Back

Cutie cu Trandafiri Mov – Princess

220 lei

Crystal Collection

O cutie cu trandafiri mov perfecta pentru orice ocazie

Cutia contine 9 trandafiri mov. Cutia se poate personaliza in functie de preferintele dumneavoastra. La plasarea comenzii, va rugam sa completati rubrica “Mentiuni” daca doriti sa schimbam cromatica trandafirilor.

Adauga un cadou:

 • Cadou *

  450 lei
  90 lei
  70 lei
  50 lei
  90 lei
 • *

  BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

Descriere

Cutie cu Trandafiri Mov – Princess


NOTĂ cutie cu trandafiri mov: Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

FELICITARE cutie cu trandafiri mov: Orice comandă poate fi însoţită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de tine în formularul de comandă.

ÎNGRIJIRE cutie cu trandafiri mov: Cu cât tija unei flori este mai scurtă şi are mai puţine frunze, cu atât floarea rezistă mai mult. Așează florile departe de surse de căldură sau de lumină. Taie-le periodic cozile cu un cuţit (nu cu foarfece) într-un unghi de 45 grade la cca. 2-3 cm de bază.

Înainte să începem o analiză a acestui buchet din punctul de vedere al design-ului ales, al cromaticii și al tipurilor de ocazii în care s-ar preta acest cadou, este important să începem cu factorul care surprinde întotdeauna publicul feminin.

Acest factor este, ai ghicit, faptul că trandafirii nu vin într-un buchet, așa cum se întâmplă cel mai adesea în cazul cadourilor florale, ci într-o cutie. Și nu orice fel de cutie, ci într-una specială, care este concepută pentru a augmenta sentimentul de atenție premium pe care îl oferă deja acest cadou foarte special. Tot aici trebuie menționat și faptul că transparența acestei cutii nu este întâmplătoare – este un element în plus de originalitate, care permite menținerea cadoului în recipientul în care a fost primit pentru o perioadă îndelungată de timp.

Dacă te întrebi care sunt momentele în care iubita ta s-ar bucura de un astfel de cadou, iată câteva sugestii:

 • atunci când pare că toate zilele seamănă una cu cealaltă și că rutina s-a instalat nu doar în relația, dar și mai general în viața voastră, iar o cutie cu trandafiri mov este o rupere perfectă a acestei rutine și o amintire a faptului că iubirea înseamnă să îți întorci întotdeauna atenția către persoana de lângă tine
 • atunci când ești recunoscător pentru relația pe care o aveți și pentru că v-ați găsit; nu trebuie să fie o aniversare, poate fi un simplu moment în care vrei să faci un gest frumos care să rămână în mintea persoanei iubite
 • atunci când știi că partenera ta s-ar bucura de o surpriză și nu ai mai surprins-o de ceva timp

Ce este foarte special la acești trandafiri este că sunt mov, o culoare foarte rară în rândul acestor flori. Nuanța de mov pe care am ales-o are foarte multe simboluri asociate de-a lungul timpului, printre care decadență, feminitate, puritate, devotament, precum și reînnoire, reîmprospătare, în general specifice primăverii.

Fiind o culoare care este găsită preponderent primăvara în natură, este un cadou minunat pentru o persoană care fie are nevoie de o doză de optimism în viața sa, fie este constant o persoană optimistă și s-ar bucura să primească un cadou care recunoaște această asociere puternică.

Trandafirul mov nu este pentru oricine, trebuie să luăm în considerare femei puternice, dar feminine, femei de a căror înțelepciune uneori ne mirăm, dar care pe lângă a fi intuitive sunt și foarte bine ancorate în realitatea din jurul lor.

Desigur, este plăcerea noastră să te ajutăm de fiecare dată să găsești cadoul potrivit pentru fiecare ocazie, precum o cutie cu trandafiri mov, acesta fiind și motivul pentru care am deschis această florărie altfel, diferită de restul serviciilor de pe piață.

Însă pentru a ne asigura că putem să onorăm toate comenzile, te sfătuim să plasezi comanda cât mai din timp.

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebookpentru a nu rata ultimele noutăți!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cutie cu Trandafiri Mov – Princess”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *