Cuprins:

1.FLORI PROASPETE CU ACCES NON STOP
2.Preturile aranjamentelor
3.Cum funcționează?
4.Ingrijirea buchetelor dupa ce sunt daruite

Arta cu esenta florala 

 
…chiar si la orele tarzii, pentru momentele in care va grabiti, pentru achizitiile de ultim moment inaintea unei cine, unei zile de nastere, o vizita la cineva drag!
Daca cauti o floararie non-stop in Cluj, automatul cu flori este solutia pentru oricare dintre situatiile neprevazute, in masura sa va serveasca rapid, dar cu acelasi stil inconfundibil al artistilor nostri florali.
 
Pentru momentele in care florariile noastre sunt inchise, sau cand doresti sa faci un gest frumos intr-un timp foarte scurt si doresti sa oferi personal florile unei persoane dragi, ne-am gandit la o solutie practica si bineinteles rapida: Flower vending machine, sau mai simplu spus, Automatul de flori!

 

FLORI PROASPETE CU ACCES NON STOP

Aveti posibilitatea sa oferiti flori persoanelor dragi la orice ora din zi si din noapte.
Aflat in centrul orasului, automatul este la dispozitia dumneavoastra cu buchete de flori deja pregatite si cutii cu mix de flori si trandafiri.

florarie non stop cluj, flori non stop cluj, automat cu flori proaspete, automat aranjamente flori florarie non stop cluj, florarie non stop cluj, flori non stop cluj, automat cu flori proaspete, automat aranjamente flori

Preturile Aranjamentelor

Preturile aranjamentelor pe care le puteti achizitiona direct de la automatul nostru, sunt intre: 60RON si 400RON pentru un buchet sau o cutie de flori.

florarie non stop cluj, florarie non stop cluj, flori non stop cluj, automat cu flori proaspete, automat aranjamente flori florarie non stop cluj, florarie non stop cluj, flori non stop cluj, automat cu flori proaspete, automat aranjamente flori florarie non stop cluj, florarie non stop cluj, flori non stop cluj, automat cu flori proaspete, automat aranjamente flori

Aveti acces NON STOP la flori proaspete, fara asteptare, gata pregatite sa fie daruite, non-stop 24/24h!

 

 

 

 

PLATA CASH & CARD

Automatul accepta atat plata cu cardul, insa doar pana pana in 100RON, precum si numerar pentru aranjamentele care depasesc pretul de 100RON.

În viața oricărui bărbat, sau chiar și a unei femei, există cel puțin un moment critic în care un buchet de flori ar fi salvat situația.

Însă datorită unei ore târzii din noapte, în care evident, totul este închis, acel buchet era indisponibil.

Fie că ai fost invitat la o aniversare în mod spontan și vrei să oferi un cadou deosebit, fie că ai ajuns târziu acasă și vrei să-ți surprinzi jumătatea, automatul cu flori proaspete Non-Stop La Vie en Rose este exact ceea ce ai nevoie.

Cum funcționează?

Exact în premisa unui tonomat de cafea sau de alimente. Alegi buchetul care se potrivește ocaziei tale, îl selectezi, introduci plata iar accesul pentru a-l ridica este permis.

Datorită acestui automat, este ca și cum ai avea la dispoziția ta un artist floral 24 de ore din 24, care să creeze un buchet spectaculos exact atunci când ai nevoie, indiferent de context sau de oră.

Toate buchetele și aranjamentele florale din interiorul tonomatului sunt proaspete, create cu multă pasiune de către artiștii noștri florali.

Ca prețuri, acestea se găsesc începând de la 60 de lei, până la 400 de lei și pot fi achitate atât cu cardul (până în 100 lei), cât și cu cash, buchetele care depășesc această sumă.

Mai mult decât atât, automatul de flori non-stop este situat în centrul orașului Cluj, astfel încât să fie cât mai accesibil pentru tine. Indiferent de zona în care vrei să ajungi cu un buchet de flori, în drumul tău se află automatul de flori.

Mai mult, nu trebuie să stai nici la rând, nici să te gândești cum vrei să arate, pentru că opțiunile sunt diverse și vei vedea că alegerea buchetului perfect este mult mai ușoară astfel.

Te întrebi ce fel de buchete sau aranjamente ai putea găsi în automatul de flori? Păstrăm aceeași calitate și creativitate în conceperea buchetelor, însă ne orientăm spre acele flori mai rezistente și încercăm să evităm topologiile extrem de sensibile.

Așadar, vei regăsi o diversitate de flori precum trandafiri, bujori, miniroze, floarea soarelui și așa mai departe.

Încercăm să menținem diversitatea și în ceea ce privește modul în care sunt aranjate, astfel că îți punem la dispoziție în automat atât buchete clasice, cât și cutii cu flori, sau aranjamente de flori în pungi de cadou.

Știm că fiecare moment este unic, așadar și buchetele noastre se pliază pentru o mulțime de contexte.

Găsești opțiuni de flori care să transmită felicitări, sau care să emoționeze într-un mod romantic persoana care le va primi. Găsești un buchet potrivit atât pentru colega de birou care ți-a făcut un favor, cât și pentru mama, de ziua ei.

De asemenea, este important să știi că florile beneficiază de toate condițiile de apă și temperatură de care au nevoie în interiorul tonomatului, astfel încât ele să fie pregătite și să arate impecabil la orice oră din zi și noapte.

Ne-am dorit să putem fi prezenți mereu pentru tine cu cele mai deosebite buchete și aranjamente florale, și iată că am reușit.

Mai mult, ne bucurăm că am reușit să păstrăm nivelul de calitate La Vie en Rose și să surprindem plăcut și mai multe femei. Avem grijă la fiecare detaliu, de la florile pe care le îmbinăm într-un buchet, la coloristică și până la detaliile care finisează fiecare aranjament.

Ingrijirea buchetelor dupa ce sunt daruite

În ceea ce privește îngrijirea buchetelor din automatul de flori, se aplică exact aceleași reguli ca pentru un buchet achiziționat direct din florăriile noastre, deoarece în ambele cazuri te bucuri de flori proaspete și parfumate.

Așadar, așază buchetul într-o vază suficient de înaltă, însă asigură-te că îndepărtezi mai întâi frunzele care ajung în contact cu apa pentru a nu favoriza apariția microbilor.

Taie zilnic aproximativ 2-3 cm din tija florilor, și reîmprospătează-le apa cu aceeași frecvență. Plasează vaza într-un loc luminos și tot ce mai au nevoie este puțină afecțiune și iubire.

Există multe momente speciale imprevizibile în viața noastră, sau momente în care pur și simplu nu ne putem organiza agenda să realizăm tot ce ne-am propus.

Atunci când te afli într-o astfel de situație care necesită și un buchet de flori urgent, te invităm să vizitezi automatul nostru de flori proaspete non-stop, situat în centrul orașului.

Să-ți surprinzi persoana iubită nu a fost niciodată mai ușor, și ai grijă, căci acum nu mai ai nici o scuză, indiferent de context.

Automatul de flori funcționează în fiecare clipă din zi și noapte astfel încât să-ți fie alături cu cele mai frumoase și parfumate flori. În plus, în zilele de sărbătoare când florăriile noastre sunt aglomerate iar timpul nu-ți permite să aștepți prea mult la rând, poți alege rapid un buchet la fel de spectaculos din automatul de flori și să-l oferi unei persoane dragi din viața ta.

Fiecare moment este unic, așa cum sunt și buchetele ei preferate La Vie en Rose.

 

 

 

Impresioneaza cu buchetele noastre!
Te asteptam aici!