Back

Flori de Primavara in Cutie

550 lei

Luxury Collection

Coloreaza-i ziua, cu un cadou deosebit. Un mix de flori de primavara atent aranjate de artistii nostri intr-o cutie cu stil.

Adauga un cadou:

 • Cadou *

  450 lei
  90 lei
  70 lei
  50 lei
  60 lei
 • *

  BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

Descriere

Flori de primavara în cutie

Coloreaza-i ziua cu un cadou deosebit.

Diametru cutiei: 25 cm.


NOTĂ flori de primăvară: Categoria, culoarea sau nuanţa florilor pot să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

FELICITARE flori de primăvară: Orice comandă poate fi însoţită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de tine în formularul de comandă.

ÎNGRIJIRE flori de primăvară: Cu cât tija unei flori este mai scurtă şi are mai puţine frunze, cu atât floarea rezistă mai mult. Așează florile departe de surse de căldură sau de lumină. Taie-le periodic cozile cu un cuţit (nu cu foarfece) într-un unghi de 45 grade la cca. 2-3 cm de bază.

Absolut nimic nu este întâmplător sau cotidian în acest aranjament floral pe care ți-l propunem, care este o evocare a primăverii și o încântare a tuturor simțurilor atât de puternică și de vie, încât cu siguranță nu doar va face furori, dar va fi amintit drept unul dintre cele mai memorabile cadouri pe care le-ai dăruit unei persoane importante ție.

Pentru că aranjamentul este parte din categoria luxury, recomandăm aceste flori de primăvară în cutie inclusiv pentru tine personal. Uneori, cele mai frumoase cadouri ni le vom face singuri, mai ales atunci când avem gusturi foarte specifice și nu putem avea așteptarea ca persoanele din jur să se priceapă să nimerească un asortament pe gustul nostru.

Poate că unul dintre cele mai revigorante momente este un cadou floral – este nu doar inspirat, dar și o doză de noutate în viața ta. Aceste flori de primăvară sunt îmbinarea dintre extravaganța de care ai nevoie pentru a putea surprinde plăcut în fiecare ocazie și frumusețea inconfundabilă pe care florile o aduc în viața noastră.

Poți să te gândești la aceste flori de primăvară ca fiind o fantezie a primăverii – încununarea a tot ce este mai frumos și mai pur în acest anotimp, de la culorile extravagante la parfumurile specifice perioadei acesteia din anul calendaristic. Desigur, fiind un anotimp al renașterii naturii, acest lucru este vizibil inclusiv în aranjamentul floral pe care ți-l propunem.

Primul lucru la care ne gândim când admirăm aceste flori de primăvară în cutie este combinația cromatică irezistibilă, care arată dorință de a trăi la maximum fiecare clipă, iubire față de natură și culorile ei, un fel foarte dinamic și puternic de a pune problema și de a privi viața în general. Am gândit acest aranjaement floral ca o extensie a personalității tale sau a persoanei care va primi acest cadou, în special datorită contrastului cromatic despre care considerăm că este magnetic și incredibil de impunător.

Orice colț va fi transformat într-un edificiu al admirației față de natură prin aceste flori de primăvară în cutie, în special atunci când nuanțele și aromele se contopesc și se complementează pentru a crea un amestec vibrant, care arată impunător și care aduce aminte constant de frumusețea naturală din jurul nostru.

Desigur, angajamentul nostru este acela de a-ți pregăti aranjamentele florale perfecte pentru fiecare ocazie.

De aceea, suntem conștienți că unul dintre cele mai importante momente în care să faci cadou aceste flori de primăvară (pentru tine sau o persoană importantă din viața ta) este atunci când nu este primăvară: fie că îl comanzi vara, când culorile primăverii se asortează perfect cu natura în plină înflorire, fie că îl faci cadou toamna, când se instalează nostalgia față de zilele calde și de amintirile legate de primăvară, fie că îl faci cadou iarna când natura este amorțită și avem nevoie de un simbol al renașterii naturii care să ne mențină optimiști, acest aranjament cu flori de primăvară este un cadou mereu inspirat.

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a nu rata ultimele noutăți!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Flori de Primavara in Cutie”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *