Afișez 1 - 48 din 61 de rezultate

Show sidebar

Soft Feelings

7.000lei

Buchet Flori Roz si Alb – CANDY

350lei

Buchet 7 Trandafiri Rosii in Cutie Alba/Neagra

140lei

Empowering Love

7.000lei15.000lei

Lovely Giftbox

500lei

Cutie mix de flori

250lei

Buchet de Trandafiri in Cutie – Classic Love

550lei

GIFT COLLECTION – TENDERNESS

280lei

GIFT COLLECTION- CRUSH

300lei

Buchet The Queen of My Heart

1.200lei

Luxury collection – CUTIE CU MIX DE FLORI ROSII SI PROSECCO

650lei

Trandafiri Cutie Casanova

330lei

Luxury Collection – Madly in Love

1.400lei

Buchet Imens de Trandafiri RED ROMANCE

900lei

Inima cu 69 Trandafiri Criogenati Rosii

2.700lei

Buchet Trandafiri Rosii

320lei1.000lei

Trandafiri in Cutie – Passion

700lei

Ursulet din Trandafiri de Spuma , Rosu in Cutie Cadou

300lei

9 Trandafiri Rosii in Cutie – Love

280lei

Cutie Neagra cu Trandafiri Criogenati Rosii

700lei

GIANT COLLECTION- SUMMER GLOW

850lei

Luxury Collection – CUTIE CU MIX DE FLORI PASTEL SI PROSECCO

550lei

Buchet 101 Trandafiri Rosii

1.300lei

Buchet Trandafiri Peach

180lei550lei

Buchet Monaco – mix de flori peach

230lei

Elegant Giftbox

700lei

Buchet Trandafiri Rosii 50 bucati – Porto

650lei

Buchet Trandafiri Rosii si Roz

180lei750lei

Cutie cu Trandafiri Albi – Purity

220lei

Aranjament Sunny in vaza Venus

250lei600lei

Cutie Trandafiri Roz Negri si Albi – Queen

700lei

GIANT COLLECTION- DREAMLAND

800lei

GIANT COLLECTION- MELBOURNE

900lei

GIFT COLLECTION – ADMIRER

370lei

Monochrome Collection – Yellow Daze

300lei750lei

Cutie Aranjament Flori Pastel

450lei

Luxury collection – Impress Her

400lei

Buchet 15 Trandafiri Rosii Viena

230lei

Buchet 101 Trandafiri Rosii

1.100lei

Ursulet Alb in Cutie Cadou

300lei

Buchet 25 Trandafiri Rosii – Capri

350lei

Buchet Mare de Trandafiri Rosii – 69 de trandafiri

950lei

Cutie Aurie cu Trandafiri Albi si Negri

800lei

Trandafiri Roz in Cutie

650lei

Trandafiri Albi in Cutie – Finest Lady

450lei

Buchet de Flori Albe Dublin

210lei

Trandafiri la Cutie – Divine

800lei

Trandafiri Criogenati Negri – Drama Queen

600lei

—————————————————-
Cuprins:

1.Tipuri de Trandafiri
2.Mai multe culori intr-un buchet
3.Cum ingrijesti buchetul primit?
4.Adauga un cadou
5.Buchetul potrivit
—————————————————-

Atunci când vrei să îți exprimi dragostea și afecțiunea față de o persoană dragă printr-un gest cât se poate de romantic, atunci un buchet de trandafiri va transmite toate aceste sentimente.

🌹🌹🌹

Trandafirul și-a câștigat admirația acum multă vreme, iar asta nu doar prin faptul că se impune prin frumusețea lui, ci și prin parfumul pe care îl are. Cu o largă paletă cromatică, cu siguranță acest tip de floare a ajuns în preferințele tuturor femeilor, deoarece reușește să transmită un mesaj foarte puternic față de persoana care îl primește.

Fie că vrei să transmiți cel mai sincer te iubesc, sau îți mulțumesc pentru tot ceea ce faci, acest buchet va oferi numeroase emoții.

Noi credem că fiecare floare are o semnificație intensă, iar atunci când vrei să faci un gest care să vorbească de la sine, poți alege un buchet floral care să facă acest lucru.

🌹 Tipuri de Trandafiri

Fiecare culoare în care regăsim trandafirii vorbește într-un limbaj diferit, de aceea este important să știi ce transmite fiecare, astfel încât să te asiguri că vei trezi în persoana dragă emoția la care te aștepți.

In acest sens, ți-am pregătit câteva îndrumări pentru a lua decizia cât mai ușor.

🌹 Trandafirii roșii – aceștia ne duc cu gândul foarte repede spre pasiune și iubire, fiind floarea care reușește să transmită cel mai bine iubirea pe care o purtăm față de o persoană. Un astfel de buchet este un gest cât se poate de elegant, iar atunci când îți dorești să creezi un cadru romantic, atunci poți opta pentru acest tip de floare. Pentru ca acest moment să fie cât mai intens, îți recomandăm să alegi un buchet format doar din trandafiri, fără ca aceștia să se regăsească și lângă alt tip de flori.

🌹 Trandafiri galbeni – un simbol al prieteniei și al grijii pe care o avem față de o persoană, acest tip de trandafir este singurul care este considerat că scopul lui nu este de a transmite sentimente de iubire. Gestul de a dărui trandafiri galbeni este asociat relațiilor de prietenie și transmite mult optimism și grija pe care o ai față de o persoană dragă.

🌹 Trandafiri roz – acești trandafiri sunt un simbol al grației și al eleganței și se oferă de obicei atunci când îți dorești să exprimi sentimente de admirație și apreciere față de o persoană. Sunt potriviți pentru orice ocazie, iar prin delicatețea lor, vei aduce cu siguranță zâmbetul persoanei care îl primește.

🌹 Trandafiri albicei mai puri trandafiri sunt oferiți, de obicei, atunci când îți dorești să celebrezi noi începuturi. Aceștia transmit inocență și puritate și sunt o alegere inspirată pentru diverse evenimente, cum ar fi o nuntă sau o festivitate de absolvire. Pe de altă parte, trandafirii albi se potrivesc unei persoane care apreciază gesturile mai subtile și mai elegante.

🌹 Trandafiri portocalii – apropiați ca semnificație de cei roșii, acești trandafiri transmit și ei sentimente de pasiune și iubire, însă sunt mai potriviți pentru zile care nu sunt trecute în calendar, precum Valentine’s Day. Atunci când vrei să faci un gest care să ia persoana dragă prin surprindere, poți alege aceasta culoare .

🌹 Trandafiri mov – nu este o alegere atât de obișnuită, ceea ce o face și mult mai speciali. Acești trandafiri sunt potriviți pentru un moment în care vrei să îi arăți cuiva că ții la prezența lor în viața ta și că îi prețuiești. Această culoare impresionantă denotă sofisticare și eleganță.

🌹 Mai multe culori intr-un buchet

La fel de impresionante sunt și buchetele compuse din trandafiri din diferite culori, care reușesc să transmită un mix de mesaje.

Mai mult, aceștia se conturează într-un mod inedit și în buchete care conțin și alte tipuri de flori și, cu siguranță, vor fi printre principalele flori care vor atrage atenția.

Dacă vrei ca acești trandafiri să îmbrace o formă cât mai inedită, atunci poți opta, spre exemplu, pentru o cutie de trandafiri în cutie, pe care o găsești în florăriile noastre.

Dacă vrei ca gestul tău să aibă un impact de efect, atunci cu siguranță ți se potrivește buchetul din Monochrome CollectionPink Romance.

Pentru un gest clasic, dar cu o semnificație profundă, îți recomandăm din Everyday Collectionbuchetul de trandafiri roșii.

🌹 Cum ingrijesti buchetul primit?

Buchetul poate rezista o perioadă lungă de timp atunci când este îngrijit corespunzător și se află într-un mediu care să favorizeze acest lucru.

Înainte de așeza buchetul în vază, este important ca tulpinele să fie tăiate într-un unghi de 45 de grade, astfel încât tulpina să fie hidratată într-un mod cât mai eficient.

Ai grijă să cureți tulpina de frunze, astfel încât să nu intre în contact cu apa.

Vaza cu florile de trandafiri se așează într-o încăpere cu lumină, însă nu în bătaia directă a soarelui.

Într-un caz ideal, apa se înlocuiește în fiecare zi. Respectând aceste lucruri, persoana care primește această atenția se va bucura mai mult de trandafiri.

🌹 Adauga un cadou

Dacă îți dorești ca gestul tău să fie cât mai personal, îți sugerăm să completezi buchetul de trandafiri ales de tine cu încă o surpriză.

În secțiunea fiecărui buchet, ai posibilitatea de a completa buchetul preferat cu o sticlă de prosecco, șampanie sau cu o cutie premium de ciocolată.

În plus, pentru ca acest cadou să fie cât mai personal, ai posibilitatea de a adăuga gratuit o felicitare buchetului, pe care noi o vom completa cu mesajul pe care îl dorești.

În acest fel, suntem siguri că persoana care va primi cadoul se va bucura și mai tare de surpriză.

🌹 Buchetul potrivit

Trandafirii sunt si vor ramane mereu un gest clasic, fiind o alegere cât se poate de inspirată pentru a crea un moment memorabil.

Aceste flori sunt de efect și, prin eleganța lor, reușesc să transmită mesaje și emoții puternice persoanei care îl primește.

Nu există cel mai potrivit buchet, ci trebuie să ții cont de ceea ce vrei să simbolizeze gestul tău și de ceea ce crezi că va fi pe placul persoanei care îl primește.

Creează și tu cele mai frumoase amintiri cu buchetul care o va face fericită.

Ai ales deja florile ?

ADAUGA UN CADOU

Dacă vrei să ca acest gest să fie și mai special, îți oferim posibilitatea de a adăuga o ciocolată sau o sticlă de Prosecco, produse care fac parte din gama noastră premium. Mai mult, pentru a personaliza și mai mult întregul gest, poți alege să atașezi o felicitare cu textul dorit de tine. În acest fel, vei completa gestul cu un mesaj, care cu siguranță o va emoționa.

Artă cu esentă florală

DESPRE FLORARIILE LA VIE EN ROSE

Am deschis o florarie cocheta in centrul orasului Cluj-Napoca in anul 2012. Focusul acesteia este de a transforma florile in arta.

Intre timp, am deschis a doua florarie cu sediul in Platinia Shopping Center si astfel reusim sa oferim idei ingenioase si cadouri speciale pentru cei dragi.

Florariile Noastre

Suntem prezenti in 2 locatii din Cluj !

Dacă vrei să ne vizitezi în locații, artiștii noștri florali te așteaptă pentru a contura împreună buchetul de flori pe care îl dorești. Te întâmpinăm cu mult entuziasm și creativitate, astfel încât să ai parte de o experiență plăcută.

Zona Piata Cipariu

florarie non stop cluj, flori non stop cluj

Adresa : str. Constantin Brancusi nr. 2

Orar : L-S: 9:00-20:00, D: 10:00-16:00

Urmeaza indicatiile de aici ca sa ajungi la noi in cel mai scurt timp !

(In fata acestei locatii gasesti Automatul cu Flori Proaspete, disponibile Non Stop ! )

Platinia Shopping Center

Adresa : Calea Manastur nr. 2-6 , in incinta Platinia

Orar : L-D: 10:00-20:00

Urmeaza indicatiile de aici ca sa ajungi la noi in cel mai scurt timp !

Blog

AFLA NOUTATILE, TRENDURILE SI INSPIRA-TE !

Pe blog găsești o mulțime de inspirație care se învârte în jurul subiectului nostru preferat, florile. Dacă vrei să știi ce transmit florile, cum alegi buchetul potrivit, cum se îngrijește acesta și multe altele, atunci te invităm să citești articolele noastre.