Back

Trandafiri Criogenati Roz in Cutie Alba

1.000 lei

Everlasting Collection

Trandafiri criogenati de culoare roz, intr-o cutie delicata alba, sub forma de inima.

De ce să alegi o cutie cu trandafiri criogenati roz:

Aceștia reprezintă un cadou de suflet, un cadou care va fi alături de persoana care îl primește pentru o lungă perioadă de timp. Nu necesita udare. Nu plasati in soare direct sau langa surse de caldura. Rezista pana la 20 de ani.

Adauga un cadou:

 • Cadou *

  450 lei
  90 lei
  70 lei
  50 lei
  90 lei
 • *

  BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

Descriere

Trandafiri Criogenati Roz în Cutie Albă

Notă: Cutia se poate personaliza în funcție de preferințele tale. La plasarea comenzii, te rugăm să completezi rubrica „mențiuni” dacă dorești să schimbăm cromatica trandafirilor sau a cutiei.


NOTĂ trandafiri criogenați roz în cutie albă: Categoria, culoarea sau nuanţa florilor pot să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

FELICITARE trandafiri criogenați roz în cutie albă: Orice comandă poate fi însoţită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de tine în formularul de comandă.

ÎNGRIJIRE trandafiri criogenați roz în cutie albă: Nu necesită udare. Nu plasa în soare direct sau lângă surse de căldură. Rezistă până la 20 de ani.

Trandafirul este o floare nobilă, care de-a lungul istoriei a stat ca inspirație la baza multor creații artististice, fiind muză pentru pictori, poeți și orice persoană sensibilă care dorește să-și înfrumusețeze viața de zi cu zi cu o pată de culoare. Atunci când sunt așezate într-un buchet luxuriant, aceste flori inspiră și își potențeză atât parfumul, cât și amprenta vizuală.

Nu degeaba este denumit „regele florilor” – este o floare care nu a lipsit din grădinile nobililor și a pasionaților de horticultură, nicăieri în istorie, indiferent de zona geografică sau perioada la care ne referim. Încă de când a fost descoperit, el a furat inimile tuturor persoanelor sensibile la frumusețe și cu un simț estetic dezvoltat, iar acești trandafiri criogenați roz în cutie albă sunt cu siguranță un cadou senzațional pentru persoana pe care o iubești.

În funcție de culorile pe care le are, trandafirul a căpătat diferite semnificații culturale în lume. Rămâne însă ca mai cunoscută, aceea de expresie a dragostei, dar și a păcii, a prosperității și liniștii în viața de cuplu.

În alte cuvinte, acești trandafiri criogenați roz reprezintă cel mai potrivit cadou pentru prietena, iubita sau soția ta, mai ales atunci când în relația voastră marcați un moment plin de însemnătate și romantism. Această cutie reușește să ofere acel efect wow pe care orice femeie își dorește să-l experimenteze în relația voastră. Așadar, tu cum alegi să-i spui te iubesc?

Nu este nici un mister în legătură cu simbolismul foarte puternic al trandafirilor roz, care reprezintă dragostea și sunt o alegere clasică reinterpretată modern. Istoric, ei au fost asociați cu iubirea romantică datorită frumuseții lor și impactului puternic pe care îl au asupra partenerei tale de viață.

Imaginează-ți, dacă asta este valabil pentru orice buchet de trandafiri, cam cât de amplificat este impactul unei cutii de trandafiri criogenați roz, care vor rămâne alături de ea pentru o perioadă foarte lungă de timp și care îi vor aminti despre iubirea voastră incontestabilă și veșnică pe care i-ai urat-o cu acest cadou.

Mai mult, dacă alegi să complimentezi acest gest cu o sticlă de șampanie sau prosecco, sau poate chiar cu o cutie de ciocolată premium, fiecare clipă devine unică și mult mai savuroasă. Mai ales pentru că acești trandafiri criogenați roz sunt expresia perfectă a dragostei pe care i-o porți iubitei tale în fiecare zi, iar asta merită celebrat alături de praline sau un spumant scump.

Te rugăm să plasezi această comandă cât mai din timp pentru ca noi să o putem onora. Este misiunea noastră să fim alături de tine cu idei de cadouri ieșite din comun și ne dorim ca orice comandă să ajungă la tine la timp.

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a nu rata ultimele noutăți!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Trandafiri Criogenati Roz in Cutie Alba”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *