Back

Cutie de lemn cu flori naturale de Paste

380 lei

Aranjamente de Paste

Ce este o cutie de lemn cu flori naturale?

Un aranjament de Paste, cu flori naturale, aranjate cu multa atentie de floristii nostri. Inedit si parfumat, in nuante de alb, mov si menta.

Flori: Hortensii, Lalele, Liliac, Ranunculus, Trandafiri, Asparagus, Astrantia, Miniroze si Cynara.

Adauga un cadou:

 • Cadou *

  450 lei
  90 lei
  70 lei
  50 lei
  60 lei
 • *

  BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

Descriere

Cutie de lemn cu flori naturale de Paște

Paștele este una dintre cele mai importante sărbători pe care le celebrăm de-a lungul unui an calendaristic și, pe lângă asta, este un moment extraordinar pentru ca tu să fii alături de persoanele importante din viața ta. De foarte multe ori se întâmplă să nu putem să ne vedem fizic cu toate persoanele care reprezintă o importanță deosebită pentru noi, iar acest cadou este atât de versatil încât este perfect atât pentru persoanele cu care te vei vedea, cât și pentru cele care cu care nu vei putea să te vezi.

Paștele este un simbol al învierii nu doar pentru persoanele care sunt foarte credincioase – ci pentru toată lumea. Este într-un moment al anului calendaristic în care, indiferent de luna în care pică, nu putem să nu ne bucurăm de natura care înflorește în jurul nostru, de verdeața copleșitoare, de mugurii care răsar din toate crengile și de aerul curat și cald de după o iarnă posomorâtă.

De aceea, am creat o cutie de lemn cu flori naturale de Paște pentru iubitorii de primăvară care vor sărbători Paștele anul acesta – este un cadou perfect pentru absolut orice persoană dragă din viața ta, un cadou care cu siguranță va fi memorabil.

Elemente diferite, culori și texturi puternice și care dau senzația de bogăție senzorială sunt perfecte pentru orice sezon, pentru a arăta frumusețea culorilor suave și pentru a crea o atmosferă veselă și jovială. Poate că unul dintre cele mai revigorante momente este un cadou floral – este nu doar inspirat, dar și o doză de noutate în viața ta. O cutie de lemn cu flori naturale de Paște este îmbinarea dintre extravaganța de care ai nevoie pentru a putea surprinde plăcut în fiecare ocazie și frumusețea inconfundabilă pe care florile o aduc în viața noastră.

Florile sunt un dar pe care îl primim de la natură, zilnic. Sunt o bucurie pe care putem să o trăim fără nici un fel de obligații și sunt, cel mai adesea, cadoul ideal. Poate părea demodat sau desuet, dar iubitorii de frumusețe și persoanele care apreciază cu adevărat un aranjament estetic vor prioritiza florile în viața lor.

Această cutie de lemn cu flori naturale de Paște este o splendoare. Este de o finețe extraordinară, ceea ce îl face cadoul perfect nu doar pentru persoana iubită, dar pentru orice femeie importantă din viața ta. Poate fi o aniversare a mamei, o reușită pe care o sărbătorește o colegă de muncă sau ziua unei prietene apropiate. Pentru orice moment care merită sărbătorit, această cutie de lemn cu flori naturale de Paște este atenția ideală.

Este memorabil și pentru că o cutie de lemn cu flori naturale de Paște este rezistentă – florile trebuie udate săptămânal pentru a-și păstra prospețimea, dar ține mai mult timp dacă sunt îngrijite corespunzător. Este plin de verde pentru că – nu-i așa? – verdele reprezintă esența primăverii și contribuie foarte mult la atmosfera de Paște. Desigur, am reinventat verdele crud, pe care ni l-am reimaginat într-o nuanță pastel – plină de vitalitate, de optimism, jucăușă.

Atunci când dorești să faci acest cadou tot ce exprimi este mulțumire, recunoștință și gânduri bune pentru persoanele apropiate din viața ta pe care vrei să le alinți cu diferite atenții, în special în sezonul primăverii, atunci când Paștele vine și sărbătorim această înviere a naturii, a speranței, a optimismului și gândurilor de bine.

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a nu rata ultimele noutăți!