2Q==
Aranjamente Florale, Buchete Florale

Spune-i „Te Iubesc” așa cum îi place – 5 buchete pregătite să o impresioneze de Valentine’s Day

Faptul că suntem mereu cu capul în flori, ne ajută să celebrăm iubirea în fiecare zi, să apreciem lucrurile frumoase care ne înconjoară și să ne dorim să transmitem mai departe aceste sentimente prețioase. Și cum altfel, dacă nu prin fiecare aranjament floral pe care îl creăm, în care dedicăm toată pasiunea și creativitatea noastră?

De obicei, ne place să abordăm lucrurile diferit, iar asta se observă în toate creațiile noastre, însă acum, de Valentine’s Day, ne place să intrăm în ritmul clasic, romantic și să acordăm acestei zile speciale toată atenția de care are nevoie. Bineînțeles, în stilul nostru unic.

Sunt atâtea cadouri și atâtea flori care pot să-i transmită toată dragostea ta, însă atunci când vrei ceva cu adevărat special, ceva care să-i vorbească despre cât de mult o apreciezi, ți-am pregătit 5 buchete care o vor impresiona cu siguranță.

Z

Buchetul de Trandafiri Roșii

O alegere clasică, elegantă și romantică, trandafirul roșu este o floare care a cucerit mereu inimile pasionale și pline de iubire ale femeilor. Chiar dacă ți se pare o alegere comună, avem noi grijă să-ți oferim un buchet cu personalitate, de impact, care pur și simplu.. o va lăsa fără cuvinte. Numărul trandafirilor îl alegi tu, iar de aspectul final, ne ocupăm noi.

9k=

Aranjament Classy în Vază Venus

O personalitate ușor mai excentrică nu se potrivește cu orice cadou, însă aranjamentul Classy în vază Venus poate fi exact ceea ce își dorește. Un mix de flori deosebite în nuanțe purpurii, așezate într-o vază superbă, îi va transmite nu doar toată iubirea ta, ci și atenția acordată personalității ei unice.

9k=

Lovely Giftbox

Dacă momentele petrecute împreună cu ea sunt cele care o fac să zâmbească din tot sufletul, atunci cadoul potrivit pentru ea este acela care îi surprinde toate simțurile. Acest Giftbox îi oferă nu doar mult așteptatele flori de Valentine’s Day, ci și o sticlă de prosecco și o cutie de ciocolată pentru cele mai savuroase momente. Pe scurt, o surprinzi întru totul.

9k=

Ursulețul din Trandafiri

Deseori, iubirea este ca o joacă ce ne umple sufletele de bucurie, o joacă ce ne oferă prilejul de a ne manifesta toate sentimentele în cel mai pur mod posibil. Pentru acele femei gingașe și delicate, pline de energie și optimism, Ursulețul din Trandafiri reprezintă cadoul ideal de ziua iubirii.

9k=

The Queen of My Heart

Pentru tine, ea reprezintă întreg universul tău. Ziua începe cu zâmbetul ei plin de iubire, și se încheie cu cel mai armonios te iubesc. Poate ți se pare dificil transpui într-un aranjament floral tot ceea ce simți tu pentru ea, însă The Queen of My Heart știe cum să-i transmită toate sentimentele tale. Un buchet voluminos ce cuprinde cele mai romantice flori în culori aprinse, un buchet în care dragostea ta se regăsește întru totul.

Acum că ai văzut ce-i transmit aranjamentele noastre, îți e ușor să-l alegi pe cel potrivit jumătății tale. Mai mult, îți recomandăm să comanzi buchetul din timp, iar în 14 februarie, să o surprinzi încă de bună dimineața. Dacă alegi să precomanzi buchetul pe site-ul nostru, beneficiezi de 10% reducere, iar noi livrăm florile acasă în ziua stabilită de tine, sau te așteptăm în florăriile noastre pentru a-l ridica personal.

Oprim cuvintele aici și lăsăm florile să vă vorbească, însă nu înainte de a vă dori zile colorate în nuanțele deosebite ale iubirii.

Alte Articole care Te-ar Putea Interesa...