Cuprins:

1.Costurile de livrare
2.Alege buchetul potrivit incepand cu floarea ei preferata
3.Alege buchetul potrivit dintre colectiile noastre
4.Daca ai decis sa ridici buchetul din florariile noastre ne gasesti in

livrare flori in cluj

Cum funcționează serviciul de livrare flori în Cluj?

Fie că e vorba despre un moment important pe care vrei să îl faci cu adevărat special, sau pur și simplu să surprinzi o persoană dragă din viața ta cu un gest deosebit, suntem alături de tine pentru a ne asigura că buchetul tău ajunge la destinația dorită.

La orice comandă realizată pe site-ul nostru, îți oferim posibilitatea de a livra buchetul direct la ea acasă, în timpul stabilit de tine.

Atunci când te decizi să comanzi direct din shop-ul nostru, decizia va fi mult mai ușoară deoarece vei putea filtra într-un mod eficient toate produsele noastre.

De exemplu, dacă îți dorești ca buchetul să fie realizat dintr-un anumit tip de floare, poți introduce în secțiunea de ”căutare” cuvântul cheie, iar pe pagină îți vor fi afișate toate buchetele care se încadrează în acel criteriu.

În cazul în care nu ai inspirație, poți naviga în secțiunile de pe site, unde vei descoperi și colecțiile noastre. Avem o mulțime de variante, perfecte pentru a trezi o mulțime de emoții pentru persoana care îl primește.

Atunci când alegi această opțiune, cea cu livrare flori în Cluj, pentru ca noi să reușim să efectuăm comanda în cele mai bune condiții, trebuie să te asiguri că ai completat datele beneficiarului complet și corect.

În cazul în care nu poți furniza adresa completă sau numele complet, te rugăm să ne anunți telefonic sau prin email. Nu ne putem asuma răspunderea pentru livrările întârziate cauzate de lipsa datelor complete.

DSC00672

Conform noilor reglementări legal, ORDIN nr.3769 din 23 decembrie 2015, începând cu 01.10.2016 toate facturile trebuie să conțină toate datele de identificare, astfel clientul este obligat să completeze toate câmpurile obligatorii din pagina de comandă având opțiunea să bifeze dacă dorește ca datele de livrare să fie preluate ca date de facturare.

Costurile de livrare

Costurile de livrare flori în Cluj sunt următoarele:


Livrare flori în Cluj express (2 – 4 ore doar în Cluj-Napoca)

Costuri : 30 RON

Indiferent de urgență, prin intermediul livrării express, care se realizează într-un interval de două, până la 4 ore de la confirmarea comenzii, buchetul ales de tine ajunge la adresa indicată.

Livrare flori în Cluj-Napoca (între 10.00 – 20.00)

Costuri : 15 RON

În cazul în care livrarea buchetului nu reprezintă o urgență, poți alege opțiunea de livrare normală, pe care o efectuăm între orele 10.00 și 20.00.

Ridicare din magazin Cipariu sau Platinia

GRATUIT

Dacă îți dorești să te ocupi chiar tu de livrarea florilor, atunci poți plasa comanda pe site, noi o pregătim, iar mai apoi poți să treci în florăria selectată de tine pentru ridicarea buchetului.


Alege buchetul potrivit incepand cu floarea ei preferata :


TIPURI DE FLORI

TRANDAFIRI

rosii

HORTENSII

hort

FREZII

IMG 0524 Facetune 23 02 2021 23 27 16 removebg

LALELE

12

ALSTROEMERIA

alstro

ARANJAMENTE

b715d2d0 e231 4f66 9a73 a11846ed0fcb removebg

BUJORI

WhatsApp Image 2021 03 05 at 10.44.53

ZAMBILE

IMG 0490 Facetune 23 02 2021 23 28 33 1 removebg

SAU


Alege buchetul potrivit dintre colectiile noastre :


Descopera Colectiile de Flori La Vie en Rose

Love Collection

IMG 8433 removebg

Spring Perfection

gata8

Summer Collection

IMG 3380 removebg

Monochrome Collection

IMG 5026 removebg

Everlasting Collection

IMG 6411 removebg

Crystal Collection

IMG 7338 removebg

Everyday Collection

IMG 4946 removebg

Gift Collection

9 edited

Luxury Collection

image1 removebg

Unul dintre motivele pentru care îți recomandăm să alegi un buchet floral direct de pe site, cu livrare, este pentru că decizia va fi una mult mai ușoară.

Ai la dispoziție o varietate foarte mare de buchete din care îl poți alege pe cel care te-a cucerit și crezi că i se potrivește cel mai bine.

În plus, economisești destul de mult timp, evitând cozile sau realizarea buchetului pe loc, în florărie.

Nu în ultimul rând, comanda online este mult mai confortabilă și mai rapidă, iar prin câteva click-uri ai ajuns să alegi buchetul de flori perfect pentru ea.

Noi ne asigurăm ca florile să ajungă la destinație în cele mai bine condiții, însă mai departe, este important să fie îngrijite cât mai bine pentru a se păstra pentru o perioadă cât mai lungă de timp.

Daca ai decis sa ridici buchetul din florariile noastre ne gasesti in:


Florăriile Noastre

Ne gasesti in 2 locatii din Cluj !

Dacă vrei să ne vizitezi în locații, artiștii noștri florali te așteaptă pentru a contura împreună buchetul de flori pe care îl dorești. Te întâmpinăm cu mult entuziasm și creativitate, astfel încât să ai parte de o experiență plăcută.

Zona Piata Cipariu

florarie non stop cluj, flori non stop cluj

Adresa : str. Constantin Brancusi nr. 2

Orar : L-S: 9:00-20:00, D: 10:00-16:00

Urmeaza indicatiile de aici ca sa ajungi la noi in cel mai scurt timp !

Platinia Shopping Center

Lavieenrose 31

Adresa : Calea Manastur nr. 2-6 , in incinta Platinia

Orar : L-D: 10:00-20:00

Urmeaza indicatiile de aici ca sa ajungi la noi in cel mai scurt timp !

A primit buchetul de la tine, ce faci mai departe ?

Trimite-i urmatoarele recomandari pentru ca ea sa se bucure de ele pentru cat mai mult timp !

Cum sa ingrijesti buchetul ca sa te bucuri de prospetime pentru mai mult timp ?

În acest sens, sunt necesari câțiva pași simpli, dar care vor avea un impact semnificativ asupra prospețimii buchetului.

Codițele florilor trebuie tăiate într-un unghi de 45 de grade, astfel încât tulpina să fie hidratată într-un mod cât mai eficient.

Ai grijă să cureți tulpina de frunze, astfel încât să nu intre în contact cu apa. În funcție de tipul de flori, mai trebuie să ai grijă la încăperea în care alegi să le așezi.

Dacă îți dorești ca gestul tău să fie cât mai personal, îți sugerăm să completezi buchetul de flori ales de tine cu încă o surpriză.

În secțiunea fiecărui buchet, ai posibilitatea de a completa buchetul preferat cu cadouri : sticlă de prosecco, șampanie sau cu o cutie premium de ciocolată.

În plus, pentru ca acest cadou să fie cât mai personal, ai posibilitatea de a adăuga gratuit o felicitare buchetului, pe care noi o vom completa cu mesajul pe care îl dorești. În acest fel, suntem sigură că persoana care va primi cadoul se va bucura și mai tare de surpriză.

Fie că vorbim de un moment special, o aniversare, o sărbătoare sau pur și simplu o zi oarecare în care vrei să îi arați cât de mult înseamnă pentru tine, îți suntem alături cu propuneri inedite de buchete florale, care vor completa armonios mesajul pe care dorești să îl transmiți.

Tu doar alege buchetul preferat, iar noi ne vom asigura că acesta va ajunge la ea în cel mai scurt timp posibil.

Tu cu ce buchet floral alegi să o surprinzi?

Inca nu stii ce sa alegi?

Inspira-te din recomandarile noastre

BLOG