Back

Flori la Cutie – Mix de Flori

120 lei

Luxury Collection

Surprinde-ti persoana iubita cu un cadou inedit – flori la cutie!

Cauti o cutie de flori deosebita? Noi iti oferim una construita dintr-un mix de flori.

Adauga un cadou:

 • Cadou *

  400 lei
  90 lei
  70 lei
  50 lei
  60 lei
 • *

  BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

Descriere

Flori la Cutie – Mix de Flori

Dimensiune: S


NOTĂ flori la cutie: Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

FELICITARE flori la cutie: Orice comandă poate fi însoţită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de tine în formularul de comandă.

ÎNGRIJIRE flori la cutie: Cu cât tija unei flori este mai scurtă şi are mai puţine frunze, cu atât floarea rezistă mai mult. Așează florile departe de surse de căldură sau de lumină. Taie-le periodic cozile cu un cuţit (nu cu foarfece) într-un unghi de 45 grade la cca. 2-3 cm de bază.

Absolut nimic nu este întâmplător sau cotidian în acest aranjament floral pe care ți-l propunem, care este o evocare a naturii și o încântare a tuturor simțurilor atât de puternică și de vie, încât cu siguranță nu doar va face furori, dar va fi amintit drept unul dintre cele mai memorabile cadouri pe care le-ai dăruit unei persoane importante ție.

Dacă te întrebi de ce ai face cadou iubitei tale nu doar una, ci mai multe cutii de trandafiri, răspunsurile posibile la care ne-am gândit noi sunt următoarele:

 • cu ocazia celebrării unui moment mai special în viața voastră – poate să fie aniversare, poate să fie o veste bună, poate să fie o împlinire profesională sau o nouă oportunitate, ori orice alt moment în care ați primit o veste bună și ați dori să celebrați acest moment relevant care vă aduce bucurie într-o f0rmă sau alta
 • cu ocaiza unei zile de naștere – dacă jumătatea ta împlinește o vârstă rotundă și nu te poți gândi cum să o surprinzi mai frumos și mai elegant, acest cadou este ideal pentru a arăta cât de aproape este ea de inima ta și cât de mult contează ea pentru tine

Experimentele florale sunt un cadou surprinzător și o idee extraordinară pentru a ieși tu și pentru a scoate o persoană dragă ție din monotonia aranjamentelor florale banale. Orice femeie se bucură onest să vadă flori și, dacă este un pic îndrăzneață cu o personalitate colorată și puternică, se va bucura să vadă și aceste flori la cutie.

Elemente diferite, culori și texturi puternice și care dau senzația de bogăție senzorială sunt perfecte pentru orice eveniment important, pentru a arăta frumusețea culorilor vibrante și pentru a crea o atmosferă impunătoare. Poate că unul dintre cele mai revigorante momente este un cadou floral – este nu doar inspirat, dar și o doză de noutate în viața ta.

Pentru că aranjamentul este parte din categoria luxury, recomandăm aceste flori la cutie inclusiv pentru tine personal. Uneori, cele mai frumoase cadouri ni le vom face singuri, mai ales atunci când avem gusturi foarte specifice și nu putem avea așteptarea ca persoanele din jur să se priceapă să nimerească un asortament pe gustul nostru.

Poate că unul dintre cele mai revigorante momente este un cadou floral – este nu doar inspirat, dar și o doză de noutate în viața ta. Aceste flori la cutie sunt îmbinarea dintre extravaganța de care ai nevoie pentru a putea surprinde plăcut în fiecare ocazie și frumusețea inconfundabilă pe care florile o aduc în viața noastră.

Desigur, mai ales dacă decizi să comanzi mai multe flori, este ideal să plasezi comanda pentru aceste flori la cutie cât mai din timp, pentru ca noi să ne asigurăm că avem pe stoc atât florile și mixul lor, cât și ambalajele necesare pentru a putea să onorăm această comandă.

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a nu rata ultimele noutăți!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Flori la Cutie – Mix de Flori”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *