Back

Cutie Inima cu Flori Colorate

900 lei

Luxury Collection

Surprinde-ti persoana iubita cu o cutie inima cu flori colorate!

Iti oferim o uriasa cutie in forma de inima cu un mix de flori colorate, in toate nuantele iubirii. Florile sunt selectate  cu atentie de catre floristii nostri si aranjate intr-o forma speciala, de inima.

Dimensiune cutie: 50 cm

Adauga un cadou:

 • Cadou *

  450 lei
  90 lei
  70 lei
  50 lei
  90 lei
 • *

  BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

Descriere

Cutie inimă cu flori colorate

Această cutie este perfectă pentru orice moment în care dorești să sărbătorești un moment important din viața voastră, indiferent dacă este o aniversare sau o veste bună, ori o nouă oportunitate profesională de care vă bucurați împreună.

De aceea, este important de menționat că, deși face parte din colecția Luxury și este un cadou mai special, această cutie inimă cu flori colorate este un foarte oportun cadou și pentru o persoană cu care nu te afli într-o relație amoroasă. Chiar dacă este vorba despre o prietenă, o colegă, o rudă apropiată ori o persoană pe care dorești să o impresionezi într-o formă sau alta, acest cadou este perfect și este o oază de optimism și veselie în viața oricui.

Această cutie inimă cu flori colorate este o splendoare. Este de o finețe extraordinară, ceea ce îl face cadoul perfect nu doar pentru persoana iubită, dar pentru orice femeie importantă din viața ta. Poate fi o aniversare a mamei, o reușită pe care o sărbătorește o colegă de muncă sau ziua unei prietene apropiate. Pentru orice moment care merită sărbătorit, această cutie inimă cu flori colorate este atenția ideală.

Desigur, primăvara este un moment minunat în care să faci cadou această cutie inimă cu flori colorate. Florile colorate simbolizează renașterea deoarece înfloresc la începutul primăverii. O cutie cu flori colorate este un cadou foarte special, atât datorită faptului că înfloresc primăvara, cât și datorită frumuseții care le-a consacrat și le-a făcut să fie parte dintre cele mai cunoscute și mai des dăruite flori.

Nu există aproape context în care o cutie cu flori multicolore să nu fie o idee inspirată de cadou. Pentru că sunt atât de elegante, ele pot fi dăruite cu siguranță într-un context profesional pentru a te achita de o obligație într-un mod manierat sau pentru a aminti unei persoane că îți este dragă și că o porți cu tine în gând.

În același timp, pentru că sunt atât de versatile, de joviale și de jucăușe, florile sunt un cadou minunat și pentru membrii familiei: o soră, o mamă, o prietenă apropiată care îți este ca o soră.

Ce spunem de iubita ta, atunci? Sigur că și pe ea ar impresiona-o o cutie cu flori multicolor datorită faptului că este un cadou elegant, care atrage privirea datorită faptului că arată atât de rafinat și de dischisit.

Desgiur că, în ochi necunoscătorilor, femeile și florile au fost legate dintotdeauna. Cunoscătorii vor ști însă că florile sunt un remediu extraordinar pentru orice persoană are nevoie de sau celebrează în fiecare moment optimismul în viața sa. Această cutie inimă cu flori colorate este despre bucuria de a fi în viață și de a ne putea înveseli prin gesturi cotidiene, care adaugă culoare unor zile care altfel ar fi părut monotone.

Motivul pentru care această cutie face însă parte din colecția Luxury este pentru că el poate fi oferit și ca simbol al iubirii romantice față de jumătatea ta. Fiind atât de versatil, atât prin compoziția florală sau compoziția cromatică, cât și prin ambalaj și prezentare, o cutie inimă cu flori colorate este un cadou perfect pentru orice ocazie.

Ba mai mult! Nu sărbătoriți nimic și este doar o zi ca oricare alta? Înfrumusețeaz-o cu acest cadou floral și arată-i persoanei iubite cât de mult înseamnă pentru tine în fiecare zi. Se spune că iubirea este de fapt construită din momentele mici, iar tu vei reuși să păstrezi pasiunea vie prin acest cadou.

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a nu rata ultimele noutăți!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cutie Inima cu Flori Colorate”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *