Back

Trandafiri Criogenati Negri – Drama Queen

600 lei

Crystal Collection

O cutie de trandafiri criogenati negri Drama Queen este cadoul perfect pentru ea

Cutia contine 9 trandafiri criogenati negri.

Cutia se poate personaliza in functie de preferintele dumneavoastra. La plasarea comenzii, va rugam sa completati rubrica “Mentiuni” daca doriti sa schimbam cromatica trandafirilor.

Adauga un cadou:

 • Cadou *

  450 lei
  90 lei
  70 lei
  50 lei
  90 lei
 • *

  BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

Descriere

Trandafiri criogenați negri

ÎNGRIJIRE: Nu atinge și nu uda trandafirii criogenați. Nu îi plasa în razele directe ale soarelui sau lângă o sursă de caldură.

Durată de viață – 15-20 de ani.

Acești trandafiri criogenați negri se numesc drama queen datorită faptului că sunt special creați pentru persoanele care iubesc negrul și cultura dark. Indiferent dacă discutăm despre cinematografie veche, despre cultura familiei Addams sau despre stilul dark academia, acești trandafiri negri sunt cu siguranță un cadou foarte special pe care să îl faci persoanei iubite.

Drama nu este o referință la dorința de a vedea suferință în jur, ci dimpotrivă, la puterea de a vedea frumusețe în orice circumstanță, la puterea de a te detaja emoțional pentru a putea să privești cu rațiune situația din fața ta, la capacitatea de a înțelege și de a vedea lucruri cu o profunzime mai mare decât persoanele din jurul tău. Drama, adică toate întâmplările incontrolabile din jurul nostru, este parte din viață, la fel de mult cum florile sunt parte dintr-o categorie estetică superioară.

O parte dintre motivele pentru care noi considerăm că acești trandafiri criogenați negri sunt cu adevărat speciali vor fi listate mai jos, într-o ordine aleatorie a importanței:

 • vizual, contrastul este atât de puternic încât lasă o impresie care va rămâne pe termen lung alături de persoana dragă ție și care te va ajuta să creezi un moment pe care îl veți rememora împreună cu drag, peste ani
 • cu siguranță nu este un cadou pe care îl faci în fiecare zi, nu este ceva ce ai mai văzut sau ai mai primit sau ai mai dăruit – este ceva special rezervat pentru o persoană specială care merită tot efortul pe care diferențele îl implică în viața voastră de cuplu de multe ori
 • ambalajul este și el un epitom al luxului, auriul fiind singura culoare cu care puteam combina aceste flori din punct de vedere cromatic pentru a le potența contrastul în loc să știrbim din el; în același timp, acest ambalaj este și el o dovadă în sine a eleganței, datorită fatpului că nu iese în evidență, în ciuda culorii aprinse, ci permite trandafirilor să fie centrul vizual de interes
 • dar poate cel mai important, pentru că trandafirii negri sunt o raritate – sunt întâlniți foarte rar în natură, doar persoanele care îi cultivă de multă vreme au acces la ei, într-un cerc relativ restrâns, motiv pentru care au devenit ei un simbol al eleganței incomensurabile – frumusețea florii și negrul care de obicei este asociat cu ocazii triste oferă un element sobru acestei cutii.

Negrul este foarte adesea și foarte greșit asociat cu momente triste din viața noastră. Prin acești trandafiri criogenați negri dorim să redăm acestei culori frumusețea și spațiul pe care merită să îl ocupe în cultura mainstream, datorită rarității lor, datorită faptului că arată senzual și sunt foarte rar întâlniți, dar și datorită faptului că negrul este un simbol incontestabil al eleganței.

În cultura noastră, conceptul de little black dress este eleganța supremă – nevoia ca fiecare femeie să dețină în garderobă măcar o rochie neagră de ocazie pentru a putea fi elegantă oricând situația o impune. Asemenea, noi dorim ca acești trandafiri criogenați negri să fie simbolul pentru eleganța florilor, întrucât ei sunt de o finețe și de o raritate aparte, care îi consacrează și care le oferă spațiul pe care merită să îl ocupe în societate.

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a nu rata ultimele noutăți!

 

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Trandafiri Criogenati Negri – Drama Queen”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *