Z

La Vie en Rose este o florarie cocheta din centrul orasului Cluj-Napoca, infiintata in anul 2012, focusata sa transforme florile in arta. Astazi este un brand recunoscut in toata Transilvania, cu doua locatii in Cluj-Napoca.

Ofera idei ingenioase, cadouri deosebite pentru cei dragi, sub forma unor creatii artistice  pline de viata.

ECHIPA LA VIE EN ROSE

O echipa de 15 tineri care își pune toată pasiunea și creativitatea în aducerea la viață a unor idei înflorate. Creațiile lor, inovative și unice, sunt rezultatul îmbinării experienței în design-ul floral și entuziasmului oferit de fiecare floare. Buchetele spectaculoase realizate de membrii echipei La Vie en Rose intorc privirile tuturor trecatorilor din momentul in care ies din florarii. Creațiile lor se regăsesc peste tot, la evenimente elegante, nunți exotice, rafinate, dar și petreceri boeme. Frumusețea aranjamentelor florale denotă calitatea superioară a produselor folosite, dar mai ales ingeniozitatea și talentul celor din echipa La Vie en Rose.

Alături de ei, imaginația nu are limite.

9k=
Z

FONDATOAREA LA VIE EN ROSE

Catalina s-a decis sa isi expuna viziunea in propriul butic cochet plin de culoare, in care iau nastere toate ideile sale artistice. Gandirea inovativa si viziunea sunt doua din punctele forte pe care aceasta le are in munca cu florile, iar asta se vede prin aranjamentele “out of this world” pe care le realizeaza. Inginer peisagist, lucrand mereu cu florile din 2012 pana in prezent, Catalina a devenit un expert in domeniu, in mare masura, datorita celor peste 600 de evenimente realizate cu succes, zambete si feedback pozitiv. Un loc special in sufletul ei il au nuntile, pentru care aceasta acorda o atentie deosebita detaliilor si se implica activ in indeplinirea viselor mireselor care ii calca pragul. Stilul care o caracterizeaza intregeste cuvintele luxuriant si vibrant, intr-o mireasma pariziana.

Prezentā cu acelasi entuziasm si energie ca si in prima zi, azi, Catalina impartaseste experienta acumulata prin cursurile de arta florala pe care le preda.