Back

Cutie cu Mix de Flori Exotice

250 lei

Luxury Collection

Alege o cutie cu mix de flori exotice!

Iti oferim un altfel de cadou, cu o mireasma fresh de primavara si note exotice.

Diametru cutie: 25 cm.

Adauga un cadou:

 • Cadou *

  400 lei
  90 lei
  70 lei
  50 lei
  60 lei
 • *

  BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

Descriere

NOTĂ cutie cu mix de flori exotice: Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

FELICITARE cutie cu mix de flori exotice: Orice comandă poate fi însoţită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de tine în formularul de comandă.

ÎNGRIJIRE cutie cu mix de flori exotice: Cu cât tija unei flori este mai scurtă şi are mai puţine frunze, cu atât floarea rezistă mai mult. Așează florile departe de surse de căldură sau de lumină. Taie-le periodic cozile cu un cuţit (nu cu foarfece) într-un unghi de 45 grade la cca. 2-3 cm de bază.

O cutie cu mix de flori exotice pare a fi un cadou minunat – dar noi credem că poate la fel de bine să fie un cadou pentru tine, nu doar un cadou pentru altcineva. Este important să învățăm să ne răsfățăm și să ne înconjurăm de frumusețe și de lucruri care ne fac să gândim și să fim pozitivi, iar o cutie cu mix de flori exotice este un cadou minunat pe care ți-l poți face cu ocazia faptului că dorești să investești în fericirea ta.

Desigur, este un cadou perfect pentru o ocazie în care dorești să surprinzi plăcut pe cineva sau în care vrei pur și simplu să celebrați un moment important împreună. Datorită faptului că este creată în așa fel încât să fie un cadou incredibil de versatil, această cutie cu mix de flori exotice este un cadou minunat atât pentru tine, cât și pentru persoanele apropiate.

Indiferent dacă vorbim despre iubita ta, despre persoane din viața profesională, parteneri de afaceri ori colegi, sau dacă vorbim de membri apropiați ai familiei pe care îi prețuiești, această cutie cu mix de flori exotice este întotdeauna o surpriză plăcută care înveselește și care ajută la consolidarea unei relații bazându-te pe momente frumoase pe care le petreceți împreună.

Este greu să menții legătura mereu cu persoanele dragi ție, dar atunci când se întâmplă să vă revedeți și să vă reconectați, este important să fie un moment memorabil.  Cel mai adesea, o cutie cu mix de flori exotice va produce o stare de bine de lungă durată și va fi puternic rememorat drept un moment de întărire a unei relații de prietenie trainice, bazată pe valorile cele mai puternice.

Deși este un cadou versatil, pe care l-am gândit pentru a te ajuta în orice situație să faci o impresie bună și să creezi o surpriză plăcută, această cutie cu mix de flori exotice este parte din colecția Luxury din mai multe motive:

 

 • pe de o parte, ambalajul foarte elegant care elevează întreaga experiență florală datorită atât a formelor și texturilor, cât și a culorilor pentru care am optat
 • pe de altă parte, mixul de flori pe care le-am folosit pentru a obține un parfum fresh, de primăvară, care are note exotice și care emană prospețime, inspirație și optimism
 • în același timp, cromatica ajută la potențarea senzației primăvăratice și fresh prin combinația de galben rece, verde crud și roz pal

Ne dorim să onorăm fiecare comandă și pentru noi este foarte relevant să te ajutăm să impresionezi și să te prezinți impecabil în fiecare situație în care este implicat un cadou. Angajamentul nostru este acela de a-ți fi alături în momentele când dorești să faci un gest frumos față de persoanele apropiate. Dar pentru a ne asigura că putem onora comenzile, te rugăm să plasezi comanda din timp. Astfel, noi vom ști să avem pe stoc plantele și materialele de care este nevoie pentru a crea un cadou impecabil, așa cum ți l-ai dorit.

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a nu rata ultimele noutăți!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cutie cu Mix de Flori Exotice”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *