru care lalelele au avut atât de mult succes – au o finețe, proprie și figurată, care nu vine din dorința de a încerca să fie ceea ce nu sunt, ci este o expresie complet naturală a lor și un fel de a fi foarte degajat. Acest fapt nu contribuie doar la succesul lor, ci le transformă într-in cadou incredibil de versatil pentru orice context.

Am ales să păstrăm ambalajul acestui buchet într-o notă cât mai naturală, cât mai potrivită acestor flori. Alături de o sticlă de prosecco sau de o cutie de ciocolată premium,o cutie cu lalele multicolore reprezintă cea mai inspirată atenție.

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a nu rata ultimele noutăți!

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cutie cu Lalele Multicolore”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *