HwAAAABJRU5ErkJggg==
Aranjamente Florale, Buchete Florale, Coclecția Monochrome, Design Floral

Monochrome Collection – O singură culoare, un infinit de amintiri parfumate

Deja știți despre noi cât de mult ne fascinează florile, parfumul acestora, cât și texturile, cromatica și modul în care își găsesc locul în deplină armonie, într-un buchet. Cu fiecare floare care trece prin mână noastră ne dorim să conturăm o poveste, pe care voi să o împărtășiți mai departe ca un gest plin de semnificație față de persoanele dragi. Inspirația pe care o avem s-a transpus în fel și fel de colecții, fiecare exprimând anumite stări și sentimente, iar acum ne-am dorit să îți facem cunoștință cu una dintre noile noastre colecții, Monochrome.

Colectia Monochrome

Colecția Monochrome se descrie printr-o abordare minimalistă, dar vibrantă. O colecție fascinantă în care am folosit o singură culoare, ce se exprimă în mai multe nuanțe. O alăturare a unor elemente care împreună formează un efect vizual extravagant și ieșit din banal. Potrivit pentru orice context, fie că vrei să spui un ”mulțumesc”, ”ești minunată” sau să urezi cel mai sincer ”la mulți ani!”, buchetele florale din colecția Monochrome, cu siguranță îmbrățișează orice moment special.

În funcție de accentul de culoare în care vă regăsiți, am descris această poveste în câteva buchete pe care le puteți asocia cu orice ocazie.

Pink Romance

Pink Romance. Învăluit în cele mai romantice sentimente, acest buchet transmite toată dragostea și atenția pe care vrei să o oferi unei persoane dragi. Paleta de culori care se regăsește în acest buchet îmbracă buchetul Pink Romance într-un aer diafan, plăpând și grațios, iar pe lângă gestul inedit, vei oferi și un moment plin de iubire.

HwAAAABJRU5ErkJggg==
2Q==

Purple Fusion

Purple Fusion. Acest buchet oferă un context cât se poate de extravagant, definit de elemente naturale, care creează o poveste definită de delicatețe. Culoarea predominantă transmite sentimente puternice, de iubire și fericire. Atunci când îți dorești să trezești entuziasmul, buchetul Purple Fusion descrie o alegere cât se poate de inspirată.

HwAAAABJRU5ErkJggg==
2Q==

Fuchsia Fantasy

Fuchsia Fantasy. O fantezie de culori, texturi și parfumuri ce trezește cele mai puternice emoții în sufletul oricărei femei. Un buchet care vibrează alături de zâmbetul ei și care pune fericirea în prim plan. Fuchsia Fantasy se remarcă prin momente și experiențe unice, determinate de senzualitate și feminitate.

HwAAAABJRU5ErkJggg==
2Q==

White Delight

White Delight. Un buchet care îmbină într-un mod cât se poate de echilibrat prospețimea și puritatea. Definit de eleganță și rafinament, buchetul White Delight presară momente unice pentru persoana care îl primește și aduce elementele naturale într-un gest cât se poate de special. Un moment desprins din basme, potrivit pentru o ocazie care merită celebrată.

HwAAAABJRU5ErkJggg==
Z

Blue Sapphire

Blue Sapphire. Un accent de culoare, descris de elemente care impresionează vizual orice privire, acest buchet se prezintă într-o notă nonconformistă, care învăluie toate simțurile prin parfumul pe care îl emană. Atunci când vrei să oferi ceva inedit, buchetul Sapphire îți întâmpină toate așteptările.

HwAAAABJRU5ErkJggg==
Z

Yellow Daze

Yellow Daze. Un buchet vibrant ce transpune fiecare simț într-o experiență tropicală, unică. Compus din elemente contrastante, dar în deplină armonie, Yellow Daze vorbește despre optimism, energie, fericire, luminozitate. Se completează ideal cu o personalitate puternică, radiantă.

HwAAAABJRU5ErkJggg==
2Q==

Green Serenity

Green Serenity. Mai mult decât un buchet floral, un sentiment de libertate, armonie și prospețime. Creat din elemente care inspiră naturalețe, Green Serenity îmbină o experiență exotică oferită de frunzele de palmier, cu o stare delicată și unică, determinată de diversitatea florilor care compun acest aranjament.

HwAAAABJRU5ErkJggg==
Z

Dacă îți dorești să descoperi mai multe despre această colecție, te invităm în continuare aici.

Alte Articole care Te-ar Putea Interesa...