Trandafiri in Cutie – Passion

700 lei

Crystal Collection

Alege un cadou inedit pentru EA, 25 de trandafiri in cutie!

Cutia se poate personaliza in functie de preferintele dumneavoastra. La plasarea comenzii, va rugam sa completati rubrica “Mentiuni” daca doriti sa schimbam cromatica trandafirilor.

Adauga un cadou:

 • Cadou *

  450 lei
  90 lei
  70 lei
  50 lei
  90 lei
 • *

  BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

Descriere

Trandafiri în cutie – Passion


NOTĂ trandafiri în cutie: Categoria, culoarea sau nuanţa florilor pot să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

FELICITARE trandafiri în cutie: Orice comandă poate fi însoţită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de tine în formularul de comandă.

ÎNGRIJIRE trandafiri în cutie: Cu cât tija unei flori este mai scurtă şi are mai puţine frunze, cu atât floarea rezistă mai mult. Așează florile departe de surse de căldură sau de lumină. Taie-le periodic cozile cu un cuţit (nu cu foarfece) într-un unghi de 45 grade la cca. 2-3 cm de bază.

Acest cadou foarte special este minunat pentru momentele în care vrei să-i arăți iubitei tale cât de importantă este pentru tine, cât de frumoasă poate să fie fiecare clipă atunci când o petreceți împreună și cât de bine te pricepi să faci cadouri care să-i ghicească gândurile și dorințele cele mai romantice.

Numărul de trandafiri pe care l-am ales pentru această cutie nu este nici el întâmplător. 25 este un număr nu doar rotund, dar el reprezintă tinerețea eternă, ceea ce în relația voastră de cuplu poate să aibă ca simbolistică faptul că vreți să rămâneți mereu tineri în spirit, chiar dacă doriți să petreceți tot timpul împreună construind această relație în ficare zi.

Mai mult decât un simplu cadou, acești trandafiri în cutie sunt o dovadă implacabilă a iubirii pe care i-o porți partenerei tale de viață, care se traduce prin faptul că dorești să o impresionezi și să-i faci surprize întotdeauna, chiar și atunci când nu există o ocazie specială pe care o sărbătoriți.

De altfel, acești trandafiri în cutie sunt un cadou minunat pentru momentele în care aveți un milestone în relația sau în viața voastră, când ați primit o veste bună sau când vreți să celebrați iubirea pe care v-o purtați unul celuilalt.

Însă în același timp este un cadou pe care poți să i-l faci cu ocazia celebrării iubirii în fiecare zi. Fiecare relație arată diferit și fiecare cuplu iubește în mod distinct, însă un lucru comun este dorința de a transforma clipe banale în momente memorabile – dorință pentru care acești trandafiri în cutie sunt un cadou nemaipomenit.

Pasiunea pe care o aveți unul pentru celălalt este foarte bine surprinsă de culoarea acestor trandafiri. Roșul este o alegere clasică atunci când vine vorba despre o relație de iubire, ceea ce se întâmplă datorită semnificației pe care au căpătat-o de-a lungul timpului, semnificație care îi asociază cu iubirea ferventă și pură, dar pasională și reală.

Trandafirul este simbolul incontestabil al îndrăgostiților și a reușit să supraviețuiască istoriei tocmai prin însemnătatea foarte puternică pe care o are pentru persoana care îl va primi, iar acești trandafiri în cutie sunt cu siguranță unul dintre cele mai elegante și rafinate moduri în care ai putea să-i dăruiești flori persoanei tale iubite.

Ne dorim foarte tare să fim alături de tine de fiecare dată când trăiești un moment important sau când vrei să faci un cadou special și ai nevoie de inspirație. Însă pentru a ne putea asigura că avem toate materialele pe stoc și pentru a te putea ajuta să faci cadoul perfect de fiecare dată, avem rugămintea să plasezi comanda cât mai din timp, pentru ca noi să putem să o onorăm.

Această comandă merge foarte bine alături de o cutie de praline sau de un spumant fin.

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a nu rata ultimele noutăți!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Trandafiri in Cutie – Passion”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *