Back

MIONETTO PROSECCO

90 lei

Cadouri

Un cadou perfect de adaugat oricarei comenzi – Mionetto Prosecco

Vin spumant alb, produs in Italia, obtinut prin fermentare naturala in rezervoare.
Selectia atenta a rafinatilor struguri se desavarseste intr-un vin spumant fructos, proaspat si cu perlaj fin.
Alcool 11.00%
750 ml.

Adauga un cadou:

 • Cadou *

  450 lei
  90 lei
  70 lei
  50 lei
  90 lei
 • *

  BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

SKU: LVR83 Categorie:

Descriere

Prosecco – pentru momentele când cadoul tău are nevoie de un accesoriu care să te ajute să ieși în evidență prin eleganță și rafinament.

Indiferent dacă sărbătorești ceva important împreună cu persoana iubită sau doar cauți un produs cu care să vă răsfățați, acest vin spumant alb este o alegere foarte calitativă care cu siguranță vă va ajuta să petreceți împreună momente de neuitat.

Această băutură are o culoare galben pai, iar conținutul slab de alcool permite să fie un foarte bun accesoriu pentru un cadou, întrucât este o experiență a gustului mai degrabă decât un prilej de a consuma alcool.

Acest brand, care a permis crearea acestui Mionetto Prosecco, este italian și are o foarte mare vechime pe piața de prosecco din Europa, fiind înființat încă din anul 1887. Ca orice spumant calitativ, și Mionetto Prosecco provine tot din regiunea Prosecco din Italia, ceea ce asigură o combinație de gusturi și arome foarte elevată, care te va ajuta cu siguranță să ieși în evidență prin acest cadou.

Câteva motive pentru care ai dori să companiezi cadoul tău cu un Mionetto Prosecco sunt:

 • un buchet de flori sau un aranjament floral merită întotdeauna să fie observat alături de un pahar de spumant, în liniște, în timp ce povestiți despre planurile voastre de viitor
 • momentele romantice sunt perfecte pentru spumant, întrucât această băutură este una foarte fină, recunoscută pentru gustul său inconfundabil
 • este un cadou pe care poți să îl faci în fiecare zi, pentru a celebra momentele simple petrecute împreună

Credem că dragostea este mai presus de vorbe, că stă în fapte și gesturi pe care le facem în fiecare zi pentru persoanele importante din viața noastră. În acest caz, o sticlă de spumant este cadoul perfect cu care să ieșiți din monotonie și din rutina fiecărei zile și să vă amintiți cât de mult iubiți momentele pe care le petreceți împreună – amintiri în devenire sunt clipele de care vă bucurați unul împreună cu celălalt, iar această atenție nu face altceva decât să celebreze iubirea în cea mai pură formă a ei.

Fără să fie desuet sau să iasă prea tare în evidență ca un cadou extravagant, un Mionetto Prosecco este cadoul perfect cu orice ocazie. Este ziua ei? Ați primit o veste bună? Este pur și simplu o zi normală în care vrei să-i amintești de iubirea pe care i-o porți și de angajamentul de a vă transforma fiecare moment într-unul magic? Un pahar de spumant este pretextul perfect pentru a celebra fiecare dintre aceste situații și genul de cadou cu care nu poți da greș.

Un spumant de calitate este îmbinarea dintre extravaganța de care ai nevoie pentru a putea surprinde plăcut în fiecare ocazie și frumusețea inconfundabilă pe care florile o aduc în viața noastră, fiind astfel cadoul perfect pentru orice ocazie în care ai cumpărat un buchet de flori sau un aranjament floral.

Motivul principal pentru care am inclus acest spumant în „everyday collection” este că el reprezintă o formă casual prin care poți să îți arăți recunoștința și dragostea față de persoana iubită, fără să fie nevoie să existe o circumstanță specială sau un motiv oficial care să te oblige să faci asta. Este o atenție de fiecare zi prin care tu îi arăți persoanei iubite cât de mult înseamnă ea pentru tine și prin care reușiți să evitați monotonia în relația de cuplu.

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a nu rata ultimele noutăți!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „MIONETTO PROSECCO”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *