Back

Cutie cu Mix de Flori Diafana

500 lei

Luxury Collection

O cutie cu mix de flori diafana, menita sa fie cadoul ideal pentru o persoana draga, sau, de ce nu, chiar si pentru tine!

Adauga un cadou:

 • Cadou *

  400 lei
  90 lei
  70 lei
  50 lei
  60 lei
 • *

  BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

Descriere

Cutie cu Mix de Flori Diafană

 


NOTĂ cutie cu mix de flori diafană: Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

FELICITARE cutie cu mix de flori diafană: Orice comandă poate fi însoţită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de tine în formularul de comandă.

ÎNGRIJIRE cutie cu mix de flori diafană: Cu cât tija unei flori este mai scurtă şi are mai puţine frunze, cu atât floarea rezistă mai mult. Așează florile departe de surse de căldură sau de lumină. Taie-le periodic cozile cu un cuţit (nu cu foarfece) într-un unghi de 45 grade la cca. 2-3 cm de bază.

O cutie cu mix de flori diafană pare a fi un cadou minunat – dar noi credem că poate la fel de bine să fie un cadou pentru tine, nu doar un cadou pentru altcineva. Este important să învățăm să ne răsfățăm și să ne înconjurăm de frumusețe și de lucruri care ne fac să gândim și să fim pozitivi, iar o cutie cu flori elegantă este un cadou minunat pe care ți-l poți face cu ocazia faptului că dorești să investești în fericirea ta.

Cel mai adesea, o cutie cu mix de flori diafană va produce o stare de bine de lungă durată și va fi puternic rememorat drept un moment de întărire a unei relații de prietenie trainice, bazată pe valorile cele mai înalte.

Desigur, acest cadou este la fel de oportun și pentru alte persoane. Oricine este apropiat de tine, o persoană la care ții, pe care o apreciezi și căreia vrei să-i arăți acest lucru este cineva care merită să primească această cutie cu mix de flori diafană.

Nu există nici un chip în care o cutie cu mix de flori diafană să poată fi considerat drept un cadou inoportun – de aceea, versatilitatea îl recomandă într-o suită de situații foarte diverse. Indiferent dacă este ziua unei colege, un moment important în viața mamei, o zi de naștere a copilului unor prieteni sau doar un moment de răsfăț cu cei dragi.

În viață, este esențial să putem accepta că nu deținem controlul asupra tuturor lucrurilor – dar putem controla o parte din bunăstarea noastră cu o soluție atât de simplă precum posibilitatea de a ne face cadou o cutie cu mix de flori diafană.

Nu am recomanda o cutie cu mix de flori diafană în relațiile de cuplu, decât în momentele joviale și jucăușe din această relație – atunci când vrei să faci o surpriză, într-o situație memorabilă sau într-un moment special care aduce veselie în viața voastră. Un aranjament cu flori pastel transmite, cel mai adesea, gânduri de afirmare și intenții pozitive inclusiv în relațiile de cuplu, fără să fie neapărat un cadou seducător. Este un aranjament care transmite profunzime, trăinicie și dovada unei relații pure.

Studiile arată că persoanele care se înconjoară de plante și flori au în general o atitudine mai pozitivă față de viață comparativ cu persoanele cărora le lipsesc aceste mici bucurii, motiv pentru care și noi am învățat în mod intuitiv să dăruim florile în semn de apreciere pentru persoanele importante din viața noastră.

Dispoziția noastră mentală este foarte ușor influențată de lucrurile pozitive din viața noastră. De aceea, ne bucurăm să locuim în zone frumoase, lângă parcuri sau clădiri istorice. Tot de aceea, ne place să ne aranjăm casa în funcție de gusturile noastre foarte specifice.

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a nu rata ultimele noutăți!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cutie cu Mix de Flori Diafana”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *