Back

Inima cu 69 de Trandafiri Criogenati Rosii

2.700 lei

Everlasting Collection

O inima cu 69 de trandafiri criogenati rosii – cadoul ideal!

Un aranjament inedit, in forma de inima 3D, formata din 69 de trandafiri criogenati rosii, ce rezista minim 10 ani in aceasta forma. Un cadou pretios si impresionant.

Daruieste-i dragostea ta!

 

Adauga un cadou:

 • Cadou *

  450 lei
  90 lei
  70 lei
  50 lei
  60 lei
 • *

  BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

Descriere

Inimă cu 69 de trandafiri criogenați – Dăruiește-i dragostea ta!

Întreținere: Nu necesită udare. Nu plasa în soare direct sau lângă surse de căldură.

FELICITARE inimă cu 69 de trandafiri criogenați: Orice comandă poate fi însoţită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de tine în formularul de comandă.

ÎNGRIJIRE inimă cu 69 de trandafiri criogenați: Nu necesită udare. Nu plasa în soare direct sau lângă surse de căldură. Rezistă până la 20 de ani.

Roșul este culoarea iubirii și pasiunii, iar florile roșii sunt întotdeauna amintite ca fiind o remarcă a dragostei. Dintre ele însă, trandafirul roșu este cu adevărat regele dragostei, motiv pentru care recomandăm această cutie cu trandafiri criogenați roșii. Cele mai frumoase amintiri ale doamnelor au adesea ca numitor comun un aranjament extraordinar de trandafiri pe care acestea l-au primit în dar.

O inimă cu 69 de trandafiri criogenați roșii va impresiona persoana iubită din următoarele motive:

 • arată că intențiile tale față de relația de cuplu sunt foarte serioase – cine ar dărui cuiva o inimă cu 69 de trandafiri criogenați care vor rezista 20 de ani fără să-și dorească să fie alături de persoana în cauză în următorii 20 de ani?
 • arată că te interesează ca ea să știe că angajamentul pe care îl ai față de relație voastră este unul serios, dar și că ești o persoană romantică și că dorești să impresionezi cu fiecare ocazie printr-un cadou care este cu adevărat unic
 • arată că o iubești cu adevărat – că dorești ca de fiecare dată când va trece pe lângă acești trandafiri sau când ochii îi vor poposi asupra lor își va aminti de tine și asta îi va aduce un zâmbet sincer pe buze
 • arată că înțelegi nevoia unei femei de a se simți văzută, respectată, iubită și răsfățată
 • arată că te gândești la lucrurile care o fac fericită și că dorești să-i arăți asta prin a crea momente împreună care vor dura o veșnicie, pentru că vor rămâne în amintirea voastră pentru totdeauna
 • este un cadou foarte special datorită mai multor factori, printre care inima care este simbolul iubirii voastre veșnice
 • arată printr-un gest măreț faptul că sunteți destinați să fiți împreună, trandafirul roșu fiind o floare a cărei simbolistici este strâns asociată de ideea de iubire și pasiune
 • arată că nu te sifești de la a face un gest care arată puternic faptul că îți iubești partenera de viață și dorești să o răsfeți în momentele importante din relația voastră de cuplu

Acest cadou rafinat poate fi folosit atât de sine stătător, cât și în combinație cu o șampanie fină sau cu o cutie de praline. Întotdeauna roșul trandafirilor transmite pasiune, iar romantismul este cu atât mai mult potențat în prezența unei ciocolate fine sau a unui pahar de șampanie.

În mod evident, această inimă cu 69 de trandafiri criogenați nu este un cadou pe care îl faci în fiecare zi. Dar fiind în colecția „everlasting”, este un cadou care va dăinui în relația voastră și care va ajunge foarte repede să simbolizeze frumusețea și amplitudinea sentimentelor care caracterizează relația dintre voi doi.

Pentru că ne dorim să putem onora fiecare comandă și pentru că este misiunea noastră să fim alături de tine în aceste momente incredibil de importante și emoționante din viața ta, te rugăm să plasezi comanda din timp pentru a ne asiugra că putem să o onorăm de fiecare dată.

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a nu rata ultimele noutăți!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Inima cu 69 de Trandafiri Criogenati Rosii”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *