Trandafiri Roz in Cutie

650 lei

Luxury Collection

De ce sa alegi un aranjament cu trandafiri roz in cutie?

Cutia de catifea roz imbracata cu cele mai frumoase flori, este un cadou pretios si extrem de apreciat!

Nota: Cutia se poate personaliza in functie de preferintele dumneavoastra. La plasarea comenzii, va rugam sa completati rubrica

Adauga un cadou:

 • Cadou *

  450 lei
  90 lei
  70 lei
  50 lei
  60 lei
 • *

  BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

Descriere

NOTĂ trandafiri roz în cutie: Categoria, culoarea sau nuanţa florilor pot să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

FELICITARE trandafiri roz în cutie: Orice comandă poate fi însoţită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de tine în formularul de comandă.

ÎNGRIJIRE trandafiri roz în cutie: Cu cât tija unei flori este mai scurtă şi are mai puţine frunze, cu atât floarea rezistă mai mult. Așează florile departe de surse de căldură sau de lumină. Taie-le periodic cozile cu un cuţit (nu cu foarfece) într-un unghi de 45 grade la cca. 2-3 cm de bază.

Rozul este o culoare a emoțiilor pozitive, asociată foarte des cu iubirea de cuplu, în care fiecare zi este diferită într-un fel al său – ceea ce ar trebui să îți și propui alături de persoana iubită în fiecare zi, fără nici o reținere, iar acest aranjament în cutie celebrează întocmai dragostea pură. Eleganța acestui aranjament îți permite să fasci un cadou diferit, de unde și faptul că acesta face parte din categoria Luxury, ceea ce transformă acești trandafiri roz în cutie în cadoul perfect pentru o ocazie specială.

În funcție de culorile pe care le are, trandafirul a căpătat diferite semnificații culturale în lume. Rămâne însă ca mai cunoscută, aceea de expresie a dragostei, dar și a păcii. Motivul pentru care acești trandafiri roz în cutie sunt o alegere clasică este că niciodată nu dezamăgește. La fel ca orice altă expresie a clasicismului, el nici nu poate deveni învechit sau desuet, ci își găsește locul în grădina sau vaza pasionaților, fiind de o frumusețe atemporală.

De notat este și versatilitata acestei flori – rozul închis este perfect pentru situațiile în care dorești să mulțumești persoanei de lângă tine pentru viața pe care ți-o oferă în fiecare zi. Rozul mediu reprezintă fiorii emoțiilor puternice, a feminității și a bucuriei de a fi alături de o femeie puternică. În același timp, rozul pal transmite grația și admirația – un cadou ideal pentru doamne și domnișoare rafinate.

Trandafirii aduc frumusețe pe Pământ de peste 40 de milioane de ani, iar acești trandafiri roz în cutie sunt dovada vie a iubirii clasice. Deși trandafirul este o floare foarte veche, semnificația lui nu încetează să fie asociată cu iubirea. Nu există o floare mai potrivită care să simbolizeze dragostea și afecțiunea pe care le simți pentru persoana de lângă tine. Este simbolul incontestabil al îndrăgostiților și a reușit să supraviețuiască istoriei tocmai prin însemnătatea foarte puternică pe care o are pentru persoana care îl va primi.

Recomandăm acest cadou din colecția Luxury pentru momentele în care vrei să îți surprinzi plăcut iubita, pentru momentele în care vrei să faci un gest memorabil care să rămână cu voi și de care să vă puteți aminti peste ani. Dar, poate cel mai important, acești trandafiri roz în cutie sunt un cadou care arată că ești dispus să faci din fiecare moment al relației voastre un moment memorabil, indiferent dacă este vorba despre o onomastică, o veste bună sau o zi oarecare în care ai decis să-ți surprinzi iubita cu un cadou prin care s-o răsfeți.

Este misiunea noastră să fim alături de tine de fiecare dată când dorești să impresionezi și să îți oferim inspirație, motiv pentru care te rugăm să plasezi comanda cât mai din timp pentru ca noi să n asigurăm că avem toate materialele pe stoc și să o putem procesa.

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a nu rata ultimele noutăți!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Trandafiri Roz in Cutie”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *