Back

Cutie cu Trandafiri Albi – Purity

220 lei

Crystal Collection

Alege un cadou inedit pentru EA, o cutie cu trandafiri albi Purity!

Cutia se poate personaliza in functie de preferintele dumneavoastra. La plasarea comenzii, va rugam sa completati rubrica “Mentiuni” daca doriti sa schimbam cromatica trandafirilor.

Adauga un cadou:

 • Cadou *

  450 lei
  90 lei
  70 lei
  50 lei
  90 lei
 • *

  BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

Descriere

Cutie cu Trandafiri Albi – Purity


NOTĂ cutie cu trandafiri albi: Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

FELICITARE cutie cu trandafiri albi: Orice comandă poate fi însoţită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de tine în formularul de comandă.

ÎNGRIJIRE cutie cu trandafiri albi: Cu cât tija unei flori este mai scurtă şi are mai puţine frunze, cu atât floarea rezistă mai mult. Așează florile departe de surse de căldură sau de lumină. Taie-le periodic cozile cu un cuţit (nu cu foarfece) într-un unghi de 45 grade la cca. 2-3 cm de bază.

Motivul pentru care această cutie de trandafiri albi este o alegere clasică este că niciodată nu dezamăgește. La fel ca orice altă expresie a clasicismului, el nici nu poate deveni învechit sau desuet, ci își găsește locul în casa pasionaților, fiind de o frumusețe atemporală.

Este simbolul incontestabil al îndrăgostiților și a reușit să supraviețuiască istoriei tocmai prin însemnătatea foarte puternică pe care o are pentru persoana care îl va primi. De altfel, culoarea albă simbolizează pace, tranchilitate, optimism, liniște și o stare mentală pozitivă. În combinație, cele două elemente formează această cutie cu trandafiri albi, în care domnesc eleganța și puritatea și pe care ne-am imaginat-o astfel încât să impresioneze sufletul tău pereche prin următoarele caracteristici:

 • trandafirii sunt în număr de 9, care este în sine un simbol al perfecțiunii, fiind cea mai mare dintre cifre, care domnește deasupra tuturor; pentru că este în același timp și un număr impar, 9 este cu adevărat o promisiune față de toate lucrurile care contează, fără compromis
 • albul are semnificația sa, care îl transformă în cadoul perfect pentru persoana iubită – reprezintăp puritate, reprezintă dorința de a fi mai bun în fiecare zi și promisiunea de a încerca să trăiești în mod onest și curajos, în mod pur
 • trandafirul este cu siguranță unul dintre simbolurile asociate dragostei, însă pe lângă asta este și de o frumusețe nemărginită; dacă trandafirii roșii sunt în general asociați cu iubirea pasională, cei albi sunt asociați cu relațiile de lungă durată, în care ambii parteneri se iubesc sincer și își doresc fericire
 • colecția Crystal este gândită în așa fel încât ambalajul să potențeze întreaga experiență și să transforme ceea ce ar fi putut fi un banal buchet de flori într-un testament al iubrii eterne și pure

Considerăm că această cutie înseamnă grație și înseamnă frumusețe. Înseamnă puritate și jovialitate, dar este în același timp cadoul perfect pentru o relație de cuplu. Chiar dacă în mod clasic roșul este asociat dragostei, albul înseamnă tinerețe, speranță, puritate, noblețe și bucuria de a petrece fiecare moment alături de persoana iubită ca și cum ar fi primul.

Este frumusețea noutății și a purității și o dovadă implacabilă de iubire sinceră pe care i-o porți celei mai importante persoane din viața ta în fiecare zi, ceea ce am vrut să surprindem și prin acest buchet de trandafiri albi.

Este foarte important pentru noi – și principalul nostru angajament – să fim alături de tine în momentele speciale cu idei de cadouri care să fie cât mai potrivite situației în care te afli și momentului pe care dorești să îl celebrezi. De aceea, dacă dorești să comanzi această cutie cu trandafiri albi, îți recomandăm să plasezi cât mai din timp comanda.

Astfel, noi ne vom putea asigura că avem toate materialele pe stoc și vom putea să-ți livrăm impecabil cadoul de fiecare dată.

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a nu rata ultimele noutăți!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cutie cu Trandafiri Albi – Purity”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *