Back

Trandafir Criogenat in Cupola de Sticla

350lei

Nu necesita udare. Nu plasati in soare direct sau langa surse de caldura. Rezista pana la 20 de ani.

Nota: Cupola de sticla se poate personaliza in functie de preferintele dumneavoastra. La plasarea comenzii, va rugam sa completati rubrica “Mentiuni” daca doriti sa schimbam cromatica trandafirului(rosu, alb, roz, galben, negru, rainbow).

Adauga un cadou:

  • 400lei
    90lei
    70lei
    50lei
    60lei
  • BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

Descriere

Trandafir criogenat în cupolă:

Un cadou inedit, care nu necesită udare. Acesta nu trebuie plasat direct în soare sau lângă surse de căldură. Rezistă până la 20 de ani.

Notă: Cupola de stică se poate personaliza în funcție de preferințele dumneavoastră. La plasarea comenzii, vă rugăm să completați rubrica ”Mențiuni” dacă doriți să schimbăm cromatica tradafirului (roșu, alb, roz, galben, negru, rainbow).

DE CE SĂ ALEGI UN TRANDAFIR CRIOGENAT ÎN CUPOLĂ:

Trandafirul criogenat în cupolă este un cadou de suflet, un cadou care va fi alături de persoana care îl primește pentru o lungă perioadă de timp. În centrul acestui cadou stă trandafirul, una dintre florile care reușește să transmită cel mai bine sentimentul de iubire și afecțiune pe care îl avem față de o persoană. La fel cum sentimentele noastre sunt de lungă durată, așa este și acest cadou inedit, care se păstrează foarte bine în timp.

Față de un buchet de flori, care se păstrează timp de o săptămână, două, un trandafir criogenat va rezista chiar și până la 20 de ani. Trandafirul, simbolul principal al acesui cadou, este ales dintre cele mai calitative soiuri, astfel încât să își păstreze frumusețea pentru mult timp. Cupola de sticlă care îmbracă acest trandafir este foarte delicată, astfel încât să completeze într-un mod armonios întreg cadoul. Pentru un plus de eleganță, am adăugat o panglică însoțită de o broșă, un accesoriu finuț, care emană rafinament.

Pentru că ne dorim ca prin intermediul nostru să oferiți un cadou cât se poate de personalizat, în concordanță cu preferințele dumneavoastră, vă oferim posibilitatea de a alege cromatica trandafirului. Astfel, avem mai multe opțiuni disponibile, printre care roșu, alb, roz, galben, negru sau rainbow. Aici, în secțiunea de ”Mențiuni” ne poți spune preferința ta în materie de culoare.

Un trandafir criogenat în cupolă este o alegere inspirată și produce un efect wow când vine vorba de oferirea unu cadou. Acesta devine chiar un obiect decorativ deosebit, ce are rolul de a înfrumuseța orice încăpere și de a acapara orice privire.

Nu este un cadou care necesită multă îngrijire, însă pentru o cât mai bună păstrare a acestuia în timp, este important ca trandafirul să fie ferit de razele soarelui sau de diverse surse de căldură. Cu puțină atenție, acesta va rezista până la 20 de ani. Pentru a completa acest gest într-un mod cât mai semnificativ, noi îți sugerăm să atașezi și un cadou, care ar putea fi o sticlă de șampanie, o sticlă de prosecco sau chiar și o cutie premium de ciocolată. În plus, ai opțiunea de a adăuga o felicitare, pe care o vom completa noi cu mesajul propus de tine, astfel încât să faci acest cadou cât mai personalizat.

Trandafirul criogenat în sticlă e un cadou mai diferit, iar atunci când vrei să impresionezi, cu siguranță este o alegere inspirată. Dacă îți dorești să marchezi un moment special sau îți dorești pur și simplu, fără motiv, să faci un gest deosebit, îți recomandăm să optezi pentru trandafirul criogenat în sticlă.

Tu ce alegi pentru persoana dragă din viața ta?

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Trandafir Criogenat in Cupola de Sticla”

Adresa ta de email nu va fi publicată.