Back

Dovleac cu flori

400 lei

Cadouri

De ce sa faci cadou un dovleac cu flori?

Poti oferi un dovleac cu flori persoanei iubite, unui partener de afaceri sau de ce nu, să îl achiziționezi pentru decorul casei tale sau al biroului tău. A venit toamna, iar noi ne lăsăm inspirați de toate elementele ei inedite, însă, așa cum știți, ne lăsăm amprenta creativității în fiecare buchet și aranjament floral La Vie en Rose.

Adauga un cadou:

 • Cadou *

  450 lei
  90 lei
  70 lei
  50 lei
  90 lei
 • *

  BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

SKU: LVR160 Categorii: , Etichete: ,

Descriere

Un aranjament cu flori naturale, realizat în dovleac cu flori, decorativ, mov.

În contrast cu peisajul arămiu regăsit acum în natură, îți propunem un aranjament floral care vibrează într-o paletă de nuanțe purpurii, încadrat în contextul toamnei printr-un dovleac violet, scos din contextul comun.

Întocmai pentru că toamna este un sezon atât de volatil (poate cel mai?) ne-am gândit să creăm un aranjament de flori pe care tu să îl poți personaliza, desigur în limita stocului de care dispunem, în așa fel încât să se potrivească mănușă (că tot vine frigul) persoanelor dragi. Știm că nu există cadoul perfect în general, dar un arajament de flori în dovleac poate fi cadoul perfect pentru persoana pe care o ai în minte și care iubește toamna atât de mult.

Dovleacul este, de asemenea, unul dintre fructele mai rezistente, găsind modalități de a crește mari și bombat printre solul rar și împărtășind nutrienții de-a lungul unei vițe conectate care ajunge în pământ pentru a se reface. Exstă foarte multe motive pentru care un dovleac cu flori este simbolul prosperității, creșterii și abundenței, dar cu siguranță acest fapt contribuie semnificativ la simbolistica pe care o primește această plantă.

Nu putem să uităm sau să omitem faptul că forma magică a dovleacului a fost mult timp celebrată în cărțile de povești. Cenușăreasa însăși a călărit un dovleac în călătoria ei pentru a-și întâlni prințul, iar dovleacul este întotdeauna un simbol aproape magic al înfăptuirii lucrurilor care contează pentru noi cu adevărat, ceea ce ne propunem să realizăm și cu acest dovleac cu flori pe care ți-l propunem drept ornament.

De aceea, dovleacul este nu doar un pretext boem pentru un aranjament de flori, ci și o muză artistică: „M-aș confrunta cu spiritul dovleacului, uitând orice altceva și concentrându-mi mintea în întregime asupra formei dinaintea mea… Am petrecut o lună înfruntând un singur dovleac.” Yayoi Kusama.

Iată câteva dintre posibilele simboluri pe care transmite un dovleac cu flori în nuanțele pe care le propunem prin acest aranjament cu totul special, mai ales dacă decizi să îl cumperi pentru tine, dar și dacă se întâmplă să îl faci cadou unei persoane dragi ție:

 • faptul incontestabil că ești o persoană valoroasă, care este iubită și apreciată de cei din jur, iar cadourile pe care le faci sau le primești sunt întotdeauna cele mai inspirate, la fel și elementele decorative pe care le alegi pentru tine și prin care reușești mereu să ieși în evidență, chiar dacă (sau mai ales dacă) nici măcar nu îți propui
 • ai creat un cămin cald, primitor și ești o gazdă extraordinară, ori ai reușit să îți ornezi biroul într-un fel care arată deschidere, jovialitate, pasiune față de artă și față de estetic în general
 • ești o persoană de încredere, care pune accent pe lucrurile care contează, dar care nu uită niciodată să fie atentă până și la cele mai mici detalii pentru că înțelege că perfecțiunea este în mâinile noastre
 • ai un scop în viață și cei din jurul tău te sprijină necondiționat, mai ales când vine vorba de exprimarea identității tale și a gusturilor atât de rafinate

Dincolo de simbolistica dovleacului, un dovleac cu flori este o idee inovativă de cadou pentru tine sau cineva special, care arată că prețuiești natura și felul în care aceasta ne răsplătește atunci când avem grijă de ea, dar că în același timp te pasionează experimentele florale, care au valențe artistice și te ajută să construiești o atmosferă de poveste.

Este un cadou perfect pentru persoanele speciale din viața ta, care sunt poate ușor diferite de cei din jur. Un dovleac cu flori este perfect pentru cineva cu o personalitate puternică și gusturi aparte, de unde și dorința noastră de a-ți permite să personalizezi acest cadou cât de mult cu putință.

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a nu rata ultimele noutăți!

Informații suplimentare

Greutate 4 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Dovleac cu flori”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *