Trandafiri la Cutie – Divine

800 lei

Crystal Collection

Surprinde-o cu un cadou inedit – trandafiri la cutie!

Cutia contine: 17 trandafiri albi si 8 trandafiri negri

Cutia se poate personaliza in functie de preferintele dumneavoastra. La plasarea comenzii, va rugam sa completati rubrica “Mentiuni” daca doriti sa schimbam cromatica trandafirilor.

Adauga un cadou:

 • Cadou *

  450 lei
  90 lei
  70 lei
  50 lei
  90 lei
 • *

  BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

Descriere

25 de trandafiri la cutie sunt cadoul perfect pentru ea. Crystal collection – O colectie de lux, menită să o răsfețe.


NOTĂ trandafiri la cutie: Categoria, culoarea sau nuanţa florilor pot să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

FELICITARE trandafiri la cutie: Orice comandă poate fi însoţită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de tine în formularul de comandă.

ÎNGRIJIRE trandafiri la cutie: Cu cât tija unei flori este mai scurtă şi are mai puţine frunze, cu atât floarea rezistă mai mult. Așează florile departe de surse de căldură sau de lumină. Taie-le periodic cozile cu un cuţit (nu cu foarfece) într-un unghi de 45 grade la cca. 2-3 cm de bază.

Povestea acestui cadou

Trandafirul este o floare nobilă, care de-a lungul istoriei a stat ca inspirație la baza multor creații artististice, fiind muză pentru pictori, poeți și orice persoană sensibilă care dorește să-și înfrumusețeze viața de zi cu zi cu o pată de culoare. Atunci când sunt așezate într-un buchet luxuriant, aceste flori inspiră și își potențeză atât parfumul, cât și amprenta vizuală.

Nu degeaba este denumit „regele florilor” – este o floare care nu a lipsit din grădinile nobililor și a pasionaților de horticultură, nicăieri în istorie, indiferent de zona geografică sau perioada la care ne referim. Încă de când a fost descoperit, el a furat inimile tuturor persoanelor sensibile la frumusețe și cu un simț estetic dezvoltat. În funcție de culorile pe care le are, trandafirul a căpătat diferite semnificații culturale în lume. Rămâne însă ca mai cunoscută, aceea de expresie a dragostei, dar și a păcii.

Combinația de tablă de șah, de alb și negru este o combinație foarte elegantă, clasică chiar. La această combinație se adaugă culoarea aurie, care potențează și mai mult caracterul clasic și elegant al acestor trandafiri la cutie.

O parte dintre motivele pentru care noi considerăm că acești trandafiri la cutie sunt un cadou cu adevărat special vor fi listate mai jos, într-o ordine aleatorie a importanței:

 • vizual, contrastul este atât de puternic încât lasă o impresie care va rămâne pe termen lung alături de persoana dragă ție și care te va ajuta să creezi un moment pe care îl veți rememora împreună cu drag, peste ani, datorită faptului că este un cadou complet inedit, pe care cu siguranță nu l-a mai primit sau nu l-a mai văzut în altă parte
 • ambalajul este și el un epitom al luxului, auriul fiind singura culoare cu care puteam combina aceste flori din punct de vedere cromatic pentru a le potența contrastul în loc să știrbim din el; în același timp, acest ambalaj este și el o dovadă în sine a eleganței, datorită fatpului că nu iese în evidență, ci permite trandafirilor să fie centrul vizual de interes
 • dar poate cel mai important, pentru că trandafirii negri sunt o raritate – sunt întâlniți foarte rar în natură, doar persoanele care îi cultivă de multă vreme au acces la ei, într-un cerc relativ restrâns, motiv pentru care au devenit ei un simbol al eleganței incomensurabile – frumusețea florii și negrul care de obicei este asociat cu ocazii triste oferă un element sobru acestei cutii.

Recomandăm să combini acești trandafiri la cutie din colecția Crystal cu o cutie de praline sau cu un spumant fin, pentru a potența și mai mult efectul pe care îl au asupra persoanei care îi va primi.

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a nu rata ultimele noutăți!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Trandafiri la Cutie – Divine”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *