Back

Vaza Alba Venus Goddess

110 lei230 lei

Cadouri

Aceste vaze decorative aduc o nota deosebita in orice interior, fie ca este clasic sau modern. Ele pot fi folosite ca accesorii decorative, sau ca vaze pentru flori.

Dimensiuni Vaza Alba Venus

H19 cm – SMALL 110 lei

H24 cm – STANDARD 150 lei

H34 cm -PREMIUM 230 lei

Produsele sunt lucrate manual cu ipsos de modelaj de de cea mai buna calitate si ciment.

Golește

Adauga un cadou:

 • Cadou *

  450 lei
  90 lei
  70 lei
  50 lei
  90 lei
 • *

  BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

SKU: LVR116 Categorie:

Descriere

Vaza Albă Venus Goddess

INSTRUCȚIUNI vază albă: A nu se lăsa la îndemana copiilor. Nu uda excesiv și nu ține aproape de surse de căldură.

ATENȚIE: Această vază albă este turnată și finisată manual. Poate prezenta mici diferențe de culoare, dimensiune (+-1 cm) sau turnare.

Momentele în care eleganța este importantă sunt cele pe care le reținem cel mai ușor și cu care asociem foarte puternic și plăcut amintirile pe care le-am creat. De aceea, am venit în sprijinul tău cu acest cadou deosebit și rafinat – o vază albă antichizată Venus, pe care să o poți folosi de fiecare dată când simți nevoia să surprinzi plăcut pe cineva printr-un cadou special.

Desigur, datorită stilului și eleganței acestui produs, dar și al faptului că albul antichizat este o dovadă de distincție și de rafinament, această vază albă poate la fel de bine să fie un obiect de decor sofisticat și absolut superb în casa ta. La fel de bine cum poți opta să o faci cadou, poți opta să o achiziționezi pentru tine, pentru a o avea în casă și pentru a te putea bucura de ea în contextul diferitelor aranjamente florale pe care dorești să le expui într-un suport cu adevărat special.

Cele două opțiuni cromatice pe care le ai la dispoziție pentru vaza Venus sunt alb antichizat și negru – albul antichizat funcționează foarte bine pentru persoanele deschise, joviale, jucăușe și care au un spirit veșnic tânăr. Sunt persoane care râd foarte mult, se bucură de orice moment și care consideră că fiecare clipă trebuie trăită la maximum pentru a putea să spună că se bucură cu adevărat de viață.

Venus este zeița romană a iubirii, a dorințelor sexuale, a fertilității, a prosperității, a victoriei. În mitologia romană, ea era înaintașa romanilor prin fiul său, Aeneas, care a supraviețuit căderii Troiei plecând în Italia. Afrodita este corespondentul său direct în mitologia greacă. Venus este o prezență foarte importantă și feminină în viața noastră, iar ca element decorativ ea poate să servească drept muză pentru momentele în care dorești să îți aranjezi casa pentru a arăta ca într-o poveste.

Vaza albă Venus este o minunată expresie a iubirii, a fertilității și a feminității, iar acest cadou pe care îl poți face cuiva drag sau chiar ție este minunat pentru a adăuga elemente de decor clasice sau proprii clasicismului în casa ta. Dacă dorești să optezi pentru culori pale, pentru elemente culturale care arată apetența ta pentru istorie, pentru literatură și pentru artă, vaza albă Venus este cu siguranță o idee potrivită.

Indiferent dacă pregătești o surpriză pentru o petrecere, un moment pentru tine sau un cadou pentru cineva drag, o vază albă Venus este o încântare senzorială – deja parcă poți simți parfumul florilor proaspete care este atât de pregnant, încât va rămâne în mintea ta pentru o perioadă lungă de timp. Din acest motiv, recomandăm acest cadou doar persoanelor care doresc să iasă în evidență, să iasă din cotidian și să creeze un moment magic, care va dura la nesfârșit.

Această vază este una cu totul specială, nu doar pentru că este turnată manual, ceea ce înseamnă că ea nu este produsă în masă, ci și datorită semnficației pe care o poartă.

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a nu rata ultimele noutăți!

Informații suplimentare

Dimensiune

PREMIUM, SMALL, STANDARD

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vaza Alba Venus Goddess”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *