Back

Cutii de Trandafiri – Empowering Love

7.000 lei15.000 lei

Luxury Collection

Ofera-i persoanei iubite o selectie atenta de cutii de trandafiri!

Empowering Love este o poveste a sentimentelor, a răsfățului și a iubirii absolute pe care i-o dăruiești în fiecare zi. Descrie pasiune, emoții puternice și dorința arzătoare de a-i transmite cel mai spectaculos te iubesc pe care l-a auzit, văzut și simțit vreodată.

Trandafirii îi complimentează perfect personalitatea și îi alintă intensitatea trăsăturilor deosebite. Surprinde-o cu noua noastră colecție Empowering Love și răsfață-i toate simțurile.

Opțiuni disponibile:

1. 7000 lei – 7 cutii
2. 10000 lei – 11 cutii
3. 15000 lei – 15 cutii

LIVRAREA 100 lei, oriunde în România.
Termen de livrare – minim 48 de ore.

Golește

Adauga un cadou:

 • Cadou *

  450 lei
  90 lei
  70 lei
  50 lei
  60 lei
 • *

  BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

Descriere

Cutii de Trandafiri – Empowering Love

Culorile și combinația florală se pot personaliza după preferințele tale. Te rugăm să specifici preferințele la rubrica mențiuni. Înainte de livrare, trimitem poze cu produsele pregătite.

Dacă te întrebi de ce ai face cadou iubitei tale nu doar una, ci mai multe cutii de trandafiri, răspunsurile posibile la care ne-am gândit noi sunt următoarele:

 • cu ocazia celebrării unui moment important în viața voastră – poate să fie nuntă, poate să fie botez, poate să fie logodnă sau petrecerea burlăcițelor, ori orice alt moment în care ați primit o veste bună și ați dori să celebrați acest moment relevant care vă schimbă viața într-o f0rmă sau alta
 • cu ocaiza unei zile de naștere – dacă jumătatea ta împlinește o vârstă rotundă și nu te poți gândi cum să o surprinzi mai frumos și mai elegant, acest cadou este ideal pentru a arăta cât de aproape este ea de inima ta și cât de mult contează ea pentru tine

Experimentele florale sunt un cadou surprinzător și o idee extraordinară pentru a ieși tu și pentru a scoate o persoană dragă ție din monotonia aranjamentelor florale banale. Orice femeie se bucură onest să vadă flori și, dacă este un pic îndrăzneață cu o personalitate colorată și puternică, se va bucura să vadă și aceste cutii de trandafiri.

Elemente diferite, culori și texturi puternice și care dau senzația de bogăție senzorială sunt perfecte pentru orice eveniment important, pentru a arăta frumusețea culorilor vibrante și pentru a crea o atmosferă impunătoare. Poate că unul dintre cele mai revigorante momente este un cadou floral – este nu doar inspirat, dar și o doză de noutate în viața ta. Acste cutii de trandafiri sunt îmbinarea dintre extravaganța de care ai nevoie pentru a putea surprinde plăcut în fiecare ocazie importantă pentru a o face memorabilă și frumusețea inconfundabilă pe care florile o aduc în viața noastră.

Nu există cadou perfect, există o infinitate de cadouri potrivite pentru o infinitate de situații și suntem conștienți de asta. Dar am creat aceste cutii de trandafiri ca încununarea dragostei voastre și celebrarea unui moment în care sunteți suficient de norocoși încât să vă aveți unul pe altul. În sine norocul de a fi descoperit iubirea adevărată este o raritate și merită să fie celebrat cu fiecare ocazie importantă și merită atenția de a fi transformat într-o experiență memorabilă.

Combinația pe care am creat-o este parte din categoria „Luxury” și nu din întâmplare. Ci pentru că trandafirii roșii sunt un simbol excelent al iubirii, unul clasic chiar. Dar în același timp, ei au devenit astfel datorită faptului că sunt atât de frumoși și atât de asociați cu sentimentele romantice, motiv pentru care ne bucurăm să adăugăm la colecțiile noastre acest buchet de trandafiri în cutie.

Desigur, pentru că evenimentul pe care îl celebrați împreună este unul foarte important cu siguranță și pentru că noi ne propunem să onorăm fiecare comandă și să te ajutăm să fii cât mai fericit în momentele importante din viața ta, îți recomandăm să plasezi cât mai din timp comanda pentru aceste cutii de trandafiri.

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a nu rata ultimele noutăți!

Informații suplimentare

Cutii

7 Cutii, 11 Cutii, 15 Cutii