Back

Cutii cu Trandafiri Roz – Soft Feelings

7.000 lei15.000 lei

Soft Feelings interpretează cele mai delicate și pure tonuri ale iubirii. Vorbește despre afecțiune, creativitate, despre chimia dintre voi care se remarcă în cele mai speciale momente. Într-un aranjament grandios, descrie feminitate și cel mai sincer te iubesc.

Trandafirii roz pastel se completează perfect cu rafinamentul și gingășia ei, conturând un cadru perfect, în care dragostea atinge cele mai frumoase sentimente alături de noua colecție Soft Feelings.

Culorile și combinația florală se pot personaliza după preferințele dumneavoastră. Vă rugăm să specificați preferințele la rubrica mențiuni. Înainte de livrare, trimitem poze cu produsele pregătite.

De câte cutii cu trandafiri roz ai nevoie?

1. 7000 lei – 7 cutii
2. 10000 lei – 11 cutii
3. 15000 lei – 15 cutii

Golește

Adauga un cadou:

 • Cadou *

  450 lei
  90 lei
  70 lei
  50 lei
  60 lei
 • *

  BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

Descriere

Cutii cu Trandafiri Roz – Soft Feelings

LIVRAREA 100 lei, oriunde în România.

Termen de livrare – minim 48 de ore.

Aceste cutii cu trandafiri roz sunt gândite special pentru a impresiona până și cele mai pretențioase dintre doamne și domnișoare. Ne-am gândit la combinații cromatice care formează un aspect estetic absolut luxuriant, care în același timp sunt foarte de impact datorită combinațiilor cromatice pastelate, care creează un tip de feminitate foarte special.

Desigur, ele sunt un cadou nemaipomenit pentru orice ocazii speciale – de la zile de naștere ale colegelor de birou, la momente precum ziua femeii, momente în care sărbătoriți lucruri importante sau celebrați în familie. Desigur, sunt un cadou extraordinar pentru un eveniment special precum o nuntă – atunci când dorești să faci o surpriză plăcută unei persoane care se căsătorește și sărbătorește cea mai importantă zi din viața sa, vrei să fii alături printr-un gest grandios care arată gândurile tale de bine.

La fel de bine, aceste cutii cu trandafiri roz sunt perfecte și pentru alte momente de celebrare, precum un botez, o cununie civilă (nu neapărat petrecere, cât în sine evenimentul legal).

Atunci când am creat combinațiile cromatice pentru fiecare cutie în parte, am făcut în așa fel încât opțiunile să se complementeze foarte ușor și să meargă incredibil de bine împreună. De exemplu, doar dacă ne raportăm la cutiile în care sunt trandafirii, acestea sunt în 3 culori – alb, roz bonbon și roz prăfuit. Cele trei tipuri de culori diferite contribuie, la rândul lor, la formarea unei imagini pastelate și elevează stilul pe care îl creează combinația florilor în aceste cutii cu trandafiri roz.

Trandafirii vin astfel într-un ambalaj care este gândit în așa manieră ca să nu contrasteze deloc cu pastelul culorii trandafirilor, pentru a putea păstra sentimentul de puritate și de dragoste cu adevărat onestă pe care o transmit în mod natural aceste flori pastelate. Aceste cutii cu trandafiri roz sunt și o oportunitate minunată de a sărbători momente mari și impresionante împreună, dar și un fel de a-i atrage atenția persoanei iubite asupra lucrurilor care contează într-o relație.

Pe primul loc, efortul constant pe care îl depuneți fiecare dintre voi este însuși un testament al iubirii voastre, dar aceste cutii cu trandafiri roz sunt și un fel extraordinar de a face tu primul pas în a-ți arăta sentimentele într-un mod grandios cu ocazia unei clipe speciale. Efortul de a face gesturi drăguțe este felul în care păstrați o relație de cuplu vie și romantică, felul în care reușiți să rămâneți apropiați în ciuda tuturor obstacolelor și, mai ales, felul în care arătați apreciere față de cealaltă persoană.

Pentru noi este foarte important ca aceste cadouri pe care le punem la dispoziție să aibă efectul pe care ți-l dorești. Din acest motiv, recomandăm să combini aceste cutii cu trandafiri roz cu niște cutii de praline, cu niște ciocolată selectă, cu niște sticle de spumant sau de prosecco.

 

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a nu rata ultimele noutăți!

 

Informații suplimentare

Cutii

7 Cutii, 11 Cutii, 15 Cutii