Back

Cutie cu Mix de Flori Rosii si Prosecco

(O recenzie client)

650 lei

Luxury Collection

Ce contine o cutie cu mix flori rosii?

Aranjamentele in cutie, sunt un cadou foarte apreciat si elegant. Florile atent selectionate trandafiri, orhidee, anthurium, protea si leucadendron, in culori rosii-burgundy, sunt o incantare! Cutia are integrata o sticla de bautura, MIONETTO PROSECCO SUPERIORE DOCG, 0,75 l. 

Adauga un cadou:

 • Cadou *

  450 lei
  90 lei
  70 lei
  50 lei
  60 lei
 • *

  BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

Descriere

Cutie cu Mix de Flori Rosii și Prosecco

NOTĂ cutie cu mix de flori roșii și prosecco: Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

FELICITARE cutie cu mix de flori roșii și prosecco: Orice comandă poate fi însoţită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de tine în formularul de comandă.

ÎNGRIJIRE cutie cu mix de flori roșii și prosecco: Cu cât tija unei flori este mai scurtă şi are mai puţine frunze, cu atât floarea rezistă mai mult. Așează florile departe de surse de căldură sau de lumină. Taie-le periodic cozile cu un cuţit (nu cu foarfece) într-un unghi de 45 grade la cca. 2-3 cm de bază.

Diametru cutie cu mix de flori roșii și prosecco: 25 cm.

Înainte de a discuta despre orice aspecte legate de componența florilor din această cutie cu mix de flori roșii și prosecco, dorim să abordăm tema principală în jurul căreia am dezvoltat acest cadou din categoria Luxury – nuanța de roșu aleasă.

Roșul aprins este asociat cu o pasiune puternică, dar este adesea trivializat și considerat o culoare de masă din cauza faptului că este arhi prezent peste tot – în natură, în societate, în diferite construcții sau aranjamente pe care le facem.

Pe de altă parte și istoric însă, nuanța burgund este asociată cu o finețe nobilă, adesea caracteristică caselor și familiilor din cercurile sociale înalte. Este o nuanță nobilă datorită faptului că are o prezență matură, adultă, care adaugă o notă de seriozitate și de sobru oricărui asortament în care este folosită.

Atunci când am conceput această cutie cu mix de flori roșii și prosecco, punctul de plecare și elementul central al acestei creații a fost roșul burgund. Ulterior, l-am creat folosindu-ne de un mix de plante printre care trandafirii de un roșu sângeriu, intens și ușor matifiat textural. Apoi am adăugat orhideele, care creează un echilibru cromatic în acest aranjament.

Apoi, am folosit protea și leucadendron pentru dărui profunzime cromatică acestei combinații alese în mod distinct.

Dacă încă te întrebi care sunt restul de motive pentru care această cutie cu mix de flori roșii și prosecco face parte din categoria Luxury, iată câteva răspunsuri:

 • este gândit cu o persoană matură emoțional în minte – ne-am dorit ca persoana care primește acest cadou să fie responsabilă și realistă, dar în același timp pasională și care trăiește cu intensitate fiecare clipă
 • conține o sticlă de prosecco, care nu doar elevează acest cadou din punct de vedere stilistic, ci și arată o intenție amoroasă, dezvăluie un moment personal căruia i-ai oferit o atenție deosebită
 • vine într-un ambalaj special, unde negrul cutiei permite crearea unui contrast cu roșul ales, fără a-i știrbi acestuia din atenția vizuală pe care o primește
 • dar, mai presus de toate, întregul aranjament este o creație artistică prin care ne-am propus să depășim stereotipul buchetelor clasice de flori printr-un cadou care este cu adevărat surprinzător
 • are ceva ce doar adevăratele creații luxoase dețin – o notă de excentricitate care nu predomină, dar este prezentă subtil, ca un leitmotiv; de altfel, culoarea predominantă a acestui aranjament este una clasică, dar pe care ne-am permis să ne-o reinterpretăm într-o cheie modernă și ușor extravagantă, dar care păstrează eleganța și stilul old money pe care am vrut să-l emulăm.

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a nu rata ultimele noutăți!

1 recenzie pentru Cutie cu Mix de Flori Rosii si Prosecco

 1. Rotaru Ana

  Astept răspusul dumnevoastra

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *